reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
hej babulinki.......
witam świątecznie, chociaz z pracy......
narazie spokoj, mam nadzieje, ze to nie cisza przed burza!!
wszędzie, gdzie przychodze stoły sie uginaja, tutaj tez.........własnie popijam kawke i zajadam ciacho, ale tylko jedno oczywiscie, bo trzeba dbac o linie.......
aaaaaa baby jaki miesiac wkońcu ustaliłysmy na nasze spotkanie???marzec czy kwiecien????qrcze bo jak marze to zostało nam tylko 3 miechy.....hihihi
witam świątecznie, chociaz z pracy......
narazie spokoj, mam nadzieje, ze to nie cisza przed burza!!
wszędzie, gdzie przychodze stoły sie uginaja, tutaj tez.........własnie popijam kawke i zajadam ciacho, ale tylko jedno oczywiscie, bo trzeba dbac o linie.......
aaaaaa baby jaki miesiac wkońcu ustaliłysmy na nasze spotkanie???marzec czy kwiecien????qrcze bo jak marze to zostało nam tylko 3 miechy.....hihihi
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
hej
Joasiu - ale niespodzianka z Twoimi życzeniami :-) super super - dzięki Szkoda, że musisz siedzieć w pracy. Mam nadzieje, że dyżur bedzie ciężki tylko dzięki talerzom obładowanym ciastem, hi hi
I jeszcze najserdeczniejsze zyczonka dla naszych Ewelinek - Niuńki i Elfika. Wszystkiego dobrego dziewczyny!!!!
Joasiu - ale niespodzianka z Twoimi życzeniami :-) super super - dzięki Szkoda, że musisz siedzieć w pracy. Mam nadzieje, że dyżur bedzie ciężki tylko dzięki talerzom obładowanym ciastem, hi hi
I jeszcze najserdeczniejsze zyczonka dla naszych Ewelinek - Niuńki i Elfika. Wszystkiego dobrego dziewczyny!!!!
alka2
Fanka BB :)
cześć laseczki, wielkie dzięki za życzenia Kochane jesteście, a za Ewelinki nasze kochane toasty właśnie wznoszę i tak planuję długo jeszcze Wasze zdrowie dzisiaj pić kochane
Za nami - Wigilia w domu, dziś u teściów - jutro do mojej mamy a w środę na imprezkę Jak na razie jest fajosko Dostałam double prezenty (imieninowo- świąteczne ) mnóstwo życzeń od mnóstwa super znajomków elvis: ) i jest w sumie duuuuuużo lepiej niż się zapowiadało
Aśka, super życzenia, aż mi się na wspominki zebrało naszego spotkania
Za nami - Wigilia w domu, dziś u teściów - jutro do mojej mamy a w środę na imprezkę Jak na razie jest fajosko Dostałam double prezenty (imieninowo- świąteczne ) mnóstwo życzeń od mnóstwa super znajomków elvis: ) i jest w sumie duuuuuużo lepiej niż się zapowiadało
Joaska
Lipcowe mamy '05
hej
Joasiu - ale niespodzianka z Twoimi życzeniami :-) super super - dzięki !
hihihi, nie ma za co babeczki
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Joaska
Lipcowe mamy '05
Joaska
Lipcowe mamy '05
Idę po jakiegoś drineczka, bo ja dziś jeszcze nic nic
Przed paroma minutami wrócilismy i dziś ja prowadziłam, więc małża mam już w dobrym humorze , muszę nadrobić bo się nie dogadamy hehe
ale bym sobie tez chlapneła cos, łos pewnie drineczkuje w domku........
reklama