reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dla ALKI, ELFIKA I NIUŃKI

Zyczenia dla Ciebie. Aby wszystkie fajne dni w zolwim tempie uplywaly, by co dzien usmiechal sie do Ciebie swiat caly. By nigdy nie bylo porannej pobudki i wial wiatr specjalny co rozwiewa smutki.​

kwiatek__4_.gif
kwiatek__4_.gif

reklama
hej babulinki.......:baffled: :baffled:

witam świątecznie, chociaz z pracy......
narazie spokoj, mam nadzieje, ze to nie cisza przed burza!!

wszędzie, gdzie przychodze stoły sie uginaja, tutaj tez.........własnie popijam kawke i zajadam ciacho, ale tylko jedno oczywiscie, bo trzeba dbac o linie.......

aaaaaa baby jaki miesiac wkońcu ustaliłysmy na nasze spotkanie???marzec czy kwiecien????qrcze bo jak marze to zostało nam tylko 3 miechy.....hihihi

hej :)

Joasiu - ale niespodzianka z Twoimi życzeniami :-) super super - dzięki :elvis: :elvis: :elvis: Szkoda, że musisz siedzieć w pracy. Mam nadzieje, że dyżur bedzie ciężki tylko dzięki talerzom obładowanym ciastem, hi hi

I jeszcze najserdeczniejsze zyczonka dla naszych Ewelinek - Niuńki i Elfika. Wszystkiego dobrego dziewczyny!!!!

cześć laseczki, wielkie dzięki za życzenia :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: Kochane jesteście, a za Ewelinki nasze kochane toasty właśnie wznoszę :-p i tak planuję długo jeszcze Wasze zdrowie dzisiaj pić kochane :-p :tak: :tak: :tak: :tak: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
Za nami - Wigilia w domu, dziś u teściów - jutro do mojej mamy a w środę na imprezkę :-p Jak na razie jest fajosko :tak: :tak: :tak: Dostałam double prezenty (imieninowo- świąteczne :-p :-p :-p ) mnóstwo życzeń od mnóstwa super znajomków :)elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: ) i jest w sumie duuuuuużo lepiej niż się zapowiadało :tak:

Aśka, super życzenia, aż mi się na wspominki zebrało naszego spotkania :tak: :tak: :tak: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Idę po jakiegoś drineczka, bo ja dziś jeszcze nic nic :szok: :-D :-D
Przed paroma minutami wrócilismy i dziś ja prowadziłam, więc małża mam już w dobrym humorze :-D :-D, muszę nadrobić bo się nie dogadamy hehe

reklama
Czy któraś z Was planuje dziś spędzić kilka chwil na BB?
Bo nie wiem czy się przenieść do drugiego pokoju czy czekac na Was dzielnie przy kompie ?:) :szok: :tak: ;-) ;-)

Do góry