reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
chciałam także złożyć spóznione imieninowe życzonka
naszym wczorajszym solenizantkom - Ewci(Alce), Ewelinie(Niuńce) i sobie :-phihih

Wszystkiego najlepszego kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:elvis:

upsssssssssssssss
to Ewelinki też wczoraj było ??? :szok: :szok: :szok: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

no to kochane, spóźnione serdeczności dla Was obu :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Edytko dobrze,że Wam sie nic nie stało :elvis::elvis::elvis::elvis:

nom uffff

rok temu było podobnie, jak wracaliśmy z Wigilii to leżał świeży śnieg i facet wpadł w poślizg, całe szczęście nam udało się odbić w drugą stronę i dzięki temu w nas nie przydzwonił, ale mogło być ostro...

nudno mi bez Was!

nom uffff

rok temu było podobnie, jak wracaliśmy z Wigilii to leżał świeży śnieg i facet wpadł w poślizg, całe szczęście nam udało się odbić w drugą stronę i dzięki temu w nas nie przydzwonił, ale mogło być ostro...

nudno mi bez Was!
Jakoś tak w świeta ludzie jeżdżą bez wyobrażni, w tym roku dopiero połowa świąt za nami a juz złapali 243 nietrzeżwychkierowców :szok:

no i znowu powódz w Indonezji :-(

Ja też tęsknie ale musze zmykac :-( bo mama mnie do kuchni woła
papaptki bede wieczortkiem :tak:

oks, na razie się odmeldowuję, najpierw nakarmić pierworodną a później jedziemy do Kościoła św. Brygidy zobaczyć szopkę.

nereczka z czekoladową polewą :elvis: hihihi

alce, Niunce i elficzkowi..............

duuuzo miłości z okazji imieninek!!!!!!
i tysiace buziakow!!!
rosnijcie mi zdrowe heheh :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

2daelh2.gif

ja tez melduje sie objedzona..............uf

wczoraj prawie cały dzien nic nie jadłam w pracy a pozniej o 20 myslalam, ze pekne na wigilii..........troche była taka dziwna, bo jadłam ja sama, niestety, ale było miło........nawet dostałam prezent: balsam do ciała, mydełko.....z Sephory wiec super jakosc, balsam ma zapach cukru waniliowego, wiec wyobrazacie sobie jak teraz pachne........jak ciasteczko z kremem hihihi:cool2::cool2:

a dzisiaj słodkie lenistwo, jedyna rzecza, ktora mnie nie cieszy, jest to ze za 2 h bedzie juz w pracy :sick::sick::sick:
ale coz, nigdy nie mozna miec wszystkiego!!!!!

reklama
Do góry