reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
I jak tam był u was mikołaj?
U mnie teśc się przebrał za Mikołaja i Maja jak go zobaczyła to wbiła sie w Marcina z krzykiem i buzie zatopiła w jego klatę, od czasu do czasu lekko zerkała z boku czy ten facecik w czerwonym jeszcze przy niej stoi ii w ciemno machała mu na papa :szok::-D Mikołaj musiał się szybko ewakuowac, bo żaba bała się go okropnie, potem jak zobaczyła w telewizji mikołaja to z krzykiem do mnie przyleciała i sie tuliła z dobrą godzinę.:rolleyes:

Czesc babeczki|! Ja swiatecznie od tesciow pisze. Maciejasek wlasnie zasnal, obiadek sie gotuje, mi sie nudzi, tak wiec dobrze, ze internet u tesciow, to przynajmniej sobie poczytam co tam slychac w wielkim swiecie :)

U nas wigilia minela superowo. Macius pierwszy raz w zyciu jadl barszczyk z uszkami, karpia i nawet troche kapustki sprobowal. DOstal prezeneciki, no i prawie spal z nimi. Ja dostalam od 'Samotnosc w sieci', wiec w koncu sobie przeczytam czym sie tak zachwycalyscie :-) i plytke Pink Floyd'ow. A potem pojechalismy do domku na romantyczny wieczorek we dwoje :-):-)

Dobra teraz spadam, bo troche nie wypada, cobym tu siedziala tyle.

Ewcia, dolaczam sie do zyczen imieninowych. Nawet nie wiem czego ci zyczyc, bo wydaje sie, ze wszystko co mozna chciec, to masz: no moze tygodnia w spa bez meza, dzidziusia a z lipcoweczkami!!!

kochane Lipcóweczeki!!!
(moze troche spóźnieie) ale i tak życze Wam wesołych i spokojnych swiąt oraz aby atmosfera (ta udana oczywiscie) przeniosła sie jak najdłuzej na "po świętach"

zaraz zmykam do kuzyna na urodziny...pa pa pa..ps. niezła lipa miec urdziny w Boże Narodzenie, nie ??

kochane Lipcóweczeki!!!
(moze troche spóźnieie) ale i tak życze Wam wesołych i spokojnych swiąt oraz aby atmosfera (ta udana oczywiscie) przeniosła sie jak najdłuzej na "po świętach"

zaraz zmykam do kuzyna na urodziny...pa pa pa..ps. niezła lipa miec urdziny w Boże Narodzenie, nie ??

lipa to urodzić się pod koniec grudnia hihi i mieć cały rok dopisany do metryki ;-) ;-)

Wczoraj wracając z Wigilii mieliśmy lekką stłuczkę, koleś nam przydzwonił w tylny zderzak :baffled: całe szczęście nic się wielkiego nie stało, mamy tylko kolejną rysę.

A dziś z kolei jakaś nieprzytomna jestem, to chyba wina pogody, bo nawet żeń szeń nie działa :eek: :no: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

hi hi cześć babule
ja tylko na momenta bo korzystam z tego,że dziadek zabrał wnusie na spacer :tak:
Jestem mega objedzona ale narazie nie przytyłam :-p
Atmosfera iście świąteczna czyli nudne obżarstwo :baffled:

reklama
chciałam także złożyć spóznione imieninowe życzonka
naszym wczorajszym solenizantkom - Ewci(Alce), Ewelinie(Niuńce) i sobie :-phihih

Wszystkiego najlepszego kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:elvis:

Do góry