reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

jakaś taka wzruszona dziś jestem, chodzę i sobie popłakuję po kątach...
kolędy rozbrzmiewają w komputerze i tak mnie ściska w gardle od rana :-)

reklama
Heeeellllo babulce!

Dzieki Edka :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Kochane! Życzę Wam wszystkim Zdrowia, bo to podstawa, Miłości, bo bez tego ciężko, Cierpliwości, bo to zawsze łatwiej, Kasiory bo bez niej to smuuuuutno :-p I spełnienia tych najskrytszych marzeń, bo ......... NAM SIĘ NALEŻY, a co !:-p :-p :-p :-p
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

xmas.gif

Kochane Moje Lipcowe Babeczki,
Życzymy Wam radosnych, przepełninych ciepłem i radością Świąt.
Żeby cały nastrój,
który tworzycie ubierając choinki,
piekąc frykasy i kupując prezenty
udzielił sę Waszym rodzinom.
Magii w sercu i uśmiechu na ustach

życzy Gazelaczek z chłopakami

Alka, czego by tu życzyć z okazji imienin kobiecie, która jest extra, ma odjazdowe poczucie humoru, fajnego faceta i cudnego syna?
Może jeszcze szybkiej budowy domu, mnóstwa sukcesów zawodowych.
I niech Twój dobry humor jak najdłużej udziela się innym.
Joł :tak: :tak: :tak:

O-o, chyba bylam ostatnia przed wigilią, a teraz pierwsza po kolacyjce :)
U nas było skromniutko, ale uroczyście i baaaardzo sympatycznie. Maciejasek był wyjątkowo grzeczny. Dostal zabawki i sie bardzo ładnie bawił.

Pęka mi brzuszek. Postanowilam po śniadaniu nic nie jeść do kolacji i potem na taki zassany brzuch najadłam się śledzików i pierogów. Oooooj.... :eek: :-p :szok:

to ja druga :-)

najedzona ale nie obżarta :-p
mieliśmy skromną wigilijkę a to dlatego, ze szkoda, żeby sie jedzenie zmarnowało, bo my wyjeżdzamy jutro rano na 2 dni do Londynu :tak:
tzn była skromna ale i tak dużo zostało :dry:

Moje dziecko też się slicznie bawiło prezentami :tak:
i jeszcze piękniej zasnęło :-)

Ewka dużo zdrówka i spełnenia marzeń
i...
nigdy sie nie zmieniaj, jesteś super kobitką i żałuję, że nie znam Cie osobiście.

Beautiful_Roses_free_flowers_screensaver.jpg

Dziewuchy !!!
Wesołych Świąt, dużo sexu z sexownymi facecikami i beztroskiego miłego życia życzy Tusia z Mają na czele.

Ja zawsze robie normalne pierogi, gotuje je a potem je wrzucam na patelnie i tak zarumieniam z każdej strony,dodaje do tego cebulke pokrojona w kostke i smaże, są lepsze niz zwykłe i wszystkim bardzo smakuja . Może tak zrób??

Hej kobitki :-D :-D

ja też tak robię pierogi :tak: :tak: :tak: i jeszcze dodaję boczek na patelnię :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :-D

reklama
Czesto zamrazam miesko dla Macka, bo nie mam czasu zeby codziennie robic zakupy. I potem nie chce sie dogotowac. A ja jeszcze z dziecinstwa pamietam jak musialam żuć mięso i to bylo okropne. Na dodatek kazali wszystko jesc do konca i ja nieraz nawet pol godziny po wszystkich konczylam posilek :baffled:

ja pamiętam, że będąc dzieckiem nienawidziłam zup i często siedziałam nad zupa kilka godzin (bo trzeba było zjeśc wszystko co jest na talerzu :-p :-( :baffled: :eek: ), ale później się wycwaniłam i podlewałam zupą kwiaty :tak: :zawstydzona/y: :-) :eek: ;-) ;-) :cool2: :elvis: :tak:

Do góry