reklama
alka2
Fanka BB :)
Heeeellllo babulce!
Dzieki Edka
Kochane! Życzę Wam wszystkim Zdrowia, bo to podstawa, Miłości, bo bez tego ciężko, Cierpliwości, bo to zawsze łatwiej, Kasiory bo bez niej to smuuuuutno I spełnienia tych najskrytszych marzeń, bo ......... NAM SIĘ NALEŻY, a co !
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!
Dzieki Edka
Kochane! Życzę Wam wszystkim Zdrowia, bo to podstawa, Miłości, bo bez tego ciężko, Cierpliwości, bo to zawsze łatwiej, Kasiory bo bez niej to smuuuuutno I spełnienia tych najskrytszych marzeń, bo ......... NAM SIĘ NALEŻY, a co !
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Kochane Moje Lipcowe Babeczki,
Życzymy Wam radosnych, przepełninych ciepłem i radością Świąt.
Żeby cały nastrój,
który tworzycie ubierając choinki,
piekąc frykasy i kupując prezenty
udzielił sę Waszym rodzinom.
Magii w sercu i uśmiechu na ustach
Życzymy Wam radosnych, przepełninych ciepłem i radością Świąt.
Żeby cały nastrój,
który tworzycie ubierając choinki,
piekąc frykasy i kupując prezenty
udzielił sę Waszym rodzinom.
Magii w sercu i uśmiechu na ustach
życzy Gazelaczek z chłopakami
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Alka, czego by tu życzyć z okazji imienin kobiecie, która jest extra, ma odjazdowe poczucie humoru, fajnego faceta i cudnego syna?
Może jeszcze szybkiej budowy domu, mnóstwa sukcesów zawodowych.
I niech Twój dobry humor jak najdłużej udziela się innym.
Joł
Może jeszcze szybkiej budowy domu, mnóstwa sukcesów zawodowych.
I niech Twój dobry humor jak najdłużej udziela się innym.
Joł
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
O-o, chyba bylam ostatnia przed wigilią, a teraz pierwsza po kolacyjce
U nas było skromniutko, ale uroczyście i baaaardzo sympatycznie. Maciejasek był wyjątkowo grzeczny. Dostal zabawki i sie bardzo ładnie bawił.
Pęka mi brzuszek. Postanowilam po śniadaniu nic nie jeść do kolacji i potem na taki zassany brzuch najadłam się śledzików i pierogów. Oooooj....
U nas było skromniutko, ale uroczyście i baaaardzo sympatycznie. Maciejasek był wyjątkowo grzeczny. Dostal zabawki i sie bardzo ładnie bawił.
Pęka mi brzuszek. Postanowilam po śniadaniu nic nie jeść do kolacji i potem na taki zassany brzuch najadłam się śledzików i pierogów. Oooooj....
M
Melanie
Gość
to ja druga :-)
najedzona ale nie obżarta
mieliśmy skromną wigilijkę a to dlatego, ze szkoda, żeby sie jedzenie zmarnowało, bo my wyjeżdzamy jutro rano na 2 dni do Londynu
tzn była skromna ale i tak dużo zostało
Moje dziecko też się slicznie bawiło prezentami
i jeszcze piękniej zasnęło :-)
Ewka dużo zdrówka i spełnenia marzeń
i...
nigdy sie nie zmieniaj, jesteś super kobitką i żałuję, że nie znam Cie osobiście.
najedzona ale nie obżarta
mieliśmy skromną wigilijkę a to dlatego, ze szkoda, żeby sie jedzenie zmarnowało, bo my wyjeżdzamy jutro rano na 2 dni do Londynu
tzn była skromna ale i tak dużo zostało
Moje dziecko też się slicznie bawiło prezentami
i jeszcze piękniej zasnęło :-)
Ewka dużo zdrówka i spełnenia marzeń
i...
nigdy sie nie zmieniaj, jesteś super kobitką i żałuję, że nie znam Cie osobiście.
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Hej Melciu
A jakie mieliscie potrawy? Bylo po angielsku czy po polsku?
POzdrowka dla Ciebie, córci i męża
A jakie mieliscie potrawy? Bylo po angielsku czy po polsku?
POzdrowka dla Ciebie, córci i męża
DASARIA
lipcowe mamy '05
Ja zawsze robie normalne pierogi, gotuje je a potem je wrzucam na patelnie i tak zarumieniam z każdej strony,dodaje do tego cebulke pokrojona w kostke i smaże, są lepsze niz zwykłe i wszystkim bardzo smakuja . Może tak zrób??
Hej kobitki
ja też tak robię pierogi i jeszcze dodaję boczek na patelnię
reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
Czesto zamrazam miesko dla Macka, bo nie mam czasu zeby codziennie robic zakupy. I potem nie chce sie dogotowac. A ja jeszcze z dziecinstwa pamietam jak musialam żuć mięso i to bylo okropne. Na dodatek kazali wszystko jesc do konca i ja nieraz nawet pol godziny po wszystkich konczylam posilek
ja pamiętam, że będąc dzieckiem nienawidziłam zup i często siedziałam nad zupa kilka godzin (bo trzeba było zjeśc wszystko co jest na talerzu :-( ), ale później się wycwaniłam i podlewałam zupą kwiaty :-) ;-) ;-)