reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no i poszły baby na Killera ;P ...to ja spadam pakowac prezenty ...

ale nie moge się powstrzymac aby Wam powiedziec co wczoraj widziałam. moze reszta warszawianek wiedziała ale ja nie miałam pojecia ze na warszawskiej Pradze w okolicach stadiony 10lecia vel jarmarku Europa ;) jest wietnamska świątynia buddyjska:szok::szok::szok:. Jest ona obok centrum kultury wietnamskiej, normalnie muza w klimacie, ołtarzyki z ich świętymi (każdy w nazwie ma "dong" hmmmmm, przy ołtarzach dary, itp. no i na samym środku tej świątyni (jest ona pod gołym niebem w formie kwadratu) stoi wieża ze stylowym daszkiem no i prowadza na nią schody...widok niesamowity bo za murami stara Praga, obskurny port (jest to obok Wisły) syf totalny a w środku normalnie inny świat.

Pyzatym jeden Wietnamczyk stojąc w kolejce po obiad powiedział mi ze jak by chciał to może i 2 x stanąć w kolejce, bo "my jesteśmy wszyscy do siebie podobni i biali się nie zorientują" :-):-):-)oczywiście mówił to formie żartu a potem opowiedział jak to wjechał do czech na paszporcie swojej koleżanki i tez nie było proproblemu...··i gwoli wyjaśnienia wczoraj "statystowałam" w filmie którego akcje toczy się m.in. w wietnamskiej knajpie - stąd te klimaty. no a statystowanie jest cudzysłowie bo się okazało ze miało byc 5 statystów ale wietnamczyków a nie białych i tak sobie siedzielismy 110 godzin na zimnie zanim się ktos zorientował ze mozemy isc do domu. Dobrze ze, chociaż zapłacili dobrze

reklama
Elficzku w takim razie dla Ciebie dzis zyczonka śle wszelkiej pomyslnosci, jeszcze wiekszej pociechy z Weroniki i szybkieo powrotu do normalnosci z ciągłą tendencją wzwyszkową dla Ciebie i męża. oraz spokojnych i rodzinnych swiąt.

6sf6.gif

...Boże Narodzenie
Pusty rynek. Nad dachami
Gwiazda. Świeci każdy dom.
W zamyśleniu, uliczkami,
Idę, tuląc świętość świąt.
Wielobarwne w oknach błyski
I zabawek kusi czar.
Radość dzieci, śpiew kołyski,
Trwa kruchego szczęścia dar.
Więc opuszczam mury miasta,
Idę polom białym rad.
Zachwyt w drżeniu świętym wzrasta:
Jak jest wielki cichy świat!
Gwiazdy niby łyżwy krzeszą
Śnieżne iskry, cudów blask.
Kolęd dźwięki niech cię wskrzeszą —
Czasie pełen Bożych łask!
4gg9.gif

Kochane moje

zycze WAM:

ABY TE SWIETA BYLY CUDOWNE I WYJATKOWE
TAK JAK WYJATKOWE I CUDOWNE JESTESCIE WY WSZYSTKIE
ZYCZE WAM ABY MALENKI JEZUS
ZASIAL W WASZYCH SERCACH ZIARENKO MILOSCI
ABY TA MILOSC W WAS ROSLA
i BYSCIE MOGLY Z NIEJ CZERPAC SILY KAZDEGO DNIA

SPOKOJNYCH,CIEPLYCH I MAGICZNYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA

ZYCZY ELFIK Z RODZINKA

NIECH SIĘ SPEŁNIĄ ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA
TE ŁATWE I TE TRUDNE DO SPEŁNIENIA
NIECH SIĘ SPEŁNIĄ TE DUŻE I TE MAŁE
TE MÓWIONE GŁOŚNO LUB WCALE.

choinki4ds5.gif

WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYTSKICH WSPANIAŁYCH I WYJĄTKOWYCH
LIPCÓWECZEK I NIE TYLKO
(SAMA JESTEM CZERWCÓWECZKA;-))

ŻYCZY Brunetka-Edyta z chłopakami

nooo kobitki :happy:
Życzę Wam na te Święta:
Roześmianych pyszczków Waszych dzieciaczków
Pięknych chwil spędzonych przy choince,
Wspaniałych przeżyć i ciepła rodzinnego,
Smacznych potraw Wigilijnych,
Radosnych niespodzianek,
Wypoczynku, regeneracji i odnowy na lepsze
i...
Niech zawsze łączy nas coś, co pozwala Wam i nam ;-) trzymać się razem :-)

WESOłYCH śWIąT KOCHANE !!!

screen_640x480_3.jpg

3_ss_1.jpg

christmas-lights-27.jpg

christmas-lights-16.jpg

santa_letter.jpg

big2.jpg

christmas-gifts-santa.jpg

Heja kochane Babiszony !!!!!!!!! :-)

Pragnę złożyć Wam wszystkim razem i każdej z osobna życzenia wspaniałych, pogodnych, rodzinnych i wyjątkowych Świąt Bożego Narodzenia!:tak:

Dla wszystkich, którym pewne okoliczności przyrody zakłócają radość tych wyjątkowych Świąt (Joasi- praca, Martusi, Melanie- zagranica, niektórym- teściowe ;-) hihi) życzę jak najwięcej hartu ducha i siły.

Sobie życzę abyśmy się spotkały w komplecie już na wiosnę, może niektóre powiększone tak jak Ania.G i Mooma ;-)

Bardzo mnie cieszy fakt, że niektórym z nas wyjaśniły się trudne sprawy i ze spokojem będą mogły zasiąść przy Wigilijnym Stole:-D :elvis:.

Kochane dużo zdrówka dla naszych fantastycznych, najpiękniejszych i najmądrzejszych lipcowych bobasów !!!:tak: :tak: :tak:

No i jeszcze na koniec wszystkiego cudownego dla najszej Ewci-Alki z okazji Imieninsów !!!:tak: :elvis: :elvis:

od całej Edziowej rodzinki ;-) :-)

reklama
christmas43zd9.gif

Kochane najlepsze życzenia :elvis: :elvis: :elvis:

choinkakn4.gif

Staropolskim obyczajem,
gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,
Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia
Przy tej wdzięcznej sposobności życzę WAM moc radości,
dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,
uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.
I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było.

choinki05wd3.gif

p.s. i żebyśmy się wszystkie na wiosne spotkały :tak: :tak: :tak:

Do góry