reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

no i poszły baby na Killera ;P ...to ja spadam pakowac prezenty ...

ale nie moge się powstrzymac aby Wam powiedziec co wczoraj widziałam. moze reszta warszawianek wiedziała ale ja nie miałam pojecia ze na warszawskiej Pradze w okolicach stadiony 10lecia vel jarmarku Europa ;) jest wietnamska świątynia buddyjska:szok::szok::szok:. Jest ona obok centrum kultury wietnamskiej, normalnie muza w klimacie, ołtarzyki z ich świętymi (każdy w nazwie ma "dong" hmmmmm, przy ołtarzach dary, itp. no i na samym środku tej świątyni (jest ona pod gołym niebem w formie kwadratu) stoi wieża ze stylowym daszkiem no i prowadza na nią schody...widok niesamowity bo za murami stara Praga, obskurny port (jest to obok Wisły) syf totalny a w środku normalnie inny świat.

Pyzatym jeden Wietnamczyk stojąc w kolejce po obiad powiedział mi ze jak by chciał to może i 2 x stanąć w kolejce, bo "my jesteśmy wszyscy do siebie podobni i biali się nie zorientują" :-):-):-)oczywiście mówił to formie żartu a potem opowiedział jak to wjechał do czech na paszporcie swojej koleżanki i tez nie było proproblemu...··i gwoli wyjaśnienia wczoraj "statystowałam" w filmie którego akcje toczy się m.in. w wietnamskiej knajpie - stąd te klimaty. no a statystowanie jest cudzysłowie bo się okazało ze miało byc 5 statystów ale wietnamczyków a nie białych i tak sobie siedzielismy 110 godzin na zimnie zanim się ktos zorientował ze mozemy isc do domu. Dobrze ze, chociaż zapłacili dobrze

reklama
Elficzku w takim razie dla Ciebie dzis zyczonka śle wszelkiej pomyslnosci, jeszcze wiekszej pociechy z Weroniki i szybkieo powrotu do normalnosci z ciągłą tendencją wzwyszkową dla Ciebie i męża. oraz spokojnych i rodzinnych swiąt.

6sf6.gif

...Boże Narodzenie
Pusty rynek. Nad dachami
Gwiazda. Świeci każdy dom.
W zamyśleniu, uliczkami,
Idę, tuląc świętość świąt.
Wielobarwne w oknach błyski
I zabawek kusi czar.
Radość dzieci, śpiew kołyski,
Trwa kruchego szczęścia dar.
Więc opuszczam mury miasta,
Idę polom białym rad.
Zachwyt w drżeniu świętym wzrasta:
Jak jest wielki cichy świat!
Gwiazdy niby łyżwy krzeszą
Śnieżne iskry, cudów blask.
Kolęd dźwięki niech cię wskrzeszą —
Czasie pełen Bożych łask!
4gg9.gif

Kochane moje

zycze WAM:

ABY TE SWIETA BYLY CUDOWNE I WYJATKOWE
TAK JAK WYJATKOWE I CUDOWNE JESTESCIE WY WSZYSTKIE
ZYCZE WAM ABY MALENKI JEZUS
ZASIAL W WASZYCH SERCACH ZIARENKO MILOSCI
ABY TA MILOSC W WAS ROSLA
i BYSCIE MOGLY Z NIEJ CZERPAC SILY KAZDEGO DNIA

SPOKOJNYCH,CIEPLYCH I MAGICZNYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA

ZYCZY ELFIK Z RODZINKA

NIECH SIĘ SPEŁNIĄ ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA
TE ŁATWE I TE TRUDNE DO SPEŁNIENIA
NIECH SIĘ SPEŁNIĄ TE DUŻE I TE MAŁE
TE MÓWIONE GŁOŚNO LUB WCALE.

choinki4ds5.gif

WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYTSKICH WSPANIAŁYCH I WYJĄTKOWYCH
LIPCÓWECZEK I NIE TYLKO
(SAMA JESTEM CZERWCÓWECZKA;-))

ŻYCZY Brunetka-Edyta z chłopakami

nooo kobitki :happy:
Życzę Wam na te Święta:
Roześmianych pyszczków Waszych dzieciaczków
Pięknych chwil spędzonych przy choince,
Wspaniałych przeżyć i ciepła rodzinnego,
Smacznych potraw Wigilijnych,
Radosnych niespodzianek,
Wypoczynku, regeneracji i odnowy na lepsze
i...
Niech zawsze łączy nas coś, co pozwala Wam i nam ;-) trzymać się razem :-)

WESOłYCH śWIąT KOCHANE !!!

screen_640x480_3.jpg

3_ss_1.jpg

christmas-lights-27.jpg

christmas-lights-16.jpg

santa_letter.jpg

big2.jpg

christmas-gifts-santa.jpg

Heja kochane Babiszony !!!!!!!!! :-)

Pragnę złożyć Wam wszystkim razem i każdej z osobna życzenia wspaniałych, pogodnych, rodzinnych i wyjątkowych Świąt Bożego Narodzenia!:tak:

Dla wszystkich, którym pewne okoliczności przyrody zakłócają radość tych wyjątkowych Świąt (Joasi- praca, Martusi, Melanie- zagranica, niektórym- teściowe ;-) hihi) życzę jak najwięcej hartu ducha i siły.

Sobie życzę abyśmy się spotkały w komplecie już na wiosnę, może niektóre powiększone tak jak Ania.G i Mooma ;-)

Bardzo mnie cieszy fakt, że niektórym z nas wyjaśniły się trudne sprawy i ze spokojem będą mogły zasiąść przy Wigilijnym Stole:-D :elvis:.

Kochane dużo zdrówka dla naszych fantastycznych, najpiękniejszych i najmądrzejszych lipcowych bobasów !!!:tak: :tak: :tak:

No i jeszcze na koniec wszystkiego cudownego dla najszej Ewci-Alki z okazji Imieninsów !!!:tak: :elvis: :elvis:

od całej Edziowej rodzinki ;-) :-)

reklama
christmas43zd9.gif

Kochane najlepsze życzenia :elvis: :elvis: :elvis:

choinkakn4.gif

Staropolskim obyczajem,
gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,
Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia
Przy tej wdzięcznej sposobności życzę WAM moc radości,
dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,
uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.
I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było.

choinki05wd3.gif

p.s. i żebyśmy się wszystkie na wiosne spotkały :tak: :tak: :tak:

Do góry