reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Melani nie ma sie co przejmowac, bo to tylko ludzka zazdrosc, bo takiej figury i wogole takiego wygladu to tylko pozazdroscic, jak juz ktoras z dziewczyn ci napisala. No niestety ja tez nie wiem skad tacy ludzie sie biora, poprostu wystarczy takich olac, bo jak zaczniesz sie przejmowac ich tekstami i docinkami to dopiero beda mialy kwoki radoche, ze dopiely swojego celu i sie zlamalas. Napewno to jakies grube, pryszczate okularnice. Hi, hi
aniu i... wiesz, ze pare dni temu mialam identyczny sen. Majka w nocy tak szalala, ze snilo mi sie, ze brzuch mi pekl z jednej strony i wystawala jej raczka, ktora machala (hi, hi)
A u mnie siara pare razy poleciala, ale to male kropelki - zauwazylam na koszulce nocnej plamki i na staniku (ale bardzo malutko) Dziewczyny ja mam nadzieje, ze bede miala mleko dla Majki, bo ja to takie male te cycki mam, ze wstyd je nawet bedzie przy tych wszystkich cycatkach w szpitalu do karmienia bedzie wyciagac i az mi sie nie chce wierzyc, ze tam jeszcze mleko bedzie (?)

reklama
Wiki_28
dziękuję, fajnie jak ktoś tak pociesza :)
wiem,że są zazdrosne i mam to w d... ale mnie wczoraj zirytowały.
Mam nadzieję, że szybko im cycki obwisną hehehehe

Wiki moja sylwetka już sie nie nadaje do zazdroszczenia ;D

Tuisia kij im w oko
ale nie dałam się kwokom ;D

Tusia uwierz że czasami kobietki z małym biustem mają więcej pokarmu niż te z większym i to naprawde nie ma znaczenia,
mi leci siara i nosze wkładki bo bym wszystko zaplamiła ;D
Melanie zlałabym całkowicie te zazdrosne babule :D

Dziewczyny wczoraj w telewizji, w programie bodajze "Uwaga" pokazywali taka mala fajna dzidzie - Jasia i ciagle o nim mysle, bo zycie jego jest juz przegrane, cierpi na jakas chorobe, na ktora umrze za pare lat. A taki fajny maluszek, tak sie slodko usmiechal. Rodzice go oddali do domu zastepczego i teraz bedzie czekal na adopcje. Bidulek, pewnie nikt go nie wezmie, bo to ciezkie. Az mi tak od wczoraj smutno i tak sobie przypominam jak on ladnie sie usmiechal :-[ .

Tusiu też oglądałam ten program i też mi się smutno zrobiło, bo dzieciaczek wyglądał na takiego szczęśliwego, zupełnie nic nieświadomego. I pomyśleć, że takie nieszczęście spadają na takie niewinne szkraby. Aż się łezka w oku zakręciła :(

Melanie olej te wszystkie nadęte matrony, bo szkoda nerwów. Zazdroszczą ci pewnie tego na co pracowałaś ciężko i co osiągnęłaś. A osiągnełaś super wysportowaną sylwetkę i tak trzymaj!!!

A co do siary to też mi wycieka i to tyle że chyba dzieciaczka bym jakiegoś wykarmiła ;) :laugh: W pierwszej ciąży też mi wyciekało tak dużo więc to chyba tak ma być.

Miłego wekeendu wszystkim mamusiom i ich brzusiom życzę. :)

Melanie gdzies Ty wytrzasnela takie forum co same kretynki tam sie udzielaja?? Takie baby to duzo gadaja jak siedza przed komputerami bo pewnie na zywca rzadna by sie nie odezwala bo by sie baly ze w gebe dostana, mnie osobiscie tez sie Twoja sylwetka podoba i jeszcze do tego buziaczek masz taki ladny ze pewnie jak Cie na tym zdjeciu ze slubu zobaczyly to im oczy z zazdrosci powychodzily. I stad te gupawe teksty ale tak jak Ci dziewczyny poradzily olej to sikiem prostym ;D
Co do siary to ja podobnie jak Tusia kilka kropli juz mialam na pizamce ale troszke i tez mam male cycki i sie martwie iloscia mleczka dla dzieciaczka ale zobaczymy.
My dzisiaj grilujemy ;D narazie pogoda fajnista ale cosik chmurek sie nazbieralo i sie martwie czy aby nie trzeba bedzie elektrycznego grila wyciagac ::)

No Tuska ale z tymi okularnicami to ja se wypraszam bo sama szkielka nosze i wcale taka znowu francowata jedza nie jestem ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
dziewczynki ja sie na tego grila ciesze a tu raczej sobie nie pojem za duzo bo ostatnio mnie od takich pieczonych rzeczy wydyma ,wiec chyba skoncze na kartofelkach :-[
ale za to ciasto z rabarberem upielkam i tego sobie nie odmowie ;D ;D ;D
Milej sobotki i niedzielki zycze Wam
....i jeszcze tylko powiem ze mi sie jakos humor poprawil ( ale nie tak calkiem bo z rana juz na szwagra nawrzeszczalam )
( bo zasluzyl) ;D :D :laugh:

Do góry