reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

mieszkamy w jednym domku z bratem meza i jego rodzinka i czasami daja nam popalic, np dzisiaj rano moj szwagier postanowil trawe skosic o....7 rano!!!! Kiedy ja pol nocy nie spalam i dopiero nad rankiem mi sie tak dobrze spalo a tu nici :mad:
No i byla awanturka i uslyszalam ze moglabym juz urodzic bo sie ze mna wytrzymac nie da ....... beszczelny!!!!

reklama
Dziewczyny widzialyscie co za idiota zamiescil nam na forum takei okropne zdjecia? I jeszcze jest napisane ze zajebiste.... bez komentarza :mad:

No widzialam, bez komentarza.
No Elfiko to zycze ci udanego grilla. Sama tez bym sobie zrobila, lub poszla - szkoda, ze blisko nie mieszkamy - :p bym sie wprosila. ;D

Cześć Dziewczyny.

Nie można tych zdjęć jakoś usunąć. ?
Kto jest naszym moderatorem i ma takie uprawnienia?

a feeeeeeeeee!!!! ale paskudy ktos tu wstawil :p :p :p jesc mi sie odeczcialo

hej Melanie co Ty sie Kobieto szczypiesz jakimis komentarzami na forum?! co prawda ja kiedys taz sie z taka jedna sprzeczalam i mi nerwy szlag trafial (a po co? szkoda tylko nas!!) baba mi chciala wytlumaczyc po co tv w domu bo jak nie bedzie moje dziecko ogladalo tv to nie bedzie mialo kolegow hehehee co za kretynka ...moj Tymco bedzie 1000000...x bardziej oczytany i nie potrzeba mu mucki 24/7 jaka serwuje tutejsze telewizja...RANY LUKDZIE NIE MAJA CHYBA PROBLEMOW??!!
a takie docinki to faktycznie chyba z glupiej zazdrosci albo zwyczajnie z glupoty powstaja :p

Melanie!!! luzik!!! Frida ma znajomego Saszke ;) wynajmiemy, zaplacimy i po sprawie ;)

hehehe ;D wiedziałam, że mogę liczyć na wsparcie od Was
liczylam tylko na duchowe a tu nawet fizyczne jest możliwe ;D

to forum gdzie się znajdują te dziwaczne osoby, to forum Bizz i podforum Rodzice
Ja już tam od dawna nie pisałam, bo jak to same mówicie szkoda nerwów, ile można uświadamiać nieuświadomione

Pokazłam im kiedyś tylko fotki z zawodów - do motywacji
i napisałam, że chętnie pomogę młodym mamusiom w poprawianiu sylwetki
z częścią z nich mam do dzisiaj kontakt, bo piszemy na moim forum
ale znalazły sie takie co napisały, że te fotki sa obsceniczne, bo jestem w kostiumie - dobre co?

ciekawe co by powiedziała na to Otylia, która paraduje w kostiumie przed milionami ;D - tez im to napisałam

elfiko pisze:
No Tuska ale z tymi okularnicami to ja se wypraszam bo sama szkielka nosze i wcale taka znowu francowata jedza nie jestem ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ja tez mam okularki ale tylko do kompa, bo do samochodu zawsze zapominam zabrać ;D
...ale słonecznych nie zapominam ;D

Tuśka ale sobie nagrzebałaś z tymi okularnicami.

Ja też noszę okulary jestem teraz gruba ale na całe szczescie nie pryszczata. ;D ;D ;D ;D ;D

Francowata jędza jestem tylko czasami ;).

Melani mimo że pasuję trochę do opisu Tuśki to zdjęcia bardzo mi się podobały.

Każda chciałaby mieć taką figurkę jak Ty.

reklama
Co za debil te zdjecia tam umieścił!!!! Ludzie maja pomysły!!!
Dziewczyny wielkosc piersi podobno nie ma kompletnie nic do ilosci mlenia dla Dzidzi - wiec sie nie martwicie:)) Ja tez mam nadzieje że w tych swoich nbimbałkach nie bede miała hektolitrów:)
Melani - nie zwracaj uwagi na zazdrośnice - jak ktos nie umie sam zadbac o figurę to niech nie krytykuje innych - sama bym chciała wygladac tak jak TY:))
Co do grila - ja dzisisaj oszaleje jak nie zjem rybki z grila - takiej z masełkiem czosnkowymmmmm - wiec wyruszamy na poszukiwania pstraga średniej wielkości i do rodziców odpalac grilka:)

Do góry