reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

a...to znowu ja ;)
a propos zebow!!! i dziasel!!! ntkujecie zeby!!! wzmacnia to dziasla i chroni przed paradontoza!!!!

buziaki :-*
ide na grochowke

reklama
Przeczytałam Was - ale usiadłam dopiero teraz bo u nas dzisiaj dzień pełen wraźeń - przywizźli mebeli dla Malucha i skręcaliśmy komodę:)))) no i kupilismy łóżeczko turystyczne superowe i teraz to juz całkiem nie moge sie doczekac:)
A propos snów to ja dzisaj miałam koszmar - jak usypiałam Mały tak kopał że potem mi sie śniło że zrobił dziurę w brzuchu i tamtędy próbował wyjść brrr.
Jesli chodzi o dziąsła to mi krwawią cały czas i bolą potwornie:((
To dobranoc lipcowe Mamusie - Maniu miłej zabawy na imprezce:))

A dziewczyny powiedzcie mi - macie juz plamy na koszulkach od siary???? ja dzisiaj byłam w szoku jak zobaczyłam jak po supermarkecie biegałam z wielkim brzuchem i plamami na cyckach:(( Ale wstydzior:)

Przyszłam sie do Was wyżalić. :(

Pamiętacie jak zaczęłam do Was pisać? i opowiadałam, że jestem zaskoczona, że mnie tak miło witacie
że nie krytykujecie moich zdjęć...

Mówiłam Wam wtedy, że na innym forum zostałam prawie zadziobana za umieszczenie tych zdjęc i preferowaniu stylu życia jakim jest fitness

No i po pół roku ktoś wrócił do tematu i obrażono mnie w nim ponownie, pomyślałam sobie, że nie odpuszczę jakiejś tam prostaczce, żeby wypowiadała się negatywnie o mojej osobie
tym bardziej, że mnie nie było na tamtym forum pół roku i pewnie myślała, że to co napisze, to już do mnie nie dojdzie.
Ale miała pecha, bo koleżanki, które podczas tamtej awantury lataja ze mną po innych forach, doniosły mi, że źle o mnie mówią.

No co za dziwadła - wracają do starych tematów, żeby obrąbać komuś dupe.
Zbieranina pustaków.
Napisałam tam tylko, żeby ta co mnie obraziła pokusiła się o odpowiedź dlaczego to zrobiła
a tam znowusz wielka jazda, że szukam zaczepki i że mogłabym juz dać spokój
że pewnie specjalnie napisałam , zeby je sprowokować ble ble ble...
Matko! Skad sie takie debilki biorą???
Ty my, ciążate - nie mamy takich jazd jak one, jak można być tak ograniczonym...
.. żebyście czytały co one za bzdety tam piszą.
Normalnie stado wron.

Nooo już mi lepiej ;D

Melanie nic się nie przejmuj ja jestem pewna że to jest dyktowane zazdrością w końcu nie każda dziewczyna wygląda tak jak ty a myślę że nie jedna by chciała
Sama zazdroszczę ci wysportowanej sylwetki bo bardzo mi się taka podoba a jestem niestety leniem i nie bardzo chce mi się ćwiczyć
Wiesz jak jest taka jedna z drugą obrobią komuś d... i się po prostu lepiej czują

A co do siary to mi w pierwszej ciąży wcale nie wypływała i mam nadzieję że teraz też tak będzie

U mnie siara na razie tez nie wyplywa ;D

Melani rzezczywiscie ktos sie bawi w prowokacje Twoim kosztem :mad:. Nie wiem czy warto takim osobom poswiecac swoj czas. Olej to ;D (wiem ze nie kazdy potrafi, tym razem moze warto sprobowac ;D)

Do grodu Kraka tez w koncu dotarlo slonce....
Trzeba sie cieszyc mezem i pogoda - znikam. Milego weekendu....

reklama
Miłego weekendu Babulki :-)
Melanie ja też nei przepadam za zbyt umieśnioną sylwetką ale to neipowód aby komuś dowalać z tego powodu :-) przecież każdy jest inny... tak samo nie lubie kobiet zbyt chudych i za grubych :-) lubie takie w samraśne :-) ale czy to ma jakieś znaczenie? przecież to jest tylko gust... nie trzeba sie o to zaraz zabijać :-) Olej Ciemnogród i tyle :-) ja miałam wojne na dziecko-info z Babulkami w ciązy :-) mamusie, które chcą rodzić naturalnie chciałaby zabronić innym rodzić przez cesarke... i to jest dla mnie pirdolniete :-) też była wojna aż sobie poszłam i mam gdzieś wstretne nadgorliwe Baby - faszystki

:-) U mnie też słonecznie dziś :-) aż mi sie nie chce brac za porządki - tylko bym na jakiś pikniczek wyskoczyła :-)

Do góry