reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hehe moze sie umowili ;D kto to wie ;)

a wczoraj wlasnie o tym z Lukaszem rozmawialm co zrobi jego szef kiedy nagle nikogo w pracy nie bedzie bo wszyscy beda rodzic hehe

Dziewczyny!!! a moze by tak wprowadzic taki zwyczaj baby shower-owy w POlsce??!!!!
ja z TYmciem mialam taka impreze i bylo smiechu co niemiara
jak znajde zdjecia to Wam pokaze...co to tez sie tam dzialo
np: wszyscy musieli " na oko" zmierzyc moj brzuch sznurkiem a kto mial najlepsze oko?? LUKASZ!! ;D ;D ;D
byly tez wyscigi w zmianie pieluchy misiowi, jedzenie papek gerbera z zamknietymi oczami i trzeba bylo odgadnac co to jest :p ja pomylilam slodkie ziemniaki z marchewka
fajne sa takie spotkania!!!!

o! juz wiem! teraz to nie zdarze ale jak bedziecie z drugim maluchem w drodze a ja bede w Poznaniu to bedziemy robic takie naisadowy ;) ;D

reklama
Wy pewnie juz kolacje wcinacie a ja wlsnie szamam drugie snadanie ;D
cieple, zakalcowe buly z dzemem :)

czesc kobitki, nie odzywam sie caly dzien bo komputer nam sie zepsul i moj Grzesiu przytachal do domu w zastepstwie jakiegos starego gruchota i on taki wolny ze internet mi sie godzine otwiera i poprostu nie mam sily przy tym siedziec ::) ::) ::)
Co do nalesnikow to ja tez dzisiaj na obiadek mialam takei z twarozkiem i dzemikiem i do tego koktail jagodowy mniam ;D
Mania jak sie robi takie dobre buly??? Ja tez chce sobie cos takiego zrobic bo mi przyszla ochotka ;D ;D ;D
Ja dzisiaj cala noc nie spalam , zreszta juz chyba trzecia z kolei, jak tak dalej pojdzie to padne na nos, bo choc w dzien ziewam to tez spac nie umiem :-[

A jak juz mi sie uda zasnac nad ranem przewaznie to snia mi sie porody !!! Np wczoraj rodzilam na trzy sposoby i potem sie budze cala w stresie i ciagle mnie przesladuja mysli o przedwczesnym porodzie, koszmar.
Czy Wy tez tak macie? A wogole to moj brzuch ostatnio szaleje, a raczej zoladek , co chwila mnie cos uciska, kreci, jest mi niedobrze i mam takei straszne wzdecia a juz tak uwazam zeby nic wydymajacego nie jesc :-[
No i jak same widzicie humorek mam OKROPNY ale nic na to nie moge poradzic, niestety :-[ ::)

Wiki!!! smaruje mu tym elidelem miejsc z wysypka 2x dziennie i na drugi dzien wysypka przewaznie znika

reklama
Ale za to wymoglam na moim leniwym mezu malowanie i zaczyna od poniedzialku, zobaczymy jak mu pojdzie ;D ;D ;D

Do góry