reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

hehe moze sie umowili ;D kto to wie ;)

a wczoraj wlasnie o tym z Lukaszem rozmawialm co zrobi jego szef kiedy nagle nikogo w pracy nie bedzie bo wszyscy beda rodzic hehe

Dziewczyny!!! a moze by tak wprowadzic taki zwyczaj baby shower-owy w POlsce??!!!!
ja z TYmciem mialam taka impreze i bylo smiechu co niemiara
jak znajde zdjecia to Wam pokaze...co to tez sie tam dzialo
np: wszyscy musieli " na oko" zmierzyc moj brzuch sznurkiem a kto mial najlepsze oko?? LUKASZ!! ;D ;D ;D
byly tez wyscigi w zmianie pieluchy misiowi, jedzenie papek gerbera z zamknietymi oczami i trzeba bylo odgadnac co to jest :p ja pomylilam slodkie ziemniaki z marchewka
fajne sa takie spotkania!!!!

o! juz wiem! teraz to nie zdarze ale jak bedziecie z drugim maluchem w drodze a ja bede w Poznaniu to bedziemy robic takie naisadowy ;) ;D

reklama
Wy pewnie juz kolacje wcinacie a ja wlsnie szamam drugie snadanie ;D
cieple, zakalcowe buly z dzemem :)

czesc kobitki, nie odzywam sie caly dzien bo komputer nam sie zepsul i moj Grzesiu przytachal do domu w zastepstwie jakiegos starego gruchota i on taki wolny ze internet mi sie godzine otwiera i poprostu nie mam sily przy tym siedziec ::) ::) ::)
Co do nalesnikow to ja tez dzisiaj na obiadek mialam takei z twarozkiem i dzemikiem i do tego koktail jagodowy mniam ;D
Mania jak sie robi takie dobre buly??? Ja tez chce sobie cos takiego zrobic bo mi przyszla ochotka ;D ;D ;D
Ja dzisiaj cala noc nie spalam , zreszta juz chyba trzecia z kolei, jak tak dalej pojdzie to padne na nos, bo choc w dzien ziewam to tez spac nie umiem :-[

A jak juz mi sie uda zasnac nad ranem przewaznie to snia mi sie porody !!! Np wczoraj rodzilam na trzy sposoby i potem sie budze cala w stresie i ciagle mnie przesladuja mysli o przedwczesnym porodzie, koszmar.
Czy Wy tez tak macie? A wogole to moj brzuch ostatnio szaleje, a raczej zoladek , co chwila mnie cos uciska, kreci, jest mi niedobrze i mam takei straszne wzdecia a juz tak uwazam zeby nic wydymajacego nie jesc :-[
No i jak same widzicie humorek mam OKROPNY ale nic na to nie moge poradzic, niestety :-[ ::)

Wiki!!! smaruje mu tym elidelem miejsc z wysypka 2x dziennie i na drugi dzien wysypka przewaznie znika

reklama
Ale za to wymoglam na moim leniwym mezu malowanie i zaczyna od poniedzialku, zobaczymy jak mu pojdzie ;D ;D ;D

Do góry