reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
co do tej afery to ja tez mam zdanie jak Elficzor. Nie wyobrazam sobie przyjąc się do takiej pracy, odrazu zrobiłabym aferę, że mi coś takiego proponowali, a nie że za coś takiego dostałam pracę. Po drugie ona sama sobie pętlę na szyje założyła tym, że to ujawniła i tym, że w sumie nie jest pewne kto jest ojcem dziecka. Ja też jej nie żałuję.

i ja też jej nie żałuję :no: :no: , żal mi tylko Jej dzieci :tak: :tak: :tak:

co do tej afery to ja tez mam zdanie jak Elficzor. Nie wyobrazam sobie przyjąc się do takiej pracy, odrazu zrobiłabym aferę, że mi coś takiego proponowali, a nie że za coś takiego dostałam pracę. Po drugie ona sama sobie pętlę na szyje założyła tym, że to ujawniła i tym, że w sumie nie jest pewne kto jest ojcem dziecka. Ja też jej nie żałuję.

Ja nie pochwalam tego, że zgodziła się na takie traktowanie i że nie zrobiła od razu afery jak pierwszy raz ktoś jej zaproponował pracę za łóżko, ja tylko staram się ją zrozumieć, co nią powodowało. Może naprawdę nie miała innego wyjścia? W końcu miała dwoje dzieci na utrzymaniu. Alternatywą do pracy w Samoobronie była dla niej posada sprzątaczki (nie ujmując niczego sprzątaczkom) to z takiej pensji chyba trudno utrzymać siebie i dwójkę dzieci, i jeszcze wynająć mieszkanie. Żal mi jej tak zwyczajnie jako drugiej kobiety i jako matki. Nie popieram tego co robiła, ale jej współczuję.

Łoś wrócił, spadam na sprawozdanie z wyników rozmowy....

Ja nie pochwalam tego, że zgodziła się na takie traktowanie i że nie zrobiła od razu afery jak pierwszy raz ktoś jej zaproponował pracę za łóżko, ja tylko staram się ją zrozumieć, co nią powodowało. Może naprawdę nie miała innego wyjścia? W końcu miała dwoje dzieci na utrzymaniu. Alternatywą do pracy w Samoobronie była dla niej posada sprzątaczki (nie ujmując niczego sprzątaczkom) to z takiej pensji chyba trudno utrzymać siebie i dwójkę dzieci, i jeszcze wynająć mieszkanie. Żal mi jej tak zwyczajnie jako drugiej kobiety i jako matki. Nie popieram tego co robiła, ale jej współczuję.

Łoś wrócił, spadam na sprawozdanie z wyników rozmowy....

a gdzie jest/był ojciec tych dzieci????:baffled: Może też kobitka nie jest pewna kto nim jest?????????? :baffled:
śmierdząca sprawa :eek:

cześć laski, u nas sajgon, przygotowania do świąt - jakich świąt? :eek: Dziś musiałam jechać do Auchana, bo dostaliśmy w pracy bony - drożyzna, ciasnota, TŁUM:sick: A korki kosmiczne:sick: I w sumie niewiele kupiłam a kasy poszło się bujać :szok: :szok: :szok: No i chodzi za mną mój łoś i słyszę tylko jedno pytanie: " co chcesz dostać pod choinkę?" :sick: Kocham Go ale kiedyś Go zabiję :cool2:

reklama
Dziewczyny tak mi się teraz przyponiało, że niedawno gdzies wyczytałam, że gwizady betlejemskie sa trujące!!!:szok::szok::szok:
Nie pamiętam żadnych szczegółów, ale lepiej trzymać je z daleka od dzieci.

Mysle, że jak będą stały na stle, szafce czy gdzieś tam poza zasięgeim rączek będzie oki.

Do góry