reklama
tusia25
Fanka BB :)
hi, hi ale się naśmiałam - dla nie lubiących robali opowiadanko
Kafeteria - Strach ma czerwone oczy
Mój Marcin obadał wszystkie ugryzienia i stwierdził, że to cma ...hmmm... może tak byc?, ze to nocny atak cmy?
Kafeteria - Strach ma czerwone oczy
Mój Marcin obadał wszystkie ugryzienia i stwierdził, że to cma ...hmmm... może tak byc?, ze to nocny atak cmy?
Jesli idzie o Samoobronę to uważam, że jest banda krętaczy.Jak dla mnie wstyd na całą Polskę! Łącznie z aferą o ojcostwo, która moim zdaniem na pewno ma coś na rzeczy, tylko wątpię czy narodowi dane będzie poznać całą prawde.
Zresztą rządzące ugrupowanie też pozostawia wiele do życzenia. Ich głownym celem rządzenia jest próba stworzenia bodajże pierszego słownika politycznego;-), w którym królowałyby takie zwroty jak "spieprzaj dziadu" czy "małpa w czerwonym"
Zresztą rządzące ugrupowanie też pozostawia wiele do życzenia. Ich głownym celem rządzenia jest próba stworzenia bodajże pierszego słownika politycznego;-), w którym królowałyby takie zwroty jak "spieprzaj dziadu" czy "małpa w czerwonym"
elfiko
lipcowe mamy ´05
no mnie mialo nie byc ale cosik mnie przywolalobabyyyyyyyyyyyyyyyyyy gdzie jesteście??????????
miałyście być wieczorem!!!!!!!
proszę bądźcie !!!!
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
cześć laski, u nas sajgon, przygotowania do świąt - jakich świąt? Dziś musiałam jechać do Auchana, bo dostaliśmy w pracy bony - drożyzna, ciasnota, TŁUM:sick: A korki kosmiczne:sick: I w sumie niewiele kupiłam a kasy poszło się bujać No i chodzi za mną mój łoś i słyszę tylko jedno pytanie: " co chcesz dostać pod choinkę?" :sick: Kocham Go ale kiedyś Go zabiję
stara, ale z Ciebie malkontentka !
elfiko
lipcowe mamy ´05
nie ma tak!!!!Ale mamy super choinkę!
Spadam, nereczka
Dawaj fote krzaka!!!!!!!!!!!!!!
Anikaa
Fan(ka)
Jesli idzie o Samoobronę to uważam, że jest banda krętaczy.Jak dla mnie wstyd na całą Polskę! Łącznie z aferą o ojcostwo, która moim zdaniem na pewno ma coś na rzeczy, tylko wątpię czy narodowi dane będzie poznać całą prawde.
niezłe jaja z tym słownikiem ;P tego spieprzaj dziedu to nie zapomnę...
witam wieczorową porą :-)
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09