reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dziewuchy te bable się powiekszyly :wściekła/y: Myslicie, ze to moglby byc pajak, a to cos co sie odbilo od mojego czola nie ma z tym nic wspólnego. Czy pogryzienie przez pająka jest swędzące? może wiecie. Kurde, ale mnie to wkórza:wściekła/y:

Tusia masz jakieś leki przeciwalergiczne w domu typu zyrtec, clemastinum? jeśli tak to rozpuść sobie jedną tableteczkę w odrobinie wody i posmaruj tym te swędzące miejsca. Albo może fenistilem, albo w ostateczności swoją śliną :happy: i nie drap bo będzie bardziej swędziało:zawstydzona/y:
A może masz uczulenie na coś co zjadłaś? Może jadłaś jakieś cytrusy?
Choć to rzeczywiście wygląda raczej na pogryzienie przez jakiegoś paskudę. Jedno Ci powiem na pewno, wilkołak to nie był bo byś miała 2 bąble w jednym miejscu jednocześnie hihihi więc nie musisz spać z czosnkiem i kołkiem osikowym pod poduszką :cool2: :cool2: :cool2: :-D :-D :-D :-D :-D :-D

reklama
Tusia pająki tez gryzą, nie wszystkie ale gryzą
a może jakiś wiekszy robal Cie zaatakiwał? i masz uczulenie
Kup sobie wapno musujące a na te ugryzienia fenistil w żelu jest dobry.Perzestanie Cie swędziec :tak:

Tusia masz jakieś leki przeciwalergiczne w domu typu zyrtec, clemastinum? jeśli tak to rozpuść sobie jedną tableteczkę w odrobinie wody i posmaruj tym te swędzące miejsca. Albo może fenistilem, albo w ostateczności swoją śliną :happy: i nie drap bo będzie bardziej swędziało:zawstydzona/y:
. Jedno Ci powiem na pewno, wilkołak to nie był bo byś miała 2 bąble w jednym miejscu jednocześnie hihihi więc nie musisz spać z czosnkiem i kołkiem osikowym pod poduszką :cool2: :cool2: :cool2: :-D :-D :-D :-D :-D :-D

o właśnie :tak:
a swoją droga skąd koleżanka Edyta zna takie spospby na wilkołaki ?? :szok:

a co sadzicie o sex-aferze??

wczoraj ogladałam Majewski Show, i te jego KOło fortuny kto jest ojcem pani Anety....:-p
ciekawe jak ta kobieta sie czuje

no az mi sie wierzyc nie chce ze powiedziała ze ten cały wiesniak jest ojcem biologicznym corki,wiedzac ze on nie jest.....no taki wstyd na całą POlske by sobie baba celowo zrobiła???:confused:

tak sobie mysle czy Samoobrona nie maczała paluszkow w wynikach DNA....

Strasznie mi żal tej kobiety i jej dzieci. Uważam że ona nie kłamie. Nawet jeśli Łyżwa nie jest ojcem jej córeczki to uważam, że jest winny. Nie sądzę, żeby kobitka kłamała i chciala tylko zrobić karierę w TV bazując na takim temacie.
Uważam, że politycy Samoobrony są na maxa obleśni i mam na myśli zarówno mężczyzn jak i kobiety. Ale biedni ludzie im wierzą... smutne to:no: :zawstydzona/y:

Ja znowu mam rozsterki jeśli chodzi o te sprawe.
mam takie same zdanie na temat tych facetów z Samoobrony i ta łyżwa wygląda na zboczeńca o Panu L. już nie wspomne ale ale
ta kobieta...
nie jest mi jej żal
nie przyjełabym pracy w zaman za seks, gdyby takie sytuacje miały miejsce od razu bym z tego afere zrobiła a nie czekała tak długo.
To dziecko... jak można nie wiedziec z kim sie ma dziecko i nie dociekac tego przez tak długi czas??
Dlaczego nie było badań zaraz po urodzeniu dziecka???
troche to dziwne......

co do tej afery to ja tez mam zdanie jak Elficzor. Nie wyobrazam sobie przyjąc się do takiej pracy, odrazu zrobiłabym aferę, że mi coś takiego proponowali, a nie że za coś takiego dostałam pracę. Po drugie ona sama sobie pętlę na szyje założyła tym, że to ujawniła i tym, że w sumie nie jest pewne kto jest ojcem dziecka. Ja też jej nie żałuję.

no to sie przywitam i zaraz zmykam........

rowniez jak koleznaki zakupiłam gwiazdke betlejemska!!!!
ale fotki dopiero kiedy skoncze z całym domkiem, pewnie w sobote...........

kupiłam dzisiaj troche nietłukących baniek, kokardy i łańcuchy na choineczke....ktorej oczywiscie jeszcze nie mam hihih

rajd po ciucholandziku sie udał .............oczywiscie znowu dla mojego dziecka...:dry::dry::dry:
to po krotce.......

reklama
Do góry