reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No a my znowu zostałyśmy same. Łosiowy właśnie pojechał na bardzo ważną rozmowę a w drodze powrotnej ma kupić składniki na pierniczki.
Dziś mam zamiar zagnieść ciasto a jutro upiec ciasteczka, zobaczymy co wyniknie z moich planów ;-)

Joasiu gdzie jesteś????:szok: :szok:

reklama
Nianiu jesli chodzi o polityke to od dziecka bardzo sie nia interesuje (moja matka to polityk zawziety,wiec nie mozliwym było sie nie zarazic :-) )

co tam bede ukrywac.....ogolnie od zawsze byłam lewicowa hehee
najpierw za SLD....choc teraz uwazam ze szuje to niezłe...ino kase zbijały na lewo.....
teraz jest tak ze jestem za PO, choc tez tam duzo karierowiczow....

ale NIGDY PRZENIGDY nie bede fanka Giertycha i Lepera :no: :no: :no: :no:

mam Brite od kilku lat, taki dzbanek jeszcze starego typu na walcowate wkłady:tak: Jestem z niego baaaaaaaardzo zadowolona. Julka od początku pije przegotowaną wodę właśnie z Brity. I co najważniejsze w czajniku zero kamienia.
zaraz zrobie fote i wkleje mój
ja tez jestem zadowolonma i tez mam ten filtr od 4 lat dokładnie :tak: , zero kamienia w czajniku to fakt i w szklance nie ma tego brzydkiego osadu po herbacie :tak:
No a my znowu zostałyśmy same. Łosiowy właśnie pojechał na bardzo ważną rozmowę a w drodze powrotnej ma kupić składniki na pierniczki.
Dziś mam zamiar zagnieść ciasto a jutro upiec ciasteczka, zobaczymy co wyniknie z moich planów ;-)

Joasiu gdzie jesteś????:szok: :szok:
Macie jakiś fajowy przepis na pierniki? ja też chętnie bym upiekła :tak:

a co sadzicie o sex-aferze??

wczoraj ogladałam Majewski Show, i te jego KOło fortuny kto jest ojcem pani Anety....:-p
ciekawe jak ta kobieta sie czuje

no az mi sie wierzyc nie chce ze powiedziała ze ten cały wiesniak jest ojcem biologicznym corki,wiedzac ze on nie jest.....no taki wstyd na całą POlske by sobie baba celowo zrobiła???:confused:

tak sobie mysle czy Samoobrona nie maczała paluszkow w wynikach DNA....

taki mam ten filtr
dzbanfv0.jpg

taki mam ten filtr
dzbanfv0.jpg

hihihi, ja mam identyczny tylko z białą pokrywką, ten sam model i też ma ze 4-5 lat :szok: :-D :-D :-D :-D :-D :-D Już bateria siada w tym czujniku na pokrywce.

Ja w tym roku robię pierniczki wg przepisu znalezionego na BB, bo te z naszego wątku kulinarnego nie udały mi się w ubiegłym roku.
Zaraz wkleję ten przepis, który znalazłam.

a co sadzicie o sex-aferze??

wczoraj ogladałam Majewski Show, i te jego KOło fortuny kto jest ojcem pani Anety....:-p
ciekawe jak ta kobieta sie czuje

no az mi sie wierzyc nie chce ze powiedziała ze ten cały wiesniak jest ojcem biologicznym corki,wiedzac ze on nie jest.....no taki wstyd na całą POlske by sobie baba celowo zrobiła???:confused:

tak sobie mysle czy Samoobrona nie maczała paluszkow w wynikach DNA....

Strasznie mi żal tej kobiety i jej dzieci. Uważam że ona nie kłamie. Nawet jeśli Łyżwa nie jest ojcem jej córeczki to uważam, że jest winny. Nie sądzę, żeby kobitka kłamała i chciala tylko zrobić karierę w TV bazując na takim temacie.
Uważam, że politycy Samoobrony są na maxa obleśni i mam na myśli zarówno mężczyzn jak i kobiety. Ale biedni ludzie im wierzą... smutne to:no: :zawstydzona/y:

reklama
Dziewuchy te bable się powiekszyly :wściekła/y: Myslicie, ze to moglby byc pajak, a to cos co sie odbilo od mojego czola nie ma z tym nic wspólnego. Czy pogryzienie przez pająka jest swędzące? może wiecie. Kurde, ale mnie to wkórza:wściekła/y:

Do góry