reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No i chodzi za mną mój łoś i słyszę tylko jedno pytanie: " co chcesz dostać pod choinkę?"
kurde moj tez za mna lazi i to samo gada :wściekła/y:
a ja pol roku przed gwiazdka juz zaczelam tak niby przypadkiem wspominac o tym co bym chciala dostac. On oczywiscie nie sluchal i teraz ma problem :no: :wściekła/y:

reklama
dobrze juz dobrze
ksiazka moze poczekac
:-p ;-) a tak po prawdzie to Ci kochana powiem,ze akurat walczylam sama z soba bo jedna strona mnie chciala na BB a reszta mowila zeby czytac ksiazke. Smsik wszystko rozwiazal :-) :-p
Tylko zapisz moj nowy numer bo tamten mam tylko do konca roku

1. mój małż rozstał się z firmą, z którą współpracował prawie 4 lata, od dziś jest wolnym (ale zaobrączkowanym) strzelcem :szok: :zawstydzona/y: :-( :baffled: ,
2. mój małż dzwonił w sprawie ustaleń wigilijnych do swojej mamy i pozwolicie, że tego nie skomentuję na wątku ogólnym,
3. zalewam się drinkiem bo inaczej nie potrafię udźwignąć swojego stresu !
4. nie wiem co przyniesie jutro oprócz tego, że będe piekła pierniczki....

wiecie, co, ja to w sumie nic konkretnego nie potrzebuję pod tą choinkę, ale jakby tak Miron wziął Micha na trzy dni i sobie z nim gdzieś pojechał.... gdziekolwiek..... cisza, spokój, spanie do południa, same przyjemności bez wyrzutów sumienia.... jak mi tego brakuje :eek:

dobrze juz dobrze
ksiazka moze poczekac
:-p ;-) a tak po prawdzie to Ci kochana powiem,ze akurat walczylam sama z soba bo jedna strona mnie chciala na BB a reszta mowila zeby czytac ksiazke. Smsik wszystko rozwiazal :-) :-p

oks, w komórce mam ten właściwy, tylko na gadu miałam stary, ale już zmieniam :-) :zawstydzona/y: :tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
Do góry