reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

pytanie za 100 pkt. JAKA TO CZĘŚĆ TUSI CIAŁA :confused: :confused: ;-) ;-) ;-)

Na pierwszy rzut wygladalo jak cycek z bąblową brodawką:-D Ale tez obstawilam ramie.

na szczescie okazało sie ze egzamin bede miala dopiero 7 stycznia
wiec mam jeszcze troszke czasu :tak: :-)

czesc babeczki
my jakies 30 minut temu wstałysmy:szok:
jestem wyspana hahaaaa

a teraz słucham radia swiatecznego co Niania nam namiary dała- swietna sprawa :tak: :-)

Ja tez tego radia nie moge otworzyc, mam pusta strone. Ono chyba nei dziala w U.K:-(

reklama
Spotkałam dzisiaj koleżanke, ona pracuje w takiej firmie zajmujacej sie sprzedażą filtrów dzbankowych BRITA. Ja mam taki filtr w domu i własnie dzisiaj od tej koleżanki sie dowiedziałam,że używam go bez sensu :baffled: a mianowicie ja zawsze napełniam ten filtr dwa razy i w ten sposób mam cały dzbanek przefiltrowanej wody a powinno sie tak nie robic bo gdy tej wody za dużo sie przefiltruje to wtedy ten filtr pozostaje cały czas w tej wodzie i stopniowo uwalnia zanieczyszczenia i woda spowrotem jest zanieczyszczona :baffled:
ale ja ciemna masa jestem :no:

hymmm a to dziwne, bo ja słyszałam, że ten filtr musi być w wodzie, żeby nie wysychał, a jak się gdzieś wyjeżdża to powinno się go schować do zamrażalnika.... U mnie też zawsze jest pełny dzbanek przefiltrowanej wody z filtrem w środku ofkors:nerd:

Nianiu, Elficzko- dziękuję :elvis: ;-) ;-)

hymmm a to dziwne, bo ja słyszałam, że ten filtr musi być w wodzie, żeby nie wysychał, a jak się gdzieś wyjeżdża to powinno się go schować do zamrażalnika.... U mnie też zawsze jest pełny dzbanek przefiltrowanej wody z filtrem w środku ofkors:nerd:

Nianiu, Elficzko- dziękuję :elvis: ;-) ;-)
No ta koleżanka mówiła,że ma być w wodzie końcówka
jak sie przecedzi jeden dzbanek to tyle własnie jest zamoczone i tak ma być a wiecej szkodzi podobno.
tez masz BRITE Edytko?

Weronika nie chce spac, godzine leżała w łóżeczku i śpiewała wiec ja wyjełam i teraz biega po domu z chustką na głowie :eek:
Ide ją nakarmić
baba1ma8.jpg

a gdzie Joasia sie podziewa dzisiaj?????

dzwoniłam do Mani naszej kochanej!!

kazała wam złozyc serdeczne zyczenia swiateczne, poniewaz nie ma jak sie odezwac
jej komputerek sie popsuł i potrzebne sa jakies czesci do wymiany ktore trzeba z USA sprowadzic :zawstydzona/y:

szkoda ....

Maniulka jest w PL do marca wiec moze szybciej bysmy zrobiły to spotkanko grupowe?

super było usłyszec jej głosik :-)
długo nie porozmwaiałysmy bo Mili mi broiła a Maniulka na miescie z dzieciaczkami była
:-) :-)

No ta koleżanka mówiła,że ma być w wodzie końcówka
jak sie przecedzi jeden dzbanek to tyle własnie jest zamoczone i tak ma być a wiecej szkodzi podobno.
tez masz BRITE Edytko?

mam Brite od kilku lat, taki dzbanek jeszcze starego typu na walcowate wkłady:tak: Jestem z niego baaaaaaaardzo zadowolona. Julka od początku pije przegotowaną wodę właśnie z Brity. I co najważniejsze w czajniku zero kamienia.

Ale śliczne te wasze choiny :-) I salonik Edzi superowy !!!

A co do pytania Niani o samoobronę - to dla mnie określenie "gumofilce karate" jest w 100 % trafione. A Lepper to nic innego jak "morda solare" :-) Oczywiście to jest moje zdanie i jak ktoś ich popiera, to niech popiera :-)

reklama
Do góry