reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

a to ja tego nie wiedziałam :no:
U mnie jest problem z tą temperaturą bo lubię wietrzyć chałupę o różnych dziwnych porach i wtedy może mi "owiać" kwiatuszki...
Teraz się już pilnuję odkąd mam bonsaika :tak:
a ja niby taka mądra?? skąd!!! :no: wyczytałam to rano w internecie , tak na ww bo znając moja ręke do kwiatów to ta gwiazda moze u mnie świąt nie doczekac :-p wolałam sie przynajmniej teoretycznie przygotowac :cool2: :-p
a bonsaika tez zakupie :tak: ale dopiero jak jakiegos spotkam i sie zakocham :tak:

reklama
Jezu ale masz ładnie i czysto w domu. Zajebiscie. Mój klimat i moje kolory. I zajebista kanapa!!! To rewelka.
Choinka tez na wypasie ;-) :-)
jak dla mnie tez wszystko z.aj.e.b.i.ś.c.i.e wygląda :tak: i super te aniołki, ja mam takie dzwonki :tak:
Niania zobacz na wątek boba budowniczego- tam sa lepsze foty chałpy E-mamowej

jak dla mnie tez wszystko z.aj.e.b.i.ś.c.i.e wygląda :tak: i super te aniołki, ja mam takie dzwonki :tak:
Niania zobacz na wątek boba budowniczego- tam sa lepsze foty chałpy E-mamowej

Kurde nie mam tego w subskrypcji. Juz lece :tak: :-p

a ja tego radia nie umiem włączyc od wczoraj :wściekła/y: ciąglr tylko mi pisze trwa buforowanie ...i jak dochodzi do 100% to od nowa 1%, 2% :wściekła/y:

Nacisnij PLAY i powinno pojść:-p

Śniło mi się dzisiaj, że byłam w 2 ciąży i miałam mieć cesarkę, zostałam już znieczulona w kark, między łopatki i w okolicy kości lędźwiowej i miałam chodzić po korytarzu aż znieczulenie zacznie działać hehe, no i jak zaczęło to gin, który miał mnie operować zaczął się do mnie dobierać hihihi
Ale jazda hehhee:szok: :-D :-D :cool2: :cool2: :cool2:

Ale jazda:cool2: :laugh2: :-D

Mnie dwa dni temu silo sie , ze mialam rodzic drugie dziecko. Bylam sama w szpitalu z moja mama, ktora pilnowala biegajacego Alka. Skurcze sie nie mogly nasilic a ja juz tak starsznie chcialm wiedziec co mam czly boy czy girl:cool2: Wedlug moich panienski wrozb (ha ha ha) powinnam miec druga dziewczynke a trzeciego chlopca wiec liczylam w tym snie na dziewczynke. nie mniej jednak przezylam ten sen prawdziwie, to juz moje drugie dziecko :eek: Fajne uczucie mimo wszystko;-)

W stanie zaawansowanym żadnej ;-) :-)

Klaudusia a Ani.g nei było???

Jeszcze tylko chciałam napisać, że śliczna choinka Elficzka, że chciałabym usłyszeć jak Aluś Martusi mówi "mamusia", a Lilce, że czytam jej posty, chociaż przyznaję się bez bicia, że jak są za długie, to nie doczytuję do końca - sorry :-)

Co do mojego Alka to nagram go i wysle na bb z dedykacja dla Ciebie:tak:
Hopefully uda mi sie przed Swietami:dry:

hi, hi teraz to czytam i też sie śmieje, chociaz z tymi pogryzieniami wcale mi nie do śmiechu. Dziewczyny, dwa dni temu (czyli tak jak to sie zaczelo) w domu latala big mucha i ja zabilam, czy mozliwe, ze przyleciala teraz jako zambie sie mścic? :-p

A moze to dzieci tej końskiej muchy:laugh2: Oj koniecznie zrob polowanie dzisiaj wieczorem, albo Raid. Jak upolujesz to obiad na Swieta gotowy;-)
Feeeeee nienawidze much:oo2:

Weronika rano weszła do pokoju i na widok choinki zrobiła takie oczy :szok: i wydała z siebie taki westchnienie-zachwyt ochhhhhhhh :-) a potem podeszła bliżej i dotknęła paluszkiem jednej ozdoby. Powiedziałam jej,że nie wpolno dotykac i nie dotyka. Bez problemow sie obyło, chodzi tylko i czasami patrzy i te swoje achhhhhh mówi
Ale słodko musiala wygladac ta Twoja krupcia:tak: mam ja przed oczami

U nas obcinanie paznokci to tez trauma. Ostatnio obcinałam w wannie ale nakombinowałam się ostro. Włosy dwa razy podcinałam sama koło uszu i grzywkę , na szybko i jakoś to znieślismy. Ale widzę, ze szykuje się nam obcięcie całości, zwłaszcza z tyłu, ale jedynym powodowem dla którego tego jezscze nie zrobiłam są jęki wszytskich którzy widzą jego loki :-) No i zawsze mi się marzyło żeby Maks miał taką fajną pieczarkę na głowie, ale przez te loki to juz nie jest taka pieczarka...

Jezu a mnie się sniło, ze byłam na wowoływaniu duchów i przeze mnie przemawiał DIABEŁ i tak głosno ryczał. Az wydarłam się w nocy i miałam mega ciarki. Az teraz mi staje gesia skórka. Łoś był w szoku ale ululał mnie i zasnełam...Brrr az teraz sie boje:baffled:

Nianiu mi tez sie marzy pieczarka na glowie Alka, ale muszą mu jeszcze wlosy zgestniec. Co do loczkow to bycmoze po obcieciu juz wiecej sie nei pojawia, tak bylo w przypadku mojego mlodszego brata:baffled:

Z tym diablem to mi ciary przeszly. Ja sie diablow boje:no:

No i zycze, zeby dzisiaj zadzwonil telefon:tak:

Spotkałam dzisiaj koleżanke, ona pracuje w takiej firmie zajmujacej sie sprzedażą filtrów dzbankowych BRITA. Ja mam taki filtr w domu i własnie dzisiaj od tej koleżanki sie dowiedziałam,że używam go bez sensu :baffled: a mianowicie ja zawsze napełniam ten filtr dwa razy i w ten sposób mam cały dzbanek przefiltrowanej wody a powinno sie tak nie robic bo gdy tej wody za dużo sie przefiltruje to wtedy ten filtr pozostaje cały czas w tej wodzie i stopniowo uwalnia zanieczyszczenia i woda spowrotem jest zanieczyszczona :baffled:
ale ja ciemna masa jestem :no:

reklama
Do góry