reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
noooo własnie miałam o tym już pisac a zapomniałam!!
Weronika na wszystko ostatnio szczeka!!!!
Ktos do nas przychodzi a mała leci i woła hau hau hau :szok:
kotki rob ia hau hau
tata zapala auto hau hau
cofneła sie w rozwoju czy co???

:-D :-D :-D :-D tos mnie rozbawiła
az sie chichram a Mili patrzy na mnie i tez :-D :-D

jestem :-) dumna posiadaczką Poisencji-euphorbii pulcherrimy zwanej potocznie gwiazda betlejemską :-p
ciekawe kiedy zdechnie?
ja jej daje czas do końca roku hihihi

ok ide dziecko spacyfikowac a potem sobie druga kawe zrobie i posiedze troszku :tak:

jestem :-) dumna posiadaczką Poisencji-euphorbii pulcherrimy zwanej potocznie gwiazda betlejemską :-p
ciekawe kiedy zdechnie?
ja jej daje czas do końca roku hihihi

ok ide dziecko spacyfikowac a potem sobie druga kawe zrobie i posiedze troszku :tak:

moja pulcherrima jest już lekko cyknięta, takie odnoszę wrażenie :baffled: :baffled: :baffled:

ale za to mam czyściutkie okna tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cool2: :cool2: :cool2:
jeszcze mi tylko ostatnie w sypialni zostało, ale to dopiero jak młoda wstanie :happy:

moja pulcherrima jest już lekko cyknięta, takie odnoszę wrażenie :baffled: :baffled: :baffled:

ale za to mam czyściutkie okna tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cool2: :cool2: :cool2:
jeszcze mi tylko ostatnie w sypialni zostało, ale to dopiero jak młoda wstanie :happy:
Bo kupujemy o złej porze roku. Musi byc ciepło bo ona na zmiany temperatur wrażliwa. Ja moja zostawiłam w korytarzu bo tam mam zimno ale o kilka stopni wiecej niz na dworze, potem ja wniose do domu jak sie odmrozi troszku hehe
aa i nei wolni jej stawiac blisko grzejników, bo tego tez nie lubi i wiednie, ona lubi wilgotno i cieplo ale nie goraco- tak 20 stopni

Bo kupujemy o złej porze roku. Musi byc ciepło bo ona na zmiany temperatur wrażliwa. Ja moja zostawiłam w korytarzu bo tam mam zimno ale o kilka stopni wiecej niz na dworze, potem ja wniose do domu jak sie odmrozi troszku hehe
aa i nei wolni jej stawiac blisko grzejników, bo tego tez nie lubi i wiednie, ona lubi wilgotno i cieplo ale nie goraco- tak 20 stopni

a to ja tego nie wiedziałam :no:
U mnie jest problem z tą temperaturą bo lubię wietrzyć chałupę o różnych dziwnych porach i wtedy może mi "owiać" kwiatuszki...
Teraz się już pilnuję odkąd mam bonsaika :tak:

Tak juz się lekko wyprostowała.
Pani Ewa jest ok, robi dokładnie to co jej pokazałam kiedyś kiedy była pierwszy raz. Dokładnie to i nic poza tym :baffled: .
heheh to tak jak mój łos :-p

Elfik kochana chciałaś wczoraj choineczkę gwałcić,
a mnie sie wyraźnie kojarzy z choinką,lub jako to drzewko

no ale może dla Ciebie to ten drapak.............hihihihihihihi
Kasia dla mnie to krzak- ten krzak wiec wszystko ok :tak: :-) :cool2:

reklama
a teraz słucham radia swiatecznego co Niania nam namiary dała- swietna sprawa :tak: :-)

Ciesze sie, u mnie tez non stop w pracy leci :-)

szydełkowe Aniołki :tak:

Pulcheryja hehe :laugh2:

Krzak :zawstydzona/y: ;-)

Jezu ale masz ładnie i czysto w domu. Zajebiscie. Mój klimat i moje kolory. I zajebista kanapa!!! To rewelka.
Choinka tez na wypasie ;-) :-)

Do góry