reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
moje dziecko dostało od bratowej mojego łosia
kuchnię dla dzieci......................w całym pokoju mam
porozwalane garki i sztućce:baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

może Otylcia ugotuje nam świąteczne potrawy:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: ;-)

kładę Otylkę...............włączę kolędy i lecę po choinkę
do piwnicy:tak: :-) :-) :-)

niech bedzie świątecznie:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Elfik kochana chciałaś wczoraj choineczkę gwałcić,
a mnie sie wyraźnie kojarzy z choinką,lub jako to drzewko

no ale może dla Ciebie to ten drapak.............hihihihihihihi

Klik Klak, Klik Klak na na na !!!
i tak już 7 raz od rana

Lilka jak tam Twoje egzaminy? Kiedy masz?, dzisiaj czy wczoraj miałaś, nic się nie chwalisz??

na szczescie okazało sie ze egzamin bede miala dopiero 7 stycznia
wiec mam jeszcze troszke czasu :tak: :-)

czesc babeczki
my jakies 30 minut temu wstałysmy:szok:
jestem wyspana hahaaaa

a teraz słucham radia swiatecznego co Niania nam namiary dała- swietna sprawa :tak: :-)

Kurcze muszę iśc ogarnąć domek, bo się moja mama zapowiedziała :-) A tu w zlewie naczynia po kolacji wczorajszej, kieliszki po winie itp :-)

Jeszcze tylko chciałam napisać, że śliczna choinka Elficzka, że chciałabym usłyszeć jak Aluś Martusi mówi "mamusia", a Lilce, że czytam jej posty, chociaż przyznaję się bez bicia, że jak są za długie, to nie doczytuję do końca - sorry :-)

oooo
to nie sadziłam ze długie posty pisze :-D :-D :-D
hhihiiii Klaudius dobrze wiedziec ;-)

reklama
Do góry