reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Czesć to ja chciałam zameldować, że jestem u mnie wszytsko super. Nie moge nadgonić tego co napisałyscie :-) U mnie wszytsko gra, dzidzius wariuje prawie od rana do wieczora i tak oboje chodzimy : ja z trzesacym sie brzuchem a ona szalejacy we mnie ;D
Bardzo dziękuje za pamieć Frida, Wiki i kto tam jezszcze sobie o mnie czasem mysli.

A ja juz umiem kąpać dziecko :p Uczyłam sie na szkole rodzenia hihi

reklama
Niania dobrze ze jest dobrze ;D

Anitko ja tez kawke popijam a wlasciwie to mleko z kawa ;)

Kaska ja dzis tez robie nalesniki dla Tymcia na obiad dla nas grochowe a poki co to pieke bulki bo chleba nie ma w domu i wyjsc tez nie mozna... ulewa ze hohoooo a jesc sie chce :p ;)

ja właśnie przycupłam na momencik na necie, boli mnie głowa i kręgosłup :( i chyba zaraz kawkę sobie właśnie zrobię pijam ją jako lekarstwo na ból głowy :) ale rozpuszczalną choć na sypaną czasami nachodzi mnie ochota ale sopbie odpuszczam.
zrobiłam obiadek, posprzątałam w szafie i wróciłam ze spacerku z piscą. teraz może pójdętrochę rozprostować kości na wyrku
pozdrowionka

O Kasia i Mania ja też dzisiaj naleśniki smażę bo Mariusz nie zrobił wczoraj zakupów i mam pustą lodówkę.

Oj działo się u mnie od wtorku,że ho ho.
Włąsnie dziś wróciłam ze szpitala. Byłam tam w sumie 4 dni całe szczęsice niby jest oki.
Oczywiście nawet nie przypuszczałam że po standardowej wizycie u gina wyląduję w szpitalu.
Okzałao się że podczas ktg istniało podejrzenie że dzidzia ma słaba akcję serduszka.

Wiecie i le mnie to stresu kosztowało, płaczu i nerwów. :( :( :( :( :( :(

Klaudius ja mam dokladnie ten sam problem z wlosami co Ty !!! Co prawda mam specjalny szampon dla szatynek ale to nie to co kolor !!! Skoro jestes zadowolona to ja tez sie zdecyduje !!
Pocieszylyscie mnie z ta kawa !! W takim razie moge pic smialo !!!

reklama
Do góry