reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Klik Klak, Klik Klak na na na !!!
i tak już 7 raz od rana

Lilka jak tam Twoje egzaminy? Kiedy masz?, dzisiaj czy wczoraj miałaś, nic się nie chwalisz??

Śniło mi się dzisiaj, że byłam w 2 ciąży i miałam mieć cesarkę, zostałam już znieczulona w kark, między łopatki i w okolicy kości lędźwiowej i miałam chodzić po korytarzu aż znieczulenie zacznie działać hehe, no i jak zaczęło to gin, który miał mnie operować zaczął się do mnie dobierać hihihi
Ale jazda hehhee:szok: :-D :-D :cool2: :cool2: :cool2:

reklama
jak wy obcinacie swoim dzieciom włosy????? krzysiek nie da sie nawet dotknąć ma jakieś czujniki chyba bo normalnie pozwala sie głaskać a jak tylko biorę włosy żeby ciachnąć to sie wierci i nie pozwala

Mój Maciek był juz z tatusiem dwa razy u fryzjera. Jak Łukasz idzie się obciąć to przy okazji zabiera synka, coby się nim pochwalić (podobno ma bardzo fajną fryzjerkę :baffled: ). Raz trzasneliśmy go maszynką prawie do łysa, troche głupio wyglądał :-) ale był spokój na dwa miesiące. Ale teraz przed świętami, to znowu pójdzie do fryzjera, żeby się rodzina nie przestraszyła recydywy :)

A mi się dzisiaj śniło kolejne spotkanie lipcóweczek. Jakiś taki surrealistyczny ten sen był, ale fajnie was było widzieć :-)

Kurcze muszę iśc ogarnąć domek, bo się moja mama zapowiedziała :-) A tu w zlewie naczynia po kolacji wczorajszej, kieliszki po winie itp :-)

Jeszcze tylko chciałam napisać, że śliczna choinka Elficzka, że chciałabym usłyszeć jak Aluś Martusi mówi "mamusia", a Lilce, że czytam jej posty, chociaż przyznaję się bez bicia, że jak są za długie, to nie doczytuję do końca - sorry :-)

dzien DObry Lipcóweczki!!!
dopiero nadrobiłam 5 stron --i niestety nie dam na razie rady wiecej :(
powiem Wam u mnie przygotowania do swiąt w lesie i mam to szczerze mówiąc w głębokim poważaniu...tesciowa przywiozła mi troche miesa to moze sie jutro za nie wezme -ale mi się nie chce...

dzien DObry Lipcóweczki!!!
dopiero nadrobiłam 5 stron --i niestety nie dam na razie rady wiecej :(
powiem Wam u mnie przygotowania do swiąt w lesie i mam to szczerze mówiąc w głębokim poważaniu...tesciowa przywiozła mi troche miesa to moze sie jutro za nie wezme -ale mi się nie chce...

szto słuciłos ? jakiś dół :confused:

ja muszę coś porobić w domu, ale jak mi się k@#$%a nie chce :-(

aha, a przygotowania do świąt też mam w mega głębokim poważaniu ....

reklama
U nas Mati był już dwa razy u fryzjera: pierwszym razem było super, drugim trochę gorzej, bo pod koniec się rozpłakał i musiałam brac go na ręce aby uspokajac.
Sama za scinanie się nie biore, bo potem musiałabym nie wychodzic z chaty z Matim z dwa miesiące :-p:-p:-p

Do góry