reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

dzisiaj tez dopadla mnie straszna deprecha
i aż cały nastrój Swiąteczny(tak skrzętnie wypracowany)
prysnął,jak bańka mydlana

ale walnęłam sobie meliskęz gruszką..................pycha
i trochę mi lepiej:baffled: :happy:

reklama
oto mój krzak :-)
odsłona 1:

ch1vc2.jpg

odsłona 2:
ch2yd8.jpg

Elfik choinka miodzio,
ja dzisiaj sobie przyniosłam juz ozdóbki,
a jutro przytargam moją sztuszczną choinkę
i chyba też już ubiorę:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

jak wy obcinacie swoim dzieciom włosy????? krzysiek nie da sie nawet dotknąć ma jakieś czujniki chyba bo normalnie pozwala sie głaskać a jak tylko biorę włosy żeby ciachnąć to sie wierci i nie pozwala
Kate powiem szczeże,że jest z tym troche problemu
sadzam Weronike w krzesełku, do łapki daje moja komórke, do drugiej cos słodkiego i machamy.
Trwa to czasami dobre pół godziny ale u fryzjetra byłoby gorzej bo ma ła by wrzeszczała ze strachu
nie jest to obcinanie perfekcyjne ale ujdzie i włoski nie przeszkadzaja dziecku :tak:

była u nas dzisiaj moja teściowa.............:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
i Otylcia dostała od niej lalkę dzidziusia(nic nie robi,ma smoka i butelką do karmienia).............moje dziecko
zakochało się w niej i z nią śpi:baffled: :eek: :happy:
dostała również Otylcia dwie bluzeczki i sztruksowe spodenki
oraz 2 pary skarpetek i do tego jeszcze słodycze

jestem w szoku za tyle podarków na raz!!!!

dzisiaj tez dopadla mnie straszna deprecha
i aż cały nastrój Swiąteczny(tak skrzętnie wypracowany)
prysnął,jak bańka mydlana

ale walnęłam sobie meliskęz gruszką..................pycha
i trochę mi lepiej:baffled: :happy:
mmmmmm ja tez uwielbiam ta herbatke
kupie sobie na świeta :tak: i jeszcze mystic nepal bo juz sie opakowanie skończyło
bede sie delektowac herbatkami :-p

u nas normalne obciącie paznokci...........przeradza się w koszmar,
a jakbym miłą jeszcze małej włosy ścinać:baffled: :baffled: :baffled: :dry:

Elfik choinka miodzio,
ja dzisiaj sobie przyniosłam juz ozdóbki,
a jutro przytargam moją sztuszczną choinkę
i chyba też już ubiorę:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
dzieki Kasiu ale brzydko te fotki mi wysz ły.
w rzeczywistości wyglada to dużo lepiej
sa owocki suszone a na foto nie widać tego i moje pierniczki poznikały :-(

reklama
Do góry