reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Elfik sliczna choinka
wlasnie taka gesta sobie chce kupic ale 2,20m
a jak juz sa to zadkie albo strasznie drogie :sick:

my choinki nie mamy ale dzis za to kupilismy dywanik na ktorym choinka bedzie stała
superasny
pisze Merry Christmas i jest miodzio

a tak wogole to ktos czyta te moje posty? czy ja tak pisze bo pisze?
sama do siebie?:confused:

Ja tez sie klade.
Elficzku piekna choina napewno jest jeszcze piekniejsza w rzeczywistosci:tak:

Lila ja czytam Twoje posty:tak: A choinke czemu az taka duza chcesz? Trzeba bedzie wiecej ozdob;-) Fajnie Ci, ze Milenka bawi sie zabaweczkami ladnie. U nas garnki sa na pierwszym miejscu, a pobily by je przyprawy, ale mamusia nie daje:-p Samochody tez sa fajne, ale tylko ze dwa ulubione, no i u nas pilka stala sie niesmiertelna juz. Reszta jest dotykana sporadycznie. Do kapieli jeszcze ida foremki i wiaderko;-)

To Dobranoc!

Hanti i co z Twoim barszczem bedzie czy nie?

Ja tez sie klade.
Elficzku piekna choina napewno jest jeszcze piekniejsza w rzeczywistosci:tak:

Lila ja czytam Twoje posty:tak: A choinke czemu az taka duza chcesz? Trzeba bedzie wiecej ozdob;-) Fajnie Ci, ze Milenka bawi sie zabaweczkami ladnie. U nas garnki sa na pierwszym miejscu, a pobily by je przyprawy, ale mamusia nie daje:-p Samochody tez sa fajne, ale tylko ze dwa ulubione, no i u nas pilka stala sie niesmiertelna juz. Reszta jest dotykana sporadycznie. Do kapieli jeszcze ida foremki i wiaderko;-)

To Dobranoc!

Hanti i co z Twoim barszczem bedzie czy nie?

Martusia :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: pocieszyłas mnie
z choinka jest tak ze mam manie wilkosci chyba :-D (dobrze ze nie mam ptaszka :szok: :cool2: bo jeszcze by co swiadczyło heheee )
no i nie mam ani jednej bąbki :-) dlatego pieke ciasteczka i susze plasterki pomaranczy
tez ładnie wyglada :tak: tak inaczej

zreszta jak dostane wymarzona choinke to wam pokaze

no ide posprzatac kuchnie
wreszcie nikt mi nie poprzeszkadza :-) jutro dwie dziewczyny maja do mnie przyjsc na rozmowe w sprawie opieki takze domek musi jako tako wygladac, aby sie nie wystraszyły :-)

pamietacie Asiołka?

podczytuje co tam u niej, bo mam sentyment
i dziewczyna zapisała sie na kurs masazu :tak: :-)

przez 4 godziny bedzie masowac a potem sama bedzie przez 4 h masowana

chyba sie zapisze :-D :-D :-D

reklama
Do góry