reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Czesc dziewczyny.
Kurde, ale jestem zła już druga noc mnie coś gryzie w nocy i nie jest to mój Marcin. Jakiś mały potworasty lata, raz go usłyszałam jak bzyczał głośno muchowato i odbił sie o moje czoło. Pogryzł mnie w trzech miejscach na plecach, na ramieniu, na czole i w dwóch miejscach na cycku - brodawce - masakra. Mam swędzące bólwy jak po komarze, ale na komara to mi nie wygładało po bzyczeniu i wielkoci poczutej na czole. Nie mogę tego kures.twa znalezc, gdzies sie ukryl. Jak tak dalej pojdzie to na sylwka bede trendowata :baffled::wściekła/y: jeny jak ja nie lubie takich robali i w tych momentach kocham pajaki i żałuje, że je pozabijałam.

reklama
Mi też się nie chce nic robić:-p:-p:-p:-p
Ale olewam, na wigilię jedziemy do moich rodziców, w pierwszy dzień świat tez nas nie będzie, a drugiego coś tam zorganizuję.

Czesc dziewczyny.
Kurde, ale jestem zła już druga noc mnie coś gryzie w nocy i nie jest to mój Marcin. Jakiś mały potworasty lata, raz go usłyszałam jak bzyczał głośno muchowato i odbił sie o moje czoło. Pogryzł mnie w trzech miejscach na plecach, na ramieniu, na czole i w dwóch miejscach na cycku - brodawce - masakra. Mam swędzące bólwy jak po komarze, ale na komara to mi nie wygładało po bzyczeniu i wielkoci poczutej na czole. Nie mogę tego kures.twa znalezc, gdzies sie ukryl. Jak tak dalej pojdzie to na sylwka bede trendowata :baffled::wściekła/y: jeny jak ja nie lubie takich robali i w tych momentach kocham pajaki i żałuje, że je pozabijałam.
Tusia jesteś the best!!:-):-):-):-):-)

Wczoraj całe szczęście dostałam zamówioną bluzkę:-p:-p:-p i tak sobie mysle, że może dzis dojdzie tez ten tryptyk na scianę.
O tak ma wyglądać:
allegro3045la9.jpg

Tusia jesteś the best!!:-):-):-):-):-)

hi, hi teraz to czytam i też sie śmieje, chociaz z tymi pogryzieniami wcale mi nie do śmiechu. Dziewczyny, dwa dni temu (czyli tak jak to sie zaczelo) w domu latala big mucha i ja zabilam, czy mozliwe, ze przyleciala teraz jako zambie sie mścic? :-p

Chionki jeszcze nie mamy, ale planuje zywa ok.1-1.5 m.Nie wiem jak bedzieo na ywglądała przy Matueszku, ale jkaoś nie zakładam, że źle. W końcu jakoś namiętnie z pólek rzeczy nie sciąga, w kwiatkach nie grzebie, więc może stojąca na podłodze chionka nie będzie dla niego zbyt kuszaca.:tak:

reklama
Śniło mi się dzisiaj, że byłam w 2 ciąży i miałam mieć cesarkę, zostałam już znieczulona w kark, między łopatki i w okolicy kości lędźwiowej i miałam chodzić po korytarzu aż znieczulenie zacznie działać hehe, no i jak zaczęło to gin, który miał mnie operować zaczął się do mnie dobierać hihihi
Ale jazda hehhee:szok: :-D :-D :cool2: :cool2: :cool2:
hahahah noooo i już mam dobry nastrój:-D :-D :-D
Jak sobie wyobraziłam chodzaca Edytke po tym całym znieczuleniu to boki zrywam hahahah, swoja droga mocna z Ciebie kobita bo ja dostalam tylko w lędzwie i po 2 minutach juz nogami nie ruszałam hahahaha
a z tym ginem hmmmm moze jakies marzenia przedświateczne?? hih ;-) :cool2:

Do góry