reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

my dzisiaj po poszukiwaniach choinki i dupa
nie mamy
ceny biora z kosmosu to juz wole nie kupowac
w najgorszym razie zywa mi zostanie :baffled: bo ja nie lubie zywych choinek
nie podobaja mi sie...

jestem zła :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: samo z siebie
jakos tak....

z suwaczka widze 5 dni do gwiazdki a ja wogole nie jestem na nic gotowa
ani zakupow swiatecznych
ani moich ciasteczek nie mam upieczonych na choinke no bo choinki nie ma :baffled:
echhhhhhhh

i jeszcze z mamuska mialam czolowe zderzenie w sklepie :sick:

reklama
no i jak zwykle praca mi sie kroi a z opiekunkami jaja wychodza
szlag by to trafil :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
a pracka lepsza od poprzedniej
lekko ciezsza ale....lepiej platna :tak:
no i.........opiekunki te co mi sie najbardziej podobały juz znalazły sobie prace

zycie.........

ufff nadrobiłam z grubsza :cool2: :sick:

o matko!!!!Weronika zrobiła kupe, potem zdjęła gacie i pampercha i przyniosła mi pokazac a połowa zawartosci po drodze powypadała
ide ratowac chałupe przed klęska :baffled:
elfiko normalnie prawie sie posikałam niezły numer :-D :-D :-D :-D

my dzisiaj kupiliśmy choinkę żywą świerk srebrny (chyba) mi sie podoba ma tak ok 2m
byliśmy w szkółce i tam można sobie chodzić po całej plantacji i oni ścinają tą choinkę którą sobie klient wybierze dla mnie bomba
ale ubierać ją będę dopiero w czwartek albo piątek albo sobotę jeszcze zobaczymy bo na razie nie mam czasu a najgorsze jest to że nie mam prezentów RZADNYCH :no: :szok: :baffled: i nie mam kiedy kupić normalnie masakra

dobra uciekam spać łosiek już poszedł a ja tu siedze hmmmm
jutro ide do pracy na 8 niestety
nic mi sie nie chce ............:no: :eek: :confused:

jak wy obcinacie swoim dzieciom włosy????? krzysiek nie da sie nawet dotknąć ma jakieś czujniki chyba bo normalnie pozwala sie głaskać a jak tylko biorę włosy żeby ciachnąć to sie wierci i nie pozwala

Czesc babeczki:elvis:

Poczytalam co napisalyscie i mialam nadzieje, ze sie wdam w dyskusje a tu juz sie pusciej zrobilo.
Kate ja mam chyba tak samo jak ty z tym bb. jak wchodze to sie wszyscy zmywaja:no: ;-)
Krzysia twojego normalnei mam przed oczami jak oglada teletubisie i wola TAM TAM:laugh2:

Elficzku, ale Weroniczka momocna, sama sie juz przewijac umie:-D Super dziewczynka. Z tymi kupami to jest czasem przesrane:laugh2: Alek raz zrobil takie bobki, umylam mu tyleczek wycieram a on "Mamija" (mamma mija jak sie cos stanie) ja mowie "co sie stało?" a ten pokazuje na dywanik w lazience i mowi "pupa" czyt. kupa:happy: Wypadla z pieluchy.

Co do mojego dziecka jeszcez bo chcialm wam napisac juz w niedziele i mi ucieklo. Od neidzieli wlasnie mowi do mnie prześlicznie "Mamusia" Tak mu to wychodzi dokladnei i z podkresleniem drugiej sylaby, ze sie rozpływam:tak:
I jeszcze cos smiesznego. Po kapieli sie wyglupiamy, mam go na kolanach i tak go wycieram i ubieram w pizamke. nauczyl sie podnosic mi powieki paluszkami i za pierwszym razem jak podniosł to sie tak patrzy z bliska i mowi "mleko" :-)
ahaaaaaaaa
szkoda ze to krzak heheh :baffled::baffled::baffled:
Ja mialam taka wielka ochote dzisiaj na male conieco a tu chyba nici:baffled: Łosia jakas choroba bierze:dry:

Kate moj Alek nawet grzeczny przy obcinaniu bywal, ale scinalam go zawsze maszynka. teraz od kilku miesiecy byl nietykany, bo mu troche wloski zapuszczamy. Chcemy jednak mu podciac koło uszek i Slawek chce to zrobic starsznie. Musi sie wyrobic do konca tygodnia, napisze jak bylo.

Co do choinki to mamy miec sztuczna w tym roku, bo nie bedzie nas na Swieta w domu wiec szkoda kasy na zywa. Jutro mam plan ubierac, ale ozdob mamy marnie. Wkleje wam za to choinke z tamtego roku;-)

Iwon cos jakos mało ostatnio.:dry:

Nianiu ja trzymam kciuki za pozytywne wiesci, co nie zadzwonili?

Asiu ciebei chce sie zapytac jak dajesz rade z praca zmianowa. ja na zmiany moglabym cos tu znalezc latwiej, ale wydaje mi sie, ze to bedzie katorga dla mnie, Alka i Slawka. Poprostu Alek chyba za maly jest zeby miec mame pracujaca na zmiany, tym bardziej , ze nei mamy nikogo do pomocy, jedynie przedszkole, ktore nad ranem nei funkcjonuje:baffled:

reklama
Do góry