reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Martusia a co Ty tutaj robiłaś o 2:07 hehe??? Bezsenność w sieci Cię dopadła ?
Cześć babiszonki :-)
Idę dać jeść mojemu małemu głodomorkowi
No u mnie byla 1-sza;-) Jakos tak dluzej posiedzielismy wczoraj z racji tego, ze dzisiaj neidziela
hello:-)
u nas jest tak szaro i ponuro,
jak jeszcze w grudniu nie było
i to ma byc niedziela.....................bleeeeeeeeeeee
No to skoro taki caly dzien to zle wrozy na maj Ja robie zapiski od 13-stego grudnia. nie wiem czy ktos z was slyszal o tych "wrozbach" ale od 13 zapisuje sie codziennie pogode do wigili i wychodzi pogoda na kolejne miesiace przyszlego roku;-) Moja mam zapisuje z kolezankami z pracy. Ciekawe czys ie sprawdzi. U nas dzisiaj bomba pogoda, slonce caly dzien tylko chlodnawo bo 10 stopni, choc to moze nei tak zle
tak po krótce:
Martuś miałam sie zapytać,
czy ty robisz zakwas buraczany do barszczu???
co roku sobie obecuję,że spróbuję i tak jakoś
wychodzi,że kupuje w słoiczku gotowy,
ale ze świadomością,ze swój na pewno byłby lepszy
PODZIWIAM Cię kochana,bo jeszcze nie znam nikogo,
kto by umiał go robić i robił
Dom nad jeziorem też chętnie sobie na DVD kupię,
bo chciałabym ten film miec na dłuzej,
a jest tez parę innych filmideł,co chętnie miałabym w swojej
kolekcji,musze się w końcu o to postarać...................... :-)
np:Szósty zmysł,bardzo poruszył mnie ten film
i był taki zaskakujący
Hanti , Kasienko, tak robie sama zakwas juz drugi rok. Wczesniej w ciazy sobei robilam i pilam, bo ma duzo witami i mi smakuje,a ja mialam ciagoty na kwasne w ciazy. Robi sie baaardzo prosto. W tamtym roku podawalam przepis na watku kulinarnym. Zrob sobei, bo barszczyk jest pyszny. My mamy taki fajny jalowy barszcz niezabielany i bez maki. Ja taki baaaardzo lubie wlasnei z uszkami. No slinka mi idzie jak sobei mysle teraz.
Rob juz jutro, albo dzis jak masz buraki, zeby zdazyl sie ukisic!!!
Czesc wszystkim tak wogole.
A zauwazylyscie, ze dzien juz sie robi zo raz dluzszy????
Huraaaaa, wiosna idzie
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
No u mnie byla 1-sza;-) Jakos tak dluzej posiedzielismy wczoraj z racji tego, ze dzisiaj neidziela
fakt, ale ze mnie gapa
Idę ubierać mini choinkę, w tym roku będzie tylko taka symboliczna i w dodatku sztuczna.
Klaudia
Lipcóweczka 2005
od dawien dawna bonsaika
Ciekawe czy będzie mu u mnie dobrze, już go przycięłam i teraz się będę napawała jego widokiem :-) :-)
Edzia, to widzę, że mamy takie samo hobby :-) Swojego czasu to miałam świra na bonsai, ale odkąd Maciuś się urodził, to mam nowego świra, hihi i nie mam czasu na bonsai
Poprosimy jakieś zdjęcie, jak się da :-)
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Aaa, już jest fotka - śliczne drzewko. O rany ja też chce. Ja kiedyś sobie wychodowałam malutkie bonsai "od podstaw" . Zrobiłam go z fikusa - boziu co ja z nim nie wyprawiałam, przycinałam listki, gałęzie itp - skąd ja miałam na to czas????? Ale niestety cos go kiedyś dopadło i zdechł :-(
tusia25
Fanka BB :)
Dziewuchy Maja zgubila dzis smoka piątego z kolei i nie mogłam dzis ani jednego znalezc. Musiala isc spac bez niego i nie bylo zle. Mam nadzieje ze noc przetrwa. Troche jeczala przed snem i mowila "dyda" ale jak jej powiedzialam, ze nie ma bo zgubila to sie uspokoila i zasnela bez problemu. Moze juz wogole sie z nim pożegnamy?
Dasaria a jak tam u was cały czas juz bez smoka? bo jak dobrze pamiętam to u was było to samo.
Dasaria a jak tam u was cały czas juz bez smoka? bo jak dobrze pamiętam to u was było to samo.
reklama