reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Nianiu na zwirzaczki to sie dowiesz ;-)

a ja mykam bo Karlosowy przyszedł z pracy i zostanie zrownany z ziemia za to ze w czwartek nie kupil choinki :wściekła/y:
papaa ide na wojne :-)

reklama
Martusia a co Ty tutaj robiłaś o 2:07 hehe??? Bezsenność w sieci Cię dopadła ?:) :-p :szok: :szok: :-D :-D :-D

Cześć babiszonki :-)

Idę dać jeść mojemu małemu głodomorkowi :laugh2:

No u mnie byla 1-sza;-) Jakos tak dluzej posiedzielismy wczoraj z racji tego, ze dzisiaj neidziela:-p

hello:-)

u nas jest tak szaro i ponuro,
jak jeszcze w grudniu nie było
i to ma byc niedziela.....................bleeeeeeeeeeee

No to skoro taki caly dzien to zle wrozy na maj:laugh2: Ja robie zapiski od 13-stego grudnia. nie wiem czy ktos z was slyszal o tych "wrozbach" ale od 13 zapisuje sie codziennie pogode do wigili i wychodzi pogoda na kolejne miesiace przyszlego roku;-) Moja mam zapisuje z kolezankami z pracy. Ciekawe czys ie sprawdzi. U nas dzisiaj bomba pogoda, slonce caly dzien tylko chlodnawo bo 10 stopni, choc to moze nei tak zle:dry:

tak po krótce:

Martuś miałam sie zapytać,
czy ty robisz zakwas buraczany do barszczu???
co roku sobie obecuję,że spróbuję i tak jakoś
wychodzi,że kupuje w słoiczku gotowy,
ale ze świadomością,ze swój na pewno byłby lepszy
PODZIWIAM Cię kochana,bo jeszcze nie znam nikogo,
kto by umiał go robić i robił:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Dom nad jeziorem też chętnie sobie na DVD kupię,
bo chciałabym ten film miec na dłuzej,
a jest tez parę innych filmideł,co chętnie miałabym w swojej
kolekcji,musze się w końcu o to postarać......................:-p :-) :tak:
np:Szósty zmysł,bardzo poruszył mnie ten film
i był taki zaskakujący:szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

Hanti , Kasienko, tak robie sama zakwas juz drugi rok. Wczesniej w ciazy sobei robilam i pilam, bo ma duzo witami i mi smakuje,a ja mialam ciagoty na kwasne w ciazy. Robi sie baaardzo prosto. W tamtym roku podawalam przepis na watku kulinarnym. Zrob sobei, bo barszczyk jest pyszny. My mamy taki fajny jalowy barszcz niezabielany i bez maki. Ja taki baaaardzo lubie wlasnei z uszkami. No slinka mi idzie jak sobei mysle teraz.
Rob juz jutro, albo dzis jak masz buraki, zeby zdazyl sie ukisic!!!:cool2:

Czesc wszystkim tak wogole.

A zauwazylyscie, ze dzien juz sie robi zo raz dluzszy????
Huraaaaa, wiosna idzie:-p :tak:

od dawien dawna bonsaika :tak: :tak: :tak:
Ciekawe czy będzie mu u mnie dobrze, już go przycięłam i teraz się będę napawała jego widokiem :-p :-p :-p :-) :-)

Edzia, to widzę, że mamy takie samo hobby :-) Swojego czasu to miałam świra na bonsai, ale odkąd Maciuś się urodził, to mam nowego świra, hihi i nie mam czasu na bonsai :-D
Poprosimy jakieś zdjęcie, jak się da :-)

Aaa, już jest fotka - śliczne drzewko. O rany ja też chce. Ja kiedyś sobie wychodowałam malutkie bonsai "od podstaw" . Zrobiłam go z fikusa - boziu co ja z nim nie wyprawiałam, przycinałam listki, gałęzie itp - skąd ja miałam na to czas????? Ale niestety cos go kiedyś dopadło i zdechł :-(

Cześć.
Dziękuski za pochwalenie moich zdolności stroikowych. Lubie coś czasami stworzyć sama od podstaw.:tak::tak:

Lilka
ucze się jakoś, choć ciężko przy dwójce dzieciaków.

Ellial wpadaj częściej. Pamiętamy o tobie!!!

Dziewuchy Maja zgubila dzis smoka piątego z kolei i nie mogłam dzis ani jednego znalezc. Musiala isc spac bez niego i nie bylo zle. Mam nadzieje ze noc przetrwa. Troche jeczala przed snem i mowila "dyda" ale jak jej powiedzialam, ze nie ma bo zgubila to sie uspokoila i zasnela bez problemu. Moze juz wogole sie z nim pożegnamy?
Dasaria a jak tam u was cały czas juz bez smoka? bo jak dobrze pamiętam to u was było to samo.

reklama
Do góry