reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Wpadłam pochwalić się...:tak::tak:;-);-)
Dostałam od męża prezent podchoinkowo-imieninowy:tak::tak::tak:
Całkiem nowiutki fajniutki telefon SAGEM:tak::tak::tak:
Miooodzio....

reklama
Witam wieczorem!

Widze, że jednak bb jeszcze nie umiera a wręcz przeciwnie coś się ruszyło

Edziu twoje dzrzewko cudne też takie chce ale jak znam życie pewnie by bardzo szybko u mnie padło ale jak kosztuje tylko 29 zł to może też się skuszę bo zawsze mi się marzyło

Niunka ty spryciulo ale masz talent możesz te stroiki robic na zrobek
takie by miały wzięcie że hej

Lilka a co do choinki to u mnie to samo nie kupilismy tydzień temu a teraz są o połowe droższe i też się złoszcze a krzesełko uczydełko w markecie u mnie kosztowało 130 zł bo Nati dostała od dziadków na mikołaja i tak jak pisała Edzia już się małej znudzilo i stoi w kącie ale to fajna zabawka

witam wieczorkiem
muszę powiedzieć że moje dziecko stało sie nałogowym oglądaczem teletubisiów, mam kilka odcinków na kompie i on siada na fotelu przed komputerem i krzyczy baja baja baja albo po po (to chyba ten czerwony) dopuki mu nie włączymy, mój łoś jest niepocieszony bo jest jeszcze jeden użytkownik komputera i to temu najtrudniej wyperswadować że teraz baji nie będzie bo tatuś gra w blietzkrieg (chyba tak sie pisze)
a samo oglądanie też wygląda komicznie bo krzysiek siedzi i gada z ekranem, jak teletubisie mówią np "hejo" to on też lub "papa" czy "tulimy" a jak jest taki moment że one też biegną gdzieś i taka słuchawka pyta gdzie sie podziały teletubisie? to krzysiek wrzeszczy TAM TAM TAM!!!!!! normalnie ubaw niezły
dzisiaj była znajoma i pyta czemu on tak krzyczy (myślała chyba że coś mu sie dzieje) musiałam wyjaśnić że to tylko emocje podczas oglądania bajki

Jestem wykonczona cały dzień spędziłam na uczelni a wczoraj szorowałam okna w naszym mieszkanku i dalej są całe w farbie, założyliśmy karnisze i żyrandole i juz widac jakies efekty. Jutro jadę kupić kanape, ławe, pralke, dvd i telefon - zobaczymy co mi z tego wyjdzie i czy znajde cos ciekawego

na pewno nie dam rady przeczytać wszystkiego co naskrobałyście ale widziałam drzewko e-mamy - SUPER ja nie mam cierpliwości do wymagających roślin a te chyba takie są pewnie by mi uschlo zaraz :dry: i widziałam też stroik Niuńki - powiem ci że masz talent ja też czasem lubię jakieś kompozycje robić ale ostatnio nie mam na to czasu

co do choinki to jeszcze nie mamy jutro jedziemy do szkółki może coś będzie u nas choinki w nadleśnictwie są po ok 35-40 zł (jodła ok 2,5m) w szkółce chyba podobnie jutro sprawdzimy jest jedna całkiem niedaleko
ale zastanawiam sie gdzie ja tą choinkę postawie żeby moje dziecko ozdób mi nie pozjadało....:-p :no:

Wpadłam pochwalić się...:tak::tak:;-);-)
Dostałam od męża prezent podchoinkowo-imieninowy:tak::tak::tak:
Całkiem nowiutki fajniutki telefon SAGEM:tak::tak::tak:
Miooodzio....

no to super
u nas chyba prezentów dla dorosłych nie będzie bo kupiliśmy napęd dvd z nagrywarką bo stary nam padł no i to nasz prezent chyba bedzie :-p
nie mam wogóle pomysłu na prezenty dla dzieci we wtorek chyba pojedziemy na zakupy ALE NIE MAM POJĘCIA CO KUPIĆ!!!!!! mam do zrobienia 4 dziecięce prezenty 2 dla moich dzieci i 2 dla dzieci siostry łosia (mają 10 i 16 lat) no i jestem w kropce

Cześć babeczki, ja też nie wiem co z prezentami a na pewno Michowi nic drogiego nie kupimy - moje dziecko leje na wypasione zabawki i żadnego drogiego krzesełka nie będzie - już pomijam że kompletnie nie ma już miejsca w chacie:baffled: Ulubiona zabawa - wożenie klamerek wywrotką i przenoszenie moich papierów w różne częci mieszkania:eek:

Cześć babeczki, ja też nie wiem co z prezentami a na pewno Michowi nic drogiego nie kupimy - moje dziecko leje na wypasione zabawki i żadnego drogiego krzesełka nie będzie - już pomijam że kompletnie nie ma już miejsca w chacie:baffled: Ulubiona zabawa - wożenie klamerek wywrotką i przenoszenie moich papierów w różne częci mieszkania:eek:

ha!
to my wlasnie postawilismy na zabawki bo Mili bardzo sie nimi ładnie bawi
wie dziewucha co dla niej jest przeznaczone :-p :-D

reklama
Do góry