reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Lilka a co do choinki to u mnie to samo nie kupilismy tydzień temu a teraz są o połowe droższe i też się złoszcze a krzesełko uczydełko w markecie u mnie kosztowało 130 zł bo Nati dostała od dziadków na mikołaja i tak jak pisała Edzia już się małej znudzilo i stoi w kącie ale to fajna zabawka

no choinki to masakrycznie podskoczyły w gore
jak w czwartek byłam sie pytac to kosztowały miedzy 120-135zł 2,20m
a dzisiaj były po 180 :szok: :szok: :wściekła/y: :wściekła/y: powaliło ludzi normalnie
juz gosciowi chciałam cos powiedziec ale wrzuciłam na luz

nastepny jarmark-targ w czwartek i wtedy pojde
sa dwie opcje:
-albo choinki beda tansze
-albo nie bedzie ich wcale :sick: i zostanie mi sklep:baffled:

reklama
ogolnie jestem wsciekła na Karlosa,na jego rodzinke bo mnie wkurzyli i mam nerwa max bo za 18 godzin mam powazny egzamin :sick: :sick: :sick: az mi niedobrze
bleeeee

Niunka ale ja chciałam sie tez dowiedziec co ty sie uczysz albo czego:confused: :-) bo nie wiem,a lubie wiedziec heheee:-D

kochane spadam

musze sie wyspac
bo rano musze wstac

ide złozyc jutro podanie do sklepu miesnego
dzis Karlosowy palnął mi prosto z mostu ze jak chce sie cos miec to trzeba sie ruszyc z domu......przyjemniaczek :wściekła/y: :baffled:
wogole mnie wkurza od paru dni i ciesze sie jak cholera ze urlop mu sie konczy
normalnie az chawtam tak go nie trawie od dwoch dni :baffled: szlag mnie trafia i mam ochote pokrzyczec na niego ze az cały blok by usłyszał......ale sie panuje i wscieklosc mi narasta do nieskonczonosci :wściekła/y:

wiec sie ciesze ze urlop sie skonczył

a prace faktycznie pwoinnam jakas dostac bo wtedy skonczy sie kurzenie w domu i podstawianie wszystkiego pod ryjek....sie łos jeden nauczy od razu doceniac jak cos zrobie raz na ruski rok

ale pogdaczyłam nie?
ale ja tak lubie :-D od razu mi lepiej choc walnęłabym mu w czajnik z wielka przyjemnoscia :cool2:

witam
widzę że wszyscy jeszcze śpią :rolleyes2: :blink: :rofl2:
ja już byłam na zakupach na "targu" kupione mam już suszone owoce na świąteczny kompot, i nowe światełka na choinkę
wiecie że faktycznie jakoś mało w tym roku jest stoisk z ozdobami rok emu co drugi stragan to były lampki, bombki itp a teraz tylko jeden facet był z takimi rzeczami aż byłam w szoku :szok: :szok: :szok:
za godzinke ide do pracy myślałam że troche sobie posiedze przy kompiku a moje dziecko już wrzeszczy BAJA BAJA i włazi mi na kolana :baffled: :no: :shocked2: :crazy:

my już podjęliśmy decyzje że na wigilie jedziemy do moich rodziców, to jest o tyle dobre rozwiązanie że tam jest spokojniej i nie ma takiego sztucznego zamieszania jak w rodzinie łosia

reklama
Do góry