reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Lilka w Realu były po 135,albo 139zł:-)
jak macie reala to się przejedźcie i kupcie Mili

w ogóle teraz na allegro wszystko jest tak wywindowane cenowo,
że każdy market proponuje taniej:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

qrcze nie mam Realu :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
taka cena jest swietna!!! za te troche plastiku :tak:

musze pomyslec czy gdzies w okolicy by był....

reklama
no i chciałam sie Edytko zapytac ciebie co sadzisz o tym krzesełku?
bo ogolnie słyszałam same pozytywy,i jedena negatywna,od koleznaki ze jej corka jak usiadła na tym krzesełku to miala kolana przy głowie....a mała jest tez z lipca 05'

no i nie wiem co myslec.....to taki mikrus jest? to krzesełko?:confused: :confused:

E tam, krzesełko jest całkiem spore, myślę, że tak do 3 roku dziecko spokojnie może sobie na nim siedzieć. Tylko wiesz, jak z każdą zabawką po okresie fascynacji przychodzi znudzenie. U nas krzesełko teraz stoi w kącie i siedzi sobie na nim pluszowy piesek. Julka najchętniej siada na progu od drzwi prowadzących na balkon. Ale na początku uwielbiała się nim bawić.

Edziu fajna cena:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
też bym sobie kupiła i dbała o nie..........................;-)

chcialabym mieć jeszcze taką pokojową małą fontanę:-p :happy:

i byłabym najbardziej zrelaksowana Lipcową mamuśką
...............siedzącą w domciu
...................hihihihihihi

łosiek obiera kartofle i już mi zapowiedział,że jak
skończy to będe musiała się ewakułować ze stanowiska dowodzenia,
no moż etak zrobię........................hihihihiihihi

hej babeczki jeszcze raz.........

dziecko zasneło, łos przy kompiku a ja mam w planach obiad ( schabik pieczony, ziemniaczki i kapusta kiszona) a pozniej, tzn w miedzy czasie bede piec Murzynka!!!

elfik
ja tez czekam na przepis na sałatke!!!!skoro taka rewelacyjna to juz mi slinka cieknie!!

reklama
edziu cokolwiek...............mam ochote na cos fajnego. ladnego....
hmmmmmm

Litości!!!!!!!!!!! Ile natłuklyscie jezuuuu
Swoją droga załuje ze poszłam pić w piatek bo z wami to nawet pić bym nie musiała a sikałabym ze smiechu.
Kurcze wraca nam akcja taka jak kiedyś?
A moze to znak ze szykuja sie nowe plany dzidziusiowe co??:tak: :-)
ja chyba wymiekam narazie, tym bardziej jesli uda mi sie zmienić prace
chyba jezszcze troszkę poczekam :-p :baffled:
oj zobaczymy....;-)

dzieczynki kochane co sie stało u Kredki bo ja nie mam szans na nadorobienie i nie wiem:-(

Do góry