reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

wiecie co.....hmmm,mam problem

pewna osoba powaznie mysli o samobojstwie.....rozmawiałam z ta osoba dzisiaj ale nie chce mnie słuchac.....to wyglada powaznie.....ma juz ful tabletek zgromadzonych......i mowi o tym jak o jakiejs zwykłej banalnej prostek sprawie...ze ma juz dosc....i takie tam

cholera no nie wiem co mowic i robic....boje sie o tego kogos :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
oby skonczyło sie na gadkach...najgorsze jest to ze zawsze ten ktos był wesołą osobą....a teraz jest nie do poznania...jakby zył w zupelnie innej swiadomosci.....

jutro i w piatek ma rozstrzygnąć sie czy to zrobi czy nie....na cos liczy ale nie ma nadzieji a ja nie wiem o co chodzi....qrcze co myslicie?

reklama
wiecie co.....hmmm,mam problem

pewna osoba powaznie mysli o samobojstwie.....rozmawiałam z ta osoba dzisiaj ale nie chce mnie słuchac.....to wyglada powaznie.....ma juz ful tabletek zgromadzonych......i mowi o tym jak o jakiejs zwykłej banalnej prostek sprawie...ze ma juz dosc....i takie tam

cholera no nie wiem co mowic i robic....boje sie o tego kogos :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
oby skonczyło sie na gadkach...najgorsze jest to ze zawsze ten ktos był wesołą osobą....a teraz jest nie do poznania...jakby zył w zupelnie innej swiadomosci.....

jutro i w piatek ma rozstrzygnąć sie czy to zrobi czy nie....na cos liczy ale nie ma nadzieji a ja nie wiem o co chodzi....qrcze co myslicie?

:szok: :szok: :szok: :szok: moim zdaniem tu nie ma co się rozstrzygac!!!!!
takich sygnałów nie można lekceważyc, ale jeżeli ta osoba mówi o tym to wydaje mi się, że może to jest takie wołanie o pomoc ....
trudno tak radzic, bo nic konkretnego nie napisałaś, ale na pewno jeżeli o tym wiesz za wszelką cenę nie możesz pozwolic tej osobie to zrobic, a przede wszystkim musisz jej pomóc w jej problemach

Cały czas myślę o Weroniczce mam nadzieję, że z nią już lepiej.:-(
Elficzko daj znac co u Was
jestem kochane
Weroniczka juz dużo lepiej, mniej kaszle wiec wychodzimy na prostą

Przepraszam kochane ale Was na troszke opuszcze.
Musze sobie pewne rzeczy poukładac,przemyslec....
Do poklikania wkrótce :elvis:

:szok: :szok: :szok: :szok: moim zdaniem tu nie ma co się rozstrzygac!!!!!
takich sygnałów nie można lekceważyc, ale jeżeli ta osoba mówi o tym to wydaje mi się, że może to jest takie wołanie o pomoc ....
trudno tak radzic, bo nic konkretnego nie napisałaś, ale na pewno jeżeli o tym wiesz za wszelką cenę nie możesz pozwolic tej osobie to zrobic, a przede wszystkim musisz jej pomóc w jej problemach

lila dokladnei tak moze spotkaj sie z tym kims porozmawiaj no nei wiem sama bo nic nie wiemy wiecej a i nawet gdyby to nie jestem psychologiem ani.......................

jestem kochane

o jej :-( kochana moc :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

co sie dzieje ostatnio......................ja dzis tez mam dolki bo zaczelam sie zaglebiac nad naszym zyciem :-:)-(

jestem kochane

Elficzku będziemu tu na Ciebie czekać:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

kochana zdrówka dla Weroniczki:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
kochane ja jeszcze chwilka...............praniewieszam
i ulotnie sie upic ksiazka posmecilam wam dzis wiele moze za wiele (zoo)
a gdyby mnie nie bylo jakis czas dluzszy lub krotszy to znak ze kompa zabrali do sypialni i nie mam jak do niego sie podkrasc
ale watpie bo za grosz nie maja pojecia jak glupi kabel podlaczyc do jednostki wiec nie wiem jak by sobie przeniesli ...........no chyba ze rozrysuja sobie wszystko (choc nie wiem czy na to by wpadli bo gery to wielka ciemna masa-choc jest mily i go lubie-choc ostatnio podpada ale to chyba pod namowa stachy)
liczyli by na mlodego jak we WSZYSTKIM ale teraz nie ma bata !!!!!!!!!! nie pomoze

Do góry