reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
jestem kochane
Weroniczka juz dużo lepiej, mniej kaszle wiec wychodzimy na prostą

Przepraszam kochane ale Was na troszke opuszcze.
Musze sobie pewne rzeczy poukładac,przemyslec....
Do poklikania wkrótce :elvis:
Elficzku będziemu tu na Ciebie czekać:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

kochana zdrówka dla Weroniczki:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

jestem kochane
Weroniczka juz dużo lepiej, mniej kaszle wiec wychodzimy na prostą

Przepraszam kochane ale Was na troszke opuszcze.
Musze sobie pewne rzeczy poukładac,przemyslec....
Do poklikania wkrótce :elvis:

Bardzo się cieszę, że z Weroniczką już lepiej :elvis:

Elfiko - u mnie niestety podobnie też jestem na ostrym zakręcie życiowym i też muszę sobie wiele rzeczy przemyślec, bo mam wrażenie, że moje życie rozsypuje się....:-( :-(

koszmar :wściekła/y:

mam nadzieję, że wszystkie nasze lipcówkowe problemy szybko się skończą :tak: :tak:

ehh bardzo bym chciala ............................czego sobie i wam zycze kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...........choc u mnie to dluzsza sprawa :baffled:

asiu wstaw prosze swoje foto w awatorku :tak:

o ho mialam isc ale moja ania przyszla :)

aaaa wiecie kilka sporych lat temu zabralysmy naszego kochanego juz niezyjacego psiaka do domciu...................mieszkala kilka lat w domu do czasu az alergia u siostry zaczela sie zaostrzac no i padla decyzja saba do budy-ja stwierdzilam ze lepiej ania do budy ;) no i poszla byla tam chyba 3 lata:confused:niepamietam:baffled: no i rodzice byli na imieninach u sasiadki a my myk sabcia do domu wykapalysmy ja i czekalysmy zadzwonilysmy po mame zobaczyla iok ale zastanawialysmy sie co z tatem bedzie ;-) ale zostala w domku nasza kochana :elvis:sabulka..............tak madrego psiaczka kochanego i wogole niespotkalismy nigdy :-(choc te wariatki co teraz mamy sa kochane ale nie to co saba byla................

reklama
Do góry