reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Karola wydelegowałam do Warszawy....a ja ide spac bo o 6 rano wstaje
o 6.40 budze Milene bo na 7.30 musimy byc w pracy
ciekawe jak sobie z nia dam arde
podłapałam sobie u Anglika robotke w kuchni taka dorywcza na pare dni
super stawka godzinowa a ze nie mam komu Mili zostawic to mam nadzieje ze jakos mi pozwoli wydac sniadania :-) w koncu w domu robimy to samo....

trzymajcie kciuki

acha ------->ZOO<--------

reklama
No czeeeść :cool2:

Kredziu, AniuSz. pkażę fotki, ale dopiero, jak już będą wrzucone na nową stronkę, którą też zmieniamy :happy:

Ciekawe, jak tam maraton Niani? :eek:

Elfik, no to układaj sobie wszystko, układaj, tylko za długo tam bez nas nie główkuj, bo coś mi to jakimś dołkiem emocjonalnym śmierdzi? A w takiej sytuacji można za dużo wymyśleć :baffled: :no: Dla Ciebie :elvis: :elvis: :elvis:

Witam w ten szary, bury i ponury ranek :-)
Mimo tej paskudnej pogody chciałam przegonić te wszystkie lipcowe smutki!!!!!!!!!!!!!! SIO SIO! PRECZ! Oj przydałoby się jakieś spotkanko, to by się nam wszystkim humorki poprawiły!

Lilka koniecznie pogadaj z tym kimś, mi się też wydaje, że to jest wołanie o pomoc.

Alka ale mnie rozbawił twój Misiek z tym pieskiem. On tę miłość do psiaków to z mlekiem matki wyssał hehe. :-D

hejooo !

Słońce świeci, Julka ogląda telekupisie, łoś wrócił z delegacji i znowu gdzieś pojechał, a przede mną jak zwykle dzień pełen ważeń: obiadek, sprzątanie, pranie i takie tam...
fajnie mam co?

U nas Mikołaja nie było w tym roku, to znaczy urządzanie salonu traktujemy jako Mikołaja i prezent gwiazdkowy jednocześnie, ba, nawet jeszcze się załapie na prezent wielkanocny hihi
Julka nic nie dostała od nas, myślę, że jest jeszcze za mała i nie bardzo kuma o co chodzi z Mikołajem. Kupimy jej coś na gwiazdkę.

wróciłysmy z pracki
obie padamy
jak sie wstaje miedzy 9-11 (Mili) i miedzy 8.30-10 (JA :cool2: ) to wstawanie po 6 rano jest meczace:-D

Mili spisaął sie wzorowo!!! w kuchni jak mialam sniadania nawet ze mna nie była bo....bo zagadywała Anglikow,bardzo sympatycznych Panów, no i jestem pod ogromnym wrazeniem gadulstwa swojego dziecka :szok:
mowie wam co sie dzieje od paru dni,ona zawsze duzo gadała ale teraz??? to jej sie buzia nie zamyka

panowie mieli ubaw po pachy a ja spokojnie szykowałam sniadania :-)

zaraz Mili idzie spac bo ledwo zyje heheee
całą trase od hotelu do domu przeszła pieszo :-D maraton mały bo ok. 0/5km :-D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry