reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

a oto moje wypocone firaneczki,
fakt,że nie są jak te uszyte przez krawcowe za sklepu,
ale ja po prostu przerabiałam firanki,które juz miałam
i nie opłacałoby mi się dawać je komuś do przeszycia

co Wy na to????
obraz013vn8.jpg

troszkę słabo widać taśmę,ale nie miałam
gdzie podejrzeć,jak to robia profesjonalistki

reklama
wczoraj z braku dostępu do bb,
siedziałam i z Damianem robiłam plakat na konkurs,
młody na równi za mną robi,
ma nawet smykałke do takich pierdół
a oto nasze wypociny
obraz009hp3.jpg

lubię robic takie plastyczne różności,
ale bb,by mi to nie zastąpiło:baffled: :-p :tak: ;-)

a i dzisiaj nic słodkiego nie miłam w ustach,
chociaż to co dostała Otylcia
kusi,oj i to jak bardzo
obraz010tj6.jpg

ale nie dam się:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

cześć kobitki , ja dzisiaj tylko na chwilke wpadam do Was i uciekam zaraz do Weroniki
Biedactwo znowu mi sie rozłożyła. Tak bardzo kaszle,ze dwa razy wymiotywała :-( ehhh płacze...

lecę,bo jeszcze muszę gary do zmywary zapakować,
a zaraz łosiek wróci i powie,że ja znowu na bb

do jutra kochane:elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

nie udało się .............losiek już jest:baffled:

hanti fajnie to wszystko zrobiłaś podziwiam cię że masz tyle cierpliwości ja mam firanki nawet nie obszyte stwierdziłam że i tak zza zasłonki nie widac :cool2: :-p no i zdolności Damian chyba po mamusi plastyczne odziedziczył ?

kurde ale sie zasiedziałam zmykam spać jutro jade na małe mikołajowe zakupki i może do fryzjera? jak czas będzie
dobranoc wszystkim kolorowych snów i niech wam mikołaj duuużo prezentów przyniesie

chciałam napisac ze abyscie nie myslały ze znowu słonce sie nad nami zaswiciło to napisze ze dzis sie dowiedzielismy ze brat Karola rozwalil po pijanemu nasz samochod.......:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: debil mlody!!!!

pozyczylismy nasza renówe wojkowi Karola by mial na jakis czas jak dojezdzac do pracy bo Karol i tak ma słuzbowy samochod
a kot mlody 20lat po pijanemu wział kluczyki z kurtki wujka
i sobie pojechał.......nie daleko

normalnie jestesmy obaj tak wqrrr.....ze szkoda gadac
a mowiłam Karolowi by wział ten samochod :wściekła/y: :wściekła/y:
ech szkoda gadac normalnie

mlody nam nie powiedział....kumpel K z tego bloku nam doniosł dzisiaj
a mlody ponoc kombinuje by auto zrobic,bo tak sie nas boi panicznie ze nie chce bysmy sie dowiedzieli
na szczescie blacha jest ok
poszły 3 koła!!!! :szok: :szok: (zastanawia mnie jak to zrobił)
przedni zderzak,i podwozie cos........

a mielismy go qrwa teraz sprzedac :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: bo mamy nowe auto na oku,siora Karola za pol ceny nam fajny wozik chciała sprzedac
no i masz!!!!

reklama
Do góry