reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

czesc baby

przezyłam ten dzisiejszy, straszny dyzur............ponad 30 wyjazdow karetki , w tym 3 wypadki komunikacyjne

szczerze: padam na pysk!!!!!!.:eek::eek::eek::eek:

reklama
chciałam troche poczytac, ale nie daje rady.............chyba mam dosc komputera........

poza tym jakos dzisiaj za duzo sie wydarzylo, troche mam dołek psychiczny, wiec teraz ide sie odmozdzyc na M jak Mydlo i moze jeszcze zajrze i poczytam troche.....

Kredziu to milego ogladania i oby lozko okazalo sie wygodne;-) :-p
niech wam sie uda ten wyjazd do Polski, bo nic tak nie podnosi na duchu tych poza granicami kraju jak spotkanie z najblizszymi na starych smieciach:tak:

kochana filmidlo bylo niezle hehe mlody tylko ze mna do klopa musial powedrowac :-p a drugiej czesci nie skonczylismy ogladac.........ale chyba ja widzielismy
a lozko hmmm nad ranem ciasnawo bylo z tyminskim i tak bardziej wtedy czuwalam niz spalam bo balam sie zeby nie spadl (do tej pory tu spalismy na materacu wiec byl luz i duuuuuuuzop miejsca i niziusienko;-))

a do polszy musimy pojechac bo ja tu pierdolca w koncu dostane .............nie mowie o mlodym:eek:

cały dzionek sprzątałam,
a to dopiero początek tego co mam zamiar zrobić:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

chciałam wkleić zdjęcia i nie mam aderu stronki żaby:baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

reklama
Do góry