reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

no właśnie :baffled: :baffled: DZIEŃ DOBRY!!!!

dziś Julia wstała we wspaniałym humorze :-D :-D :-D :-D - wymaszerowała z sypiali 6.42 z wielkim trzaskiem (drzwi o meble;-) ) i od razu zabrała sie za przestawianie mebli :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

szkoda, ze musiałam zaraz wychodzić :-( :-( :-( bo miałam ochotę pobawic sie razem z nią :happy:
a tak siedzę w robocie, piję kawę i z przerażeniem patrzę na stertę papierzysk przede mną :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:

reklama
Cześć babeczki!
Dziękuje za wszystkie życzenia!!!:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

My postanowiliśmy w piątek pojechać na wioche do dziadków trochę odpocząć no i wróciliśmy wczoraj...Adaśko zasmarkany, a ja z bolącym gardłem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dziś doszedł masakryczny ból głowy:sick::sick::sick:
Na szczęście Adasiowi zaaplikowałamm Pyrosal i kropelki do noska plus maść i dzisiaj już wyglada na zdrowego! Czyli szczepionka działa:tak:

jakoś tu dzisiaj pusto :-) chyba wszystkie leczycie sie po łikendzie z katarów, gólów gardła, kacyków :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

lecę poprawić sobie humor :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

Ależ tu pusto :(

Elen, jakbys trafiła w 10. dzis walczymy z kaszlem Kuby ... no cóz w koncu ja była chora to syn nie moze byc gorszy..

Kredziu, bardzo jestem ciekawa jak Ci idzie dieta ?? napisz jak się masz i jak znosił ciągłyu głód ??

Elfiku, jak dzis nocka i w ogóle jak stan Weroniki ??

Edytko bardzo gustowne mebelki ....ps.ja w ciąży z Kubą tez sie zajmowałąm remontem mieszkania :p

No mały w koncu zasnął.Choć dziś wyjatkowo kochany i wcale nie miałam ochoty aby zasypiał:tak::tak::tak:.wstał rano w wysmienitym humorze i sobie spiewał :da di da di", potem bylismy na spacerku, potem tulił się do mnie ciągle na zawołanie dawał buziaka, bawił się super....Hmmmm.... coś w tym zachowaniu musi byc, może spryciarz czuje że niebawem Mikołajki.:szok:;-):tak:

Widze, że znów jakiś atak wirusów, zdrówka wszystkim chorowitkom:elvis::elvis:

Niuńka
, a co to za szczepionka, która dzała na choróbska???Chyba nie doczytałam...:baffled::sorry2:

A teraz zmykam na Allegro, bo musze wystawić kilka zaległych komentarzy i kupić piżamke dla Mateja. Coś w tym style, ale jeszcze dokładnie musze przejrzeć inne aukcje:Śliczna ciepła piżamka super jakość 98 z kot (146555086) - Aukcje internetowe Allegro
Martusiu oczywiście niebawem pokaże Mateuszka w nowej fryzurce:tak:

Hehehehe JOŁ ZIOM!!! bardzo się cieszę :-) za ładna była hihihi:-D :-D :-D :tak:

kurcze ja też powinnam dac sobie spokój, ale nie mogę, to mnie jedynie relaksuje: wygrana aukcja :cool2: :-) :cool2: :tak: ;-)

uwielbiam Cię Dasaria hihihihhi czadowy komentarz

A tak wogole czesc
ja szcezsliwa po fajnym weekendzie. Poświeciłam go swojemu dziecku na 100% ( z wyjatkiem wyskoczenia na maniure hihihi ) i oto mam rezultaty. Moje dziecko jest ułoznone, grzeczne, zasypia bez problemu dajac mi tysiac buziaków ( w reke, udo, usta, włosy :-) ) i spi całą noc do 7.30 ( od 20.00) :szok: :szok: :szok: :-D :-) :tak: :tak: :-p Nie wiem o co chodzi bo zabkuje jak cholera ale jest GIT!!

Ja jutro rozmowa o prace o 16.00. Trzymajcie kciuki. To drugi z trzech etapów wiec jezscze droga daleka ale super stanowisko i firma.
Tu link zeby było bardziej incognito

Levi Strauss & Co. - Home

Nie miałam czasu prawie nic nadrobic ale mam nadzieje, ze lada chwila mi się uda.
Całuje kochane.

Elen sorry , zapomniałam odpowiedziec :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
mam skonczoną szkołe muzyczną, stąd to zastępstwo (gram na flecie poprzecznym)...no a co do tego ze moze byc tylko lepiej.hmmmmmmm jakos ciągle jest tylko gorzej... no ale mam nadzieje ze masz rację i moze w koncu sie polepszy:confused::confused::confused:

Aniu bedziemy trzymac kciuki :tak::tak::tak:

reklama
czesc dziewczynki

ja na momento

musze wam powiedziec ze w tym tygodniu moj Karol jedzie do Warszawy
zaproponowano mu dzisiaj prace w Pontardawe (poludniowa Walia) i chlopak jedzie na rozmowe

jestem ciekawa co to bedzie :-)

aaaaa i jeszcze jest mozliwosc ze zmienimi lokal zamieszkania na domek z ogrodkiem :tak: ZA DARMO :szok: :szok: mamy sie tylko opiekowac domkiem :-)
jutro dowiem sie wiecej

to tyle w skrocie u mnie:-D

joł

Do góry