reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Moje dziecko wczoraj nauczyło sie słowa "NIE" (do tej pory tylko kręciła głową na znak protestu ) i postanowiło dzisiaj w nocy wykorzystac nowa umiejętnośc- budziła sie co godzinke , wstawała w łózeczku i wołała na całe gardło-"mama nieeeeee"

Widzisz Elen nie jest znowu tak źle , czasami dziecko Ci sie daje wyspać.
Ja natomiast dzisiaj chodze na rzęsach bo Weronika spała od 20.30-7.30 a w tym czasie obudziła sie 9 razy w tym pobudka dłuższa na mleko o 5.00 rano :baffled: :sick: Ratunku!!!!!

u nas też ze spaniem róznie :baffled:
są noce że Julia śpi do 9 rano bez wybudzania w nocy, w łóżeczku :tak:
ale jest też tak że budzi sie kilka razy i za którymś biore ją do nas do łóżka, bo nie mogę słuchać jak tak płacze :no:

wiem że to wina zębów ... czekam aż jej wszytkie wyjdą ;-)

Joasiu napewno sobie poradzisz :elvis:
Nie ma innej opcji !!!
sernik........mmmmmmmmmmmmm i na dodatek z brzoskwiniami mmmmm
ale Ty oczywiscie dalej dietka?????:laugh2::laugh2:
:tak: ja na diecie nadal a od dzisiaj to juz dieta całkowita, do tej pory w łikendy jadłam coś słodkiego np. jakies ciastko rano do kawy a teraz mam post adwentowy zupełny.
Za to mó łoś zjada wszystko podwójnie :szok: :tak:

u nas też ze spaniem róznie :baffled:
są noce że Julia śpi do 9 rano bez wybudzania w nocy, w łóżeczku :tak:
ale jest też tak że budzi sie kilka razy i za którymś biore ją do nas do łóżka, bo nie mogę słuchać jak tak płacze :no:

wiem że to wina zębów ... czekam aż jej wszytkie wyjdą ;-)
Ja Weroniki już do nas nie zabieram bo odkąd sama zasypia w łóżeczku to tylko tamto miejsce sie jej ze spaniem kojarzy a nasze łózko traktuje jak trampoline i tylko skacze zamiast spać.
Co do zębów to ja prędzej sędziwej starości dożyje niz sie tych zębów wszystkich doczekam :-p :tak:

dobra, to sie dołaczam!!!!!
ale wiesz.................doping i szczerosc heheheheh
ja sie bede pilnowac!!!! i w jakims stopniu Ciebie tez..............

a teraz zmykam uspic Marude moja i za włoski sie biore!!!!

reklama
Do góry