reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
No u nas jeszcze duży rumień jest :-( i chyba nadal bardzo małą boli bo ciagle woła mama ała a w nocy też jej dawałam przeciwgorączkowca bo miała 37,9
Dzwoniłam rano do lekarza bo ona nam zawsze każe zgłaszać takie reakcje na szczepienie i kazała przykładac dzisiaj tylko wodą juz bez sody .
Na noc mam znowu małej dac coś na gorączke i ból a jutro podobno ma byc lepiej
Lekarka powiedziała,ze im dziecko starsze tym gorzej na szczepienia reaguje ale żeby sie nie martwić bo to sie zdarza i niczym nie grozi.
kurcze bidna Weronisia !! , mojej to chyba nie boli, bo nie marudzi jakoś szczegolnie w dzień, ale za to nie ma apetytu od 2 dni, wczoraj nic nie chciała na śniadanie i dziś było to samo. W grę wchodzą tylko parówki i jogurt, hmmm, mam nadzieję, że to chwilowy kryzys.
Zaczęłam jej dawać paróweczki, takie morlinki pakowane po 3 w pojemniczku i młoda oszalała na ich punkcie. Ja żałuję, że jej dałam spróbować bo teraz jadłaby tylko to. Co prawda wsuwa je sama widelcem i przynajmniej to mnie cieszy z całej tej parówkowej afery ;-)
hanti
Lipcowe Mamy '05
Odpada, wszystko co słodkie precz na 24 dni!!
Dotyczy to nawet napojów- cola, słodkie soki, cukier dodawany do napojów. WSZYSTKO
co Ty na to Edytko? Podejmujesz wyzwanie?
Elfik jak dobrze,że to nie mi rzucasz takie wyzwanie.......................................uffffffffffffffffffffffffffffffff,
bo ja bym chyba umarła...........................nic,zupełnie nic:-( :sick:
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Odpada, wszystko co słodkie precz na 24 dni!!
Dotyczy to nawet napojów- cola, słodkie soki, cukier dodawany do napojów. WSZYSTKO
co Ty na to Edytko? Podejmujesz wyzwanie?
no chciałabym , tylko, że dziś zjadłam na śniadanie chlebek z dżemem buuuuuuuu
No dobra, ale od tej pory basta z cukrem !!!
A czy owoce można jeść?
elfiko
lipcowe mamy ´05
kurcze bidna Weronisia !! , mojej to chyba nie boli, bo nie marudzi jakoś szczegolnie w dzień, ale za to nie ma apetytu od 2 dni, wczoraj nic nie chciała na śniadanie i dziś było to samo. W grę wchodzą tylko parówki i jogurt, hmmm, mam nadzieję, że to chwilowy kryzys.
Zaczęłam jej dawać paróweczki, takie morlinki pakowane po 3 w pojemniczku i młoda oszalała na ich punkcie. Ja żałuję, że jej dałam spróbować bo teraz jadłaby tylko to. Co prawda wsuwa je sama widelcem i przynajmniej to mnie cieszy z całej tej parówkowej afery ;-)
NO Weronika też nie ma apetytu. Dzisiaj na śniadanko tylko mleko wypiła i koniec. Przed chwila zjadła pół banana i nic wiecej nie chce.
Te parówki przerabialiśmy także i tez był okres ze tylko to chciała Weronika jeśc ale teraz juz chyba sie znudziły bo rano nie chciała.
Mam nadzieje,ze to chwilowe wybryki bo juz tak sie cieszyłam,że przytyła ładnie :-(
elfiko
lipcowe mamy ´05
Zapraszam!! Im nas wiecej tym raźniejElfik jak dobrze,że to nie mi rzucasz takie wyzwanie.......................................uffffffffffffffffffffffffffffffff,
bo ja bym chyba umarła...........................nic,zupełnie nic:-( :sick:
Nie mów,ze byś umarła dwa razy rodziłas dziecko i sie udało a nie dasz rady bez słodyczy przez 24 dni?? Nie wierze Potraktuj to jak wyzwanie heheh
elfiko
lipcowe mamy ´05
Ten dżemek wybaczamy heheno chciałabym , tylko, że dziś zjadłam na śniadanie chlebek z dżemem buuuuuuuu
No dobra, ale od tej pory basta z cukrem !!!
A czy owoce można jeść?
a owoce ja będe jadła tylko rezygnuje z bananów bo tak mnie zapychają
Jem tylko mandarynki, jabłka, granaty,czasami winogrona ale w małych ilościach
elfiko
lipcowe mamy ´05
Ok ja uciekam już naprawde bo nie wyrobie sie. Zostawiam Cię Hanti z wyrzutami sumienia hehe że Twoje ulubione koleżanki taki post sobie serwuja i będa sie męczyc a Ty sie będziesz słodyczami opychać hehe zrób z tym co chcesz
papapap
papapap
reklama
hanti
Lipcowe Mamy '05
Ok ja uciekam już naprawde bo nie wyrobie sie. Zostawiam Cię Hanti z wyrzutami sumienia hehe że Twoje ulubione koleżanki taki post sobie serwuja i będa sie męczyc a Ty sie będziesz słodyczami opychać hehe zrób z tym co chcesz
papapap
OKI DOKI .........................spróbuję,najwyzej jeśli bedzie mi strasznie brak,
takich pyszności polecę na solarium.................hihihihihihihihih;-) :-)