reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Joasiu- dzięki za wczorajszą pomoc:elvis: , młoda miała 37 stopni ale nie dawałam jej czopka bo nie marudziła. Dziś ten rumień jest chyba odrobinę mniejszy, ale pewności nie mam, bo jak ją rano ubierałam to jeszcze ciemnawo było w pokoju i słabo widziałam. W każdym razie po przeczytaniu, że u Weroniczki jest to samo uspokoiłam się.

reklama
Niuńka- 100 lat kochana !!!!! :tak: :tak: :tak: zdrówka, wytrwałości we wszystkich postanowieniach, zdrowych dzieciaczków, idylli z łośkiem, wszystkiego naj naj !!!! :elvis: :elvis: :elvis:

Moje dziecko wczoraj nauczyło sie słowa "NIE" (do tej pory tylko kręciła głową na znak protestu ) i postanowiło dzisiaj w nocy wykorzystac nowa umiejętnośc- budziła sie co godzinke , wstawała w łózeczku i wołała na całe gardło-"mama nieeeeee"
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D mała spryciula;-) :tak:

Ja Weroniki już do nas nie zabieram bo odkąd sama zasypia w łóżeczku to tylko tamto miejsce sie jej ze spaniem kojarzy a nasze łózko traktuje jak trampoline i tylko skacze zamiast spać.
Co do zębów to ja prędzej sędziwej starości dożyje niz sie tych zębów wszystkich doczekam :-p :tak:
u nas jest dokładnie to samo,
Otylka śpi,tylko w swoim łóżeczku,
nasze jest do zabawy,a najlepiej fikołków:happy: :szok: :happy:

byłam w pzrychodni,ale okazało się,że tylko sobie zrobiłam
wycieczkę.................niestety nie było naszego wyniku
i pani w recepcji poinformowała mnie,że chyba coś rośnie,co jeszcze nie urosło:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :dry:
a co za tym idzie..................pewnie wyniki nie będą dobre:eek: :-( :sick:

dobra, to sie dołaczam!!!!!
ale wiesz.................doping i szczerosc heheheheh
ja sie bede pilnowac!!!! i w jakims stopniu Ciebie tez..............

a teraz zmykam uspic Marude moja i za włoski sie biore!!!!
to lubie :tak:
czyli co? Zaczynamy?
Szczerości i tylko szczerość :tak:

Niuńka z Okazji Urodzin​
31a5a48326ab871d945da29qv3.gif
W tym dniu należącym wyłącznie do Ciebie
pragnę zaofiarować Tobie
wszystkie wspaniałości tego świata
a Ty spośród tych wybierz te,
które przyniosą Ci radość, miłość i szczęście.
235yc5.gif

cudo1sc1.gif

***Życzy hanti z dzieciakami***

Elfik - super, że Ci Kadus podpasował :-)
Jeszcze raz dzieki kochana za namiary :elvis:
Joasiu- dzięki za wczorajszą pomoc:elvis: , młoda miała 37 stopni ale nie dawałam jej czopka bo nie marudziła. Dziś ten rumień jest chyba odrobinę mniejszy, ale pewności nie mam, bo jak ją rano ubierałam to jeszcze ciemnawo było w pokoju i słabo widziałam. W każdym razie po przeczytaniu, że u Weroniczki jest to samo uspokoiłam się.
No u nas jeszcze duży rumień jest :-( i chyba nadal bardzo małą boli bo ciagle woła mama ała a w nocy też jej dawałam przeciwgorączkowca bo miała 37,9
Dzwoniłam rano do lekarza bo ona nam zawsze każe zgłaszać takie reakcje na szczepienie i kazała przykładac dzisiaj tylko wodą juz bez sody .
Na noc mam znowu małej dac coś na gorączke i ból a jutro podobno ma byc lepiej
Lekarka powiedziała,ze im dziecko starsze tym gorzej na szczepienia reaguje ale żeby sie nie martwić bo to sie zdarza i niczym nie grozi.

reklama
Do góry