reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześć babule

Ewelinko kochana z okazji urodzin:

Życzę Ci ,
abyś w tym odwróconym ,
pokręconym świecie
potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami.
Abyś zasze wiedziała
po co warto żyć i o co walczyć.
Abyś kochała i była kochaną.
Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych
i odwagi by je spełniać!

s006bigdd2.jpg

Joasiu ja trzymam kciuki od wczoraj :tak: :elvis: :elvis: :elvis:
Teraz na chwile puszcze bo musze ciasto upiec ale potem wracam do trzymania :tak:

ja trzymam :cool2: :cool2: :cool2: - tylko co to za zmiany w tej Twpjej pracy??? :confused: :confused: :confused:

elen ja jestem dyspozytorem pogotowia ratunkowego ( tzn. staram sie nim byc hehe), do tej pory pracowałam ze starsza dyspozytorka a teraz bedziemy pracowac razem ale bedzie nas dzielic 2 km.....ona bedzie w centrum ratowniczym a ja w szpitalu!!wiec mam stracha przed praca samemu........

ale daje rade!!!

cześć dziewczyny!

Julka spała dosyć dobrze: tylko 2 pobudki w nocy! czyli mogę uważać się za wyspaną :-D :-D :-D i zabieram sie za kawę, mniam mniam :laugh2:
Widzisz Elen nie jest znowu tak źle , czasami dziecko Ci sie daje wyspać.
Ja natomiast dzisiaj chodze na rzęsach bo Weronika spała od 20.30-7.30 a w tym czasie obudziła sie 9 razy w tym pobudka dłuższa na mleko o 5.00 rano :baffled: :sick: Ratunku!!!!!

reklama
Do góry