reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
cześć dziewczyny!

i co, sama jestem???:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

i po szybkim przeczytaniu tego co mnie ominęło widzę, że wszystkie szalejecie z fryzurami :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: hmmmmm

Julka spała dosyć dobrze: tylko 2 pobudki w nocy! czyli mogę uważać się za wyspaną :-D :-D :-D i zabieram sie za kawę, mniam mniam :laugh2:

NIUŃKA!!!!!

wiele zdrowia i radości!!! pociechy z Maluchów i Domowego Mężczyzny :-D miłych wieczorów na forum bb i przy rodzinie! dużo słońca i spełnienia marzeń, i wszystkiego NAJJJJJJJJJ NAJJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

STO LAT! STO LAT!!!
w dniu urodzin

hello:-)

ja juz dzisiaj jestem po dentyście,szybkiej kawie,
a zajrzałam tu z nałogu przed póściem z Otylką do lekarza,
zobaczymy co nam powie lekarz na wynik posiewu z moczu:baffled: :confused:

czesc :-)

NIUŃKA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO

Wszystko co było Twoim marzeniem,
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem,
lecz niech się spełni w całości!
Wszystko co piękne i upragnione,
niech będzie w Twoim życiu spełnione!

:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

no to jestem :-):-):-):-)

mam dzisiaj nawet znosny humorek, nie wiem jak bedzie wieczorem, przed praca.............babeczki moze sie powtarzam, ale trzymajcie za mnie qciuki!!!!

kasiu napewno wyniki bede bardzo dobre, trzymaj sie i po powrocie napisz co i jak!!

reklama
Niunieczko!!!!!

Życzę Ci Dnia Urodzin, który przyniesie to, co najlepsze - ciepłe uśmiechy, pogodne myśli i nadzwyczajne szczęście. Życzę Ci Dnia Urodzin tak miłego jak tylko miłym być może ten Dzień - spędzony w otoczeniu pełnym miłości, przyjaciół i rodziny

2l95rm1.jpg

Do góry