reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
cześć dziewczyny!

i co, sama jestem???:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

i po szybkim przeczytaniu tego co mnie ominęło widzę, że wszystkie szalejecie z fryzurami :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: hmmmmm

Julka spała dosyć dobrze: tylko 2 pobudki w nocy! czyli mogę uważać się za wyspaną :-D :-D :-D i zabieram sie za kawę, mniam mniam :laugh2:

NIUŃKA!!!!!

wiele zdrowia i radości!!! pociechy z Maluchów i Domowego Mężczyzny :-D miłych wieczorów na forum bb i przy rodzinie! dużo słońca i spełnienia marzeń, i wszystkiego NAJJJJJJJJJ NAJJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

STO LAT! STO LAT!!!
w dniu urodzin

hello:-)

ja juz dzisiaj jestem po dentyście,szybkiej kawie,
a zajrzałam tu z nałogu przed póściem z Otylką do lekarza,
zobaczymy co nam powie lekarz na wynik posiewu z moczu:baffled: :confused:

czesc :-)

NIUŃKA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO

Wszystko co było Twoim marzeniem,
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem,
lecz niech się spełni w całości!
Wszystko co piękne i upragnione,
niech będzie w Twoim życiu spełnione!

:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

no to jestem :-):-):-):-)

mam dzisiaj nawet znosny humorek, nie wiem jak bedzie wieczorem, przed praca.............babeczki moze sie powtarzam, ale trzymajcie za mnie qciuki!!!!

kasiu napewno wyniki bede bardzo dobre, trzymaj sie i po powrocie napisz co i jak!!

reklama
Niunieczko!!!!!

Życzę Ci Dnia Urodzin, który przyniesie to, co najlepsze - ciepłe uśmiechy, pogodne myśli i nadzwyczajne szczęście. Życzę Ci Dnia Urodzin tak miłego jak tylko miłym być może ten Dzień - spędzony w otoczeniu pełnym miłości, przyjaciół i rodziny

2l95rm1.jpg

Do góry