reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Boshhhh mężulek rozpalcerowywuje jakiś projekt drogowy i co chwile coś do mnie gada, a ja go tak rozumie jak i język chiński:eek::nerd::sick:Do siebie też nawija....jakieś zboczenie czy co....:confused::confused::confused:

reklama
Kasiu no to siup
20tg2.gif

dzisiaj z tego samego powodu rozmiawiałam z Edytka..........Julcia ma taka sama raczke, moze to taka specyfika tej szczepionki, poleciłam jej okłady z sody oczyszczonej, wiec i Tobie polecam!!!

a my idziemy na to szczepienie po niedzieli, Kuba mial teraz lekka biegunke, wiec i tak by nie był szczepiony!!
dzieki Asiu :tak:
Dalam jej teraz mleka i jest cisza wiec moze o to chodzilo?? Malo dzisiaj jadla, nie miala apetytu caly dzien wiec moze teraz zglodniala? no nic zobaczymy w nocy

Kobitki ja mowie dobranoc
Jeszcze cwiczenia przede mna a potem troszke poczytam i do wyrka
JUtro mam gosci wiec rano bede sprzatac i piec ciacho.
papa :elvis:

a moje dziecko jeszcze szaleje............mam nadzieje, ze bedzie spał za to rano.......:happy::happy::happy:

zakochałam sie ............tym razem George Michael " i can't make You love me".........kto niesłyszał polecam!!!!

reklama
Do góry