reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

elfiko na taką bolącą rączkę można zrobić okład z altacetu lub sody to pomaga no i możesz chyba coś przeciwbulowego dać, mój piotrek jak był mały to raz miał taką historię po szczepieniu i lekarkka tak kazała zrobić, on miał aż siną rączkę bo mu jeszcze jakis naczynko pękło

reklama
dzieki Kate juz tak zrobilam, okaldy z soda i dalam nurofenu ale ona nadal tak strasznie placze. Teraz nie wiem czy to jakis bol czy ma kryzsy w zasypianiu?????:-(

moje dziecko cierpi :-(
wczoraj miaala to szczepienie i nic sie po nim nie dzialo a dzisiaj zrobil jej sie na raczce taki duzy odczyn i chyba ja boli bo nie moze zasnac i straszniwe placze :-(

dzisiaj z tego samego powodu rozmiawiałam z Edytka..........Julcia ma taka sama raczke, moze to taka specyfika tej szczepionki, poleciłam jej okłady z sody oczyszczonej, wiec i Tobie polecam!!!

a my idziemy na to szczepienie po niedzieli, Kuba mial teraz lekka biegunke, wiec i tak by nie był szczepiony!!

Elfiko ostatecznie okład z octu (szklanka wody + łyżka octu) i coś przeciwbólowego. Powinno pomóc. Pamietam raz taką akcje z Paulą jak była malutka. Straszne...

No i co ja się rozpisuje...przecież nasza Joasia wszystkich doświadczeniem powala!!! Dobrze ze mamy w swoich szeregach kogoś takiego!!!:tak::tak::tak:

No i w ogóle dobry wieczór z piwkiem!!!

dzisiaj z tego samego powodu rozmiawiałam z Edytka..........Julcia ma taka sama raczke, moze to taka specyfika tej szczepionki, poleciłam jej okłady z sody oczyszczonej, wiec i Tobie polecam!!!

a my idziemy na to szczepienie po niedzieli, Kuba mial teraz lekka biegunke, wiec i tak by nie był szczepiony!!

a jaka to szczepionka bo my w grudniu tez mamy jakąś taką nie ppamiętam nazwy ale coś kilka w jednym + hib

reklama
Do góry