reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Joł laski nebraski :cool2:

Dzięki za wsparcie w sprawie włosów Kornela :-p Wiedziałam, że doskonale wczujecie się w mojego nerwa :eek:. Tak czy inaczej, złość mi już minęła i teraz będę na mamę tylko trochę zła "dla zasady" ;-) Widziałam fotkę rumcajsa i wygląda mimo wszystko słodko. W końcu to nadal jest moje słoneczko, moje serduszko, mój kaszalotek, robaczek, kwiatuszek, kochane nózie, łapulki...ech, tęsknię :-(
Jak tylko go jutro zobaczę, strzelę mu foto i prześlę na BB w celu wydania wyroku przez lipcóweczki, czy nowy fryz jest do zaakceptowania ;-)

A ja mam świetny humorek, zrobiłam na kolację strogonowa, wypiliśmy winko i zastanawiamy się z łosiem, jak spędzić dalszą część wieczoru :cool2:

dobra babulinki, zajrze wieczorkiem, mam w planach farbowanie włosow, wiec pewnie pojawie sie kolo 22.........

buziaczki :elvis: :elvis: :elvis:
ja tez ja tez ja tez maluje wloski ale dopiero w sobote :tak:
Decyzja w sprawie wlosow podjeta. Zapuszczam :tak: narazie ale nie jest powiedziane ze na te drugie swieta mi cos nie odbije i nie zetne hihi
Narazie zostawie jak jest tylko mysle nadal nad ta grzywa ale najpierw sobie chyba wizualizacje zrobie na kompie bo jakos sie nie widze z ta grzywka :dry:
Preparat kamusa juz posiadam i Edytko wielkie dzieki za rade bo to istne cudo!!!
Pogoda paskudna, 90% wilgotnosci powierza a moje wlosy proste. calkowity zanik waty cukrowej huraaa!!!!!

Ja też farbuję włoski w weekend :tak:
I w weekend idę też z kumpelą z pracy na zakupy- będziemy polowac na kreację sylwetrową. Kupiłam już butki, może uda mi się zaraz wkleić ich foto

ja farbuje włosy dzisiaj, w poniedziałek mam mala operacje własnie w rejonie głowy i musze do poniedziałku miec juz "czysta głowe" a same wiecie jak wyglada skora na głowie po farbowaniu............

elfik dobrze, ze zapuszczasz..........:happy::happy::happy:

przed chwila przezyłam chwile grozy..........moze dziecko zakosiło skas moja obraczke.........i miała ja w rece, jak sie na Niego popatrzyłam to mlaskał jezorem, jeju myslałam "Połknął......."

obszukałam cały pokoj.....................naszczescie sie znalazła......
ale ze mnie głupia baba:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

przed chwila przezyłam chwile grozy..........moze dziecko zakosiło skas moja obraczke.........i miała ja w rece, jak sie na Niego popatrzyłam to mlaskał jezorem, jeju myslałam "Połknął......."

obszukałam cały pokoj.....................naszczescie sie znalazła......
ale ze mnie głupia baba:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ufffffff ja tez juz mialam taka akcje
stres wielki no

baby ale mam lenia............chyba dzisiaj sobie daruje to farbowanie hehe
jutro mam nocny dyzur, wiec przed południem to zrobie, jak Kuba pojdzie spac!!!:happy::happy::happy::happy:

a zaraz chyba zmykam sie połozyc, od jutra czeka mnie duuuza zmiana w pracy, jejusku straszliwie sie boje!!!hehehe......

reklama
moje dziecko cierpi :-(
wczoraj miaala to szczepienie i nic sie po nim nie dzialo a dzisiaj zrobil jej sie na raczce taki duzy odczyn i chyba ja boli bo nie moze zasnac i straszniwe placze :-(

Do góry