reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Brunetko, co do smoka, to u nas była terapia wstrząsowa. Zgubiliśmy go i po prostu stwierdziłam, że najwyższy czas Maćka odzwyczaić, więc nie kupilismy nowego. No i byłam w szoku, jak Maciuś zniósł to rozstanie - nie bardzo się tym w ogóle przejął. Wieczorem nie było wcale problemów z zasypianiem, gorzej było w dzień, ale to trwało może dwa dni. Od tego czasu jak nie śpi ze smoczkiem, to bardzo pokochał swojego misia i teraz z nim zasypia (i robi wszystko inne - trzeba misia karmić jak Maciuś je, myć mu ząbki itp) :-)

reklama
Muszę jeszcze dodać że w międzyczasie byłam zmuszona do przymusowego odkurzania, bo Adaśko całą bułkę rozkruszył w całym mieszkaniu!!:baffled:

Iwonko zdrówka Kornelkowi!!!

Jeśli chodzi o ból pleców to dopada mnie czasami. Tylko że u mnie to jest takie szczyknięcie i mocny ból że ciężko sie wyprostować. Trwa kilka minut i przechodzi.

Heyah, nadaję krótko z pracy, bo jestem zawalona robotą i wszystko musze zrobić "na wczoraj" :szok:

Joasiu, czuję się całkiem ok, a dzisiaj idę po południu do alergologa. Zobaczymy na jakie testy mnie skieruje i kiedy. Dam znać :tak:

Mój mały potwór wprawdzie przesypia ładnie nocki, ale od dwóch dni, odkąd jest chory i niewiele je, budzi się około 22-giej i z radosnym uśmiechem, który przeradza się we wrzask, jeśli szybko nie spełnisz jego prośby, domaga się drugiej porcji mleka :-p Mlekopijca...:cool2:

Dzięki za pozdrowienia dla Kornelka :-)

Aaa i jeszcze wam powiem, że rozwiązałam problem Mikołaja :-) Każdy z nas "napisał" list do Mikołaja, tzn. wymyślił sobie parę prezentów, które chciałby dostać, no i mamy z nich wybrać jeden i kupić. I takim sposobem dostanę coś co chcę, a przy okazji będzie mini niespodzianka (bo wymyśliłam sobie chyba 6 prezentów). Łukasz będzie miał mniejszą niespodziankę, bo wymyślił tylko 2 :-)

Iwonka, super, że już lepiej się czujesz. Strasznie jestem ciekawa, co te testy wykażą.

Elen_dir ja bardzo chętnie dzisiaj poobraduję w naszym stowarzyszeniu. :-D Od rana siedzę przed komputerem, bo nic innego mi się nie che. Normalnie aż mam wyrzuty sumienia, bo Maciek cały czas się sam bawi. Na szczęście mam dzisiaj do południa wolne, bo nie wiem co b y to było, jakbym musiała pracować. Elen widzę, że jestes z Gliwic - mam straszny sentyment do tego miasta, mój mężulek tam studiował i spędziliśmy tam mnóóóóstwo fajnych chwil, no ale "to se newrati".:no:

reklama
Do góry