Klaudia
Lipcóweczka 2005
skończył polibudę? hę, ja też
Tak, w 2003 :-) A ty kiedy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
skończył polibudę? hę, ja też
niech no policzę 2001Tak, w 2003 :-) A ty kiedy?
Elen_dir no nareszcie,aż lepiej się czyta.................ihihihihihiiihhihiiHANTI - aż muszę sprawdzić co to za tajemnice wam zdradziłam i postanowiłam zastosować sie do tej zaowalowanej krytyki i rezygnuję z kolorów (hmmmm, może jestem tu już jakiś czas i coraz więcej się wypowiadam, ale czy zdąrzyłyście przyzwyczaic sie do mogego poczucia humoru? - bo powyższa wypowiedź ma ton uśmiechnięto-zabawny a nie groźno-złośliwy )
HANTI - życze wytrwałościw ćwiczeniach :-) ja weszłam w moje przedciążowe spodnie (siedzę sobie dziś w nich wygodnie przy biureczku i pracuję), więc doszłam do wniosku, że jakoś nie muszę nad brzuchem pracować...;-) tylko co na to mój ślubny?
jestem i ja:-)
ale nie na długo,bo muszę mimo lenia,
zrobic coś na obiad,a produktów brak,
więc przymusowe wyjście do sklepu mi się pisze:-(
Aaa i jeszcze wam powiem, że rozwiązałam problem Mikołaja :-) Każdy z nas "napisał" list do Mikołaja, tzn. wymyślił sobie parę prezentów, które chciałby dostać, no i mamy z nich wybrać jeden i kupić. I takim sposobem dostanę coś co chcę, a przy okazji będzie mini niespodzianka (bo wymyśliłam sobie chyba 6 prezentów). Łukasz będzie miał mniejszą niespodziankę, bo wymyślił tylko 2 :-)
po takim godzinnym zabiegu,robia jakąś ''wcierkę''Studio masażu Rolletic Studio - masaż terapeutyczny oparty jest na tradycyjnej chińskiej metodzie medycyny. Masaż urządzeniem rolletic stymuluje linie akupunkturowe i połączone z nimi organy wewnętrzne. Pobudza układ limfatyczny, a i tym samym poprawia metabolizm tkanki tłuszczowej.
Rolletic pomaga:
zredukować tkankę tłuszczową
wzmocnić mięśnie i napiąćskórę
usunąć cellulitis
odprężyć się
stymulowaćmetabolizm
uformowaćsylwetkę
zupkę jakąś zrobię,bo moje młodsze dzieciea co, a co, a co na obiad? bo u mnie biednie z pomysłami na jedzonko....