reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
jestem i ja:-)

ale nie na długo,bo muszę mimo lenia,
zrobic coś na obiad,a produktów brak,
więc przymusowe wyjście do sklepu mi się pisze:-(

HANTI - aż muszę sprawdzić co to za tajemnice wam zdradziłam :szok: :szok: :szok: i postanowiłam zastosować sie do tej zaowalowanej krytyki i rezygnuję z kolorów :confused: (hmmmm, może jestem tu już jakiś czas i coraz więcej się wypowiadam, ale czy zdąrzyłyście przyzwyczaic sie do mogego poczucia humoru? - bo powyższa wypowiedź ma ton uśmiechnięto-zabawny a nie groźno-złośliwy :cool2: :cool2: :cool2: )

HANTI - życze wytrwałościw ćwiczeniach :-) ja weszłam w moje przedciążowe spodnie :tak: :tak: :tak: (siedzę sobie dziś w nich wygodnie przy biureczku i pracuję), więc doszłam do wniosku, że jakoś nie muszę nad brzuchem pracować...;-) tylko co na to mój ślubny? :dry: :dry: :dry:
Elen_dir no nareszcie,aż lepiej się czyta.................ihihihihihiiihhihii
kochana nie mam nic do kolorów,ale ten niebieski był
taki........................... dziecinny,a jak nam pokazałaś swoje zdjęcia,
to na dziecko nie wyglądasz,choć młodzieńczego entuzjazmu Ci nie brak:tak: ;-) :-)
a mamusie z chumorkiem to my jesteśmy tu wszystkie,
czego dowiodlo nasze spotkanie na żywo,
może i Ty się kiedys dołaczysz,to sie sama przekonasz:happy:

za drugie dziękuję:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
teraz to,aż głupio byłoby nie schudnąć,
jak tak wszystkie mnie tu wspieracie:-p :happy: :cool2:

ANIU.G - wszystkiego najjjjjjj!!! dużo :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: i wszystkiego co się z tym wiążę najlepszego :-D

Życzę Ci Dnia Urodzin, który przyniesie to, co najlepsze
ciepłe uśmiechy, pogodne myśli i nadzwyczajne szczęście.
Życzę Ci Dnia Urodzin tak miłego jak tylko miłym być może ten Dzień
spędzony w otoczeniu pełnym miłości, przyjaciół i rodziny.

teraz kolor chyba uzasadniony, co? :confused:

Aaa i jeszcze wam powiem, że rozwiązałam problem Mikołaja :-) Każdy z nas "napisał" list do Mikołaja, tzn. wymyślił sobie parę prezentów, które chciałby dostać, no i mamy z nich wybrać jeden i kupić. I takim sposobem dostanę coś co chcę, a przy okazji będzie mini niespodzianka (bo wymyśliłam sobie chyba 6 prezentów). Łukasz będzie miał mniejszą niespodziankę, bo wymyślił tylko 2 :-)

Klaudio super pomysł,trzeba skopiować
i wprowadzić w czyn;-) :-) :tak:

Klaudio mam pytanie,czy miałaś doczynienia
z rolletic'iem,bo zastanawiam się,czy to pomoże mi napiąć bardziej mięśnie
na brzuchu,chociaż koleżanka powiedziała,że to nic nie daje,
a ja sama nie wiem:-(
masazqh2.jpg

masaz2hz9.jpg

a tak to opisują:
Studio masażu Rolletic Studio - masaż terapeutyczny oparty jest na tradycyjnej chińskiej metodzie medycyny. Masaż urządzeniem rolletic stymuluje linie akupunkturowe i połączone z nimi organy wewnętrzne. Pobudza układ limfatyczny, a i tym samym poprawia metabolizm tkanki tłuszczowej.
Rolletic pomaga:
zredukować tkankę tłuszczową
wzmocnić mięśnie i napiąćskórę
usunąć cellulitis
odprężyć się
stymulowaćmetabolizm
uformowaćsylwetkę
po takim godzinnym zabiegu,robia jakąś ''wcierkę''

jestem ciekawa Twojej opini Klaudio:confused: :confused: :happy:

a u nas pewnie będzą warzywa z patelni+kasza gryczana, błe :baffled: :baffled: :baffled: już nie wiem co mogę zrobić na obiad jak wracam do domu styrana po 17, a mąż wołą o jedzenie :-( :-( :-(

ale teraz poprawiam sobie humor zaczytując się w "wesołych mamuśkach" :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

reklama
cześć babulki

Aniu G. Kochana z okazji urodzin :

[FONT=Times New Roman,Times,serif] życzę Ci abyś nigdy
nie przestała marzyć,
bo marzenia pozwalają przetrwać
te wszystkie najtrudniejsze chwile.
Abyś potrafiła dawać radość.
Niech Twoje łzy będą tylko łzami radości
a nie bólu i smutku.
Aby niebo nad Tobą było jaśniejsze
i aby otaczali sie lepsi ludzie.