reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ehh elfiku pozazdrościć ci tylko mogę bo u mnie ani piwko ani ćwiczenia na razie nie wchodzą w rachubę, a tak wogóle to zastanawiam sie właśnie kiedy będę mogła zacząć jakies ćwiczonka :dry:
hehe ja tez pifka nie popijam i jeszcze długo nie bede
pracuje nad stratą brzucha a obawiam sie że piwo by mi to utrudniło z lekka hehe

reklama
ok
ja lece pod prysznic i do wyrka, chce jeszcze troche poczytac pózniej.
Przyznaje sie ,że po raz drugi siegnęłam po s@motnośc i oderwac sie nie moge
no to do jutra kochane
nereczka :elvis:

hej hej
narabiam
dziekuje za zyczonka martusi ani g
aniu ciesze sie ze milo spedziliscie kilka dni :tak:

o rety iwon :szok:.................a coz tam bylo jakas nowosc z jedzenia czy co ? ..............mi tez to zalatuje alergia !!!! pokarmowa ..........a jak sie teraz czujesz kochana ? wszystko wrocilo do normy ?:elvis::elvis:

elen dzieks za odpowiedz :)

iwonko zdrowka dla kornelka.........................widze ze jestes na tropie eh ten niedobry por nu nu ;-)

a nasz Julka niewiele chce oglądac w telewizji - z czego sie cieszę :-D :-D :-D

byliśmy wczoraj na chrzcinach najmłodszej bratanicy (6 mies.), która ma 4,5 letnią siostrę Ninkę. i ta Ninka to mała mądrala: sama mogłaby siedzieć przed telewizorem cały dzień a Hanię od niego odwraca mówią: "Takie małe dziewczynki nie mogą ogladac telewizji!" :cool2: :cool2: :cool2:

hehehe ah te dzieciaczki :)

Elfik nie przejmuj się dołkiem,
ja też mam takiego,co mi wlazł na plecy
i zleźć nie chce

mam nadzieję,że czas świąt,jak zawsze wszystko
porawi i ustabilizuje................bo to radosne dni
i złe chumorki zawsze precz uciekają

elviski dla Ciebie na poprawę chumorku:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

kasienko mam nazieje ze w okolicach swiat bedzie dane nam sie spotkac :tak::-)

siedzę sobie i czekam,aż załaduja mi sie ćwiczonka;-)

juz miałam załadowane,brakowało minutki
i coś mi chyba neta zablokowało na chwilę,
jakas blokada łośka i wszystko ............... wzięło:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
no i wygraliśmy..............ehhh piekny mecz!!!!!:-):-):-):-):-)

elfiku gratuluje postepow w 6 weidera........tak trzymac kochana!!!!!
a po samotnosc w sieci tez mam ochote jeszcze raz siegnac!!!!!!!

aniu g
buziaczki dla całej waszej czroweczki!!!!!
odpoczywaj kochana jak najwiecej!!

dobra zmykam po kawke................no i czekam na Was!!!

Do góry