reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ehh elfiku pozazdrościć ci tylko mogę bo u mnie ani piwko ani ćwiczenia na razie nie wchodzą w rachubę, a tak wogóle to zastanawiam sie właśnie kiedy będę mogła zacząć jakies ćwiczonka :dry:
hehe ja tez pifka nie popijam i jeszcze długo nie bede
pracuje nad stratą brzucha a obawiam sie że piwo by mi to utrudniło z lekka hehe

reklama
ok
ja lece pod prysznic i do wyrka, chce jeszcze troche poczytac pózniej.
Przyznaje sie ,że po raz drugi siegnęłam po s@motnośc i oderwac sie nie moge
no to do jutra kochane
nereczka :elvis:

hej hej
narabiam
dziekuje za zyczonka martusi ani g
aniu ciesze sie ze milo spedziliscie kilka dni :tak:

o rety iwon :szok:.................a coz tam bylo jakas nowosc z jedzenia czy co ? ..............mi tez to zalatuje alergia !!!! pokarmowa ..........a jak sie teraz czujesz kochana ? wszystko wrocilo do normy ?:elvis::elvis:

elen dzieks za odpowiedz :)

iwonko zdrowka dla kornelka.........................widze ze jestes na tropie eh ten niedobry por nu nu ;-)

a nasz Julka niewiele chce oglądac w telewizji - z czego sie cieszę :-D :-D :-D

byliśmy wczoraj na chrzcinach najmłodszej bratanicy (6 mies.), która ma 4,5 letnią siostrę Ninkę. i ta Ninka to mała mądrala: sama mogłaby siedzieć przed telewizorem cały dzień a Hanię od niego odwraca mówią: "Takie małe dziewczynki nie mogą ogladac telewizji!" :cool2: :cool2: :cool2:

hehehe ah te dzieciaczki :)

Elfik nie przejmuj się dołkiem,
ja też mam takiego,co mi wlazł na plecy
i zleźć nie chce

mam nadzieję,że czas świąt,jak zawsze wszystko
porawi i ustabilizuje................bo to radosne dni
i złe chumorki zawsze precz uciekają

elviski dla Ciebie na poprawę chumorku:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

kasienko mam nazieje ze w okolicach swiat bedzie dane nam sie spotkac :tak::-)

siedzę sobie i czekam,aż załaduja mi sie ćwiczonka;-)

juz miałam załadowane,brakowało minutki
i coś mi chyba neta zablokowało na chwilę,
jakas blokada łośka i wszystko ............... wzięło:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
no i wygraliśmy..............ehhh piekny mecz!!!!!:-):-):-):-):-)

elfiku gratuluje postepow w 6 weidera........tak trzymac kochana!!!!!
a po samotnosc w sieci tez mam ochote jeszcze raz siegnac!!!!!!!

aniu g
buziaczki dla całej waszej czroweczki!!!!!
odpoczywaj kochana jak najwiecej!!

dobra zmykam po kawke................no i czekam na Was!!!

Do góry