Joaska
Lipcowe mamy '05
Iwonka napisz jak sie czujesz????
mam nadzieje, ze juz wszystko wporzadku!!!no i napisz kiedy bedziesz miała testy??
mam nadzieje, ze juz wszystko wporzadku!!!no i napisz kiedy bedziesz miała testy??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc babeczki kochane!!!!
szalejemy z Kuba juz od 7, wstalismy na siatkoweczke!!!
a teraz kibicujemy ostro
My też kibicowaliśmy. A najśmieszniejsze jest to, że po pierwszych dwóch setach chciałam wyłączyć TV - tak się wkurzyłam, hihi. :-)
Kaludia BOLĄ MNIE PLECY!!!!!U mnie jest to taki ból okresowy raz jest przez jakiś czas, a potem jakby trochę zanika.Albo ja już się przyzwyczajam i nie czuje;-).Mam pytanie do Alki, Gazelki, Brunetki, no i w ogóle do wszystkich dziewczyn po cesarce.Czy też was tak masakrycznie bolą plecy od czasu porodu? Ja kurcze nigdy nie miałam problemów z bólem pleców, a odkąd urodziłam Maćka nie ma dnia, żeby wieczorem mnie nie bolały plecy. No i niby ćwiczę regularnie, a tu dupa zbita... Mąż mnie nie chce masować, bo nie lubi No i pozostaje mi sobie chyba tylko znaleźć jakiegoś przystojnego masażystę :-)