reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Może pod koniec listopada? :eek: Mój łoś ma zawsze listopadowego gnata, ale to przechodzi..:baffled:

Elvisy :elvis: :elvis: :elvis:
dzieki Iwonko za elwiski , u mnie to raczej nie jest sprawa listopadowa :no:
ale moze rzeczywiście troche lepiej sie poczuje jak w powietrzu zacznie sie unosić zapach świąt :tak:

heloł ...........
dziecko śpi
łos w robocie
o raju na ziemi :tak:
u mnie za parę chwil bedzie taka sama sielanka:-) :-) :-) :-) :-)

oczywiście różnica dotczy..............łosia:-p
zaraz idzie do pracy,
a tak mnie wkurzył,że strajk u mnie,
bedzie maił ciuchy wymięte:tak:

hej laseczki!

Ja wróciłam niedawno z zajęć...uffff....coraz ciężej, a ja coraz rzadziej tam się pojawiam:baffled:Musze się poprawić!

Iwon kochana współczuję tak traumatycznego przeżycia. Ja również uważam że to reakcja alergiczna. Rób testy, bo martwimy się tu o ciebie!!

Martusia cieszę się że pojawiłaś się w końcu.

:huh: :huh: :huh: :huh: huh huh ja już po moim zdrowotnym maratonie hehe
ale ja głupia że wcześniej tak sie za siebie nie wzielam, teraz po takiej wieczornej sesji gimnastycznej mam takiego powera jakbym co najmniej dwa pifka wciągneła hihi

reklama
ehh elfiku pozazdrościć ci tylko mogę bo u mnie ani piwko ani ćwiczenia na razie nie wchodzą w rachubę, a tak wogóle to zastanawiam sie właśnie kiedy będę mogła zacząć jakies ćwiczonka :dry:

Do góry