reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

hehe E_mamo Twoj malz mojego przypomina, musze go w trakcie remontu pilnowac jak malego dziecka zeby wszystko ladnie zrobil bo on to tylko patrzy jakby tu najszybciej zakonczyc prace :baffled:

witam kobitki z wieczora, my juz w domku, bylo fajowo :tak:
dzisiaj 5 dzien mojej "szostki" cwiczeniowej hehe ciekawe czy dam rade bo mam juz zakwasy :tak:
ale to za pol godzinki :tak:

reklama
WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:szok: :szok: :szok: :szok:

:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

mam go dość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no: :no:

co za łoś !:sick:

mój łos zmywa gary buhaha :-D

:szok::eek:.........ale ci dobrze :tak:...............u mnie tesciowa przed chwila pozmywala ....................a ja z grzecznosci spytalam (bo mialczala ile to ona prania nie ma) czy jej poprasowac jak chce to moge poprasowac (wiedzialam ze nie bedzie chciala, ona mi nawet naczynia zabrania myc jak jest po nich wieksza kupka:eek: a bo ze niby mam dziecko i takie tam.....................ale tez to ze mysli ze nie umiem tego robic przyklad.............za starych czasow np pozamiatalam korytarz a ta z roboty przyszla i jeszcze raz pozamiatala, jakis czas temu umylam lazienke a ta wieczorem znowu ja umyla choc byla czysta..............a wczesniej jak bylo pelno ich klakow i takie tam syy to byl luz :baffled:)
no ale uslyszalam ze nie nie ona poprasuje ja zebym sie dzieckiem zajela a ja jej ze teraz moge bo spi i nic nie mam do roboty ;-) nieee ja wiem jak dziecko jest meczace
hehehe

edziulka trzymam kciuki co byscie sie nie pozabijali.............................a u nas mlody lozko przewozi juz chyba 2 tydzien :wściekła/y:..........ale moze juz jutro sie doczekamy (z dolu na gore trzeba przetransportowac, ale te tutejsze mieszkania sa masakryczne nic nie da sie przeniesc po schodach..............pamietam na tamtym tesciowej hjehe materac jak na dol taszczylismy to balkonem najpierw z gory na dol pozniej jeszcze na dol a pozniej garazem do pokoju i tak samo spod do lozka :szok:)

babeczki bo nie wiem czy pisalam bo tymi wstal i lecialam...............wiec pisze ;)

kochane jakie sa cwiczonka glownie na dolne partie brzucha ????????
masakra z moim flakiem no jak mi sie uda po tej diecie zrzucic troszke kg to wogole chyba mi na kolana opadnie :zawstydzona/y::sick::wściekła/y::no::baffled:
gorny przuch ;-)tez masakra ale ten dolny flak to kosmiczna masakra!!!

aaaaa no i wpadnijcie na zooo tam hanti wlepila zyczonka od mojej siostry :tak: sama wymyslila :happy:.......piekne ja sie wzruszylam :tak:

cholera chcialam nadrobic..................................:no::wściekła/y::no: ale mlody chce zasiasc bo chce sobie poseidziec .............ze tez akurat dzis kiedy to ja mam wczorajszy dzien zalegly ehhh
niech mu bedzie niech siada.....................a ja koncze list do psiapsioly na mazurki :tak:

buziaczki moze jeszcze tu dzis wroce ;-)

albo tu na szybciora tlylko nie wiem czy bedzie widoczne..............niech sprawdze
immagineif7.jpg

reklama
zawsze wiedziałam,ze każda dieta polega głownie na silnej woli i ja staram sie takowa miec ale zobaczcie same jakie kłody rzucane mi sa pod nogi :baffled:
mąż przyniosł paczke dla dziecka na świeta-dostał w pracy
amux4.jpg
ehhhh te krowki.....................ale jak narazie nie dla mnie i to i tak dopiero jak by co jak do PL pojedziemu bo tu nie maja ...............na szczescie ;) ani ptasiego mleczka :-p

Do góry