reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Kredzia na dolną część zwisu super jest takie ćwiczenie:
leżąc na plecach skrzyżuj nogi i unieś je do góry (tak jakbyś stała na suficie) i mocno napinając mięśnie brzucha staraj się unieś miednicę do góry. Nie machaj za bardzo nogami, tylko unoś pupę napinając mocno mięśnie. Na początek staraj się robić np. 3 serie po 15 razy (między seriami jakieś 30 sekund przerwy), no i stopniowo zwiększaj ilośc powtórzeń. No i pasowałoby to robić regularnie ok. 3 razy w tygodniu. Można to też ćwiczyć z ciężarkami na nogach.

dzieki klaudynko :elvis:.................rajuniu 3 serie po 15 razy :eek:chyba umre ;-) ale sie postaram w koncu ekspert radzi :tak::tak:

klaudus nie wymadrzasz sie :tak:! alez skad dobrze èposluchac madrych rad....................tez o tym slyszalam, ze cwiczac mozna wagowo wzrosnac bo miesnie waza :tak:...........no i np slyszalam ze np zaraz po cwiczeniach mozna wazyc wiecej niz przed bo zmeczenie tez wazy

elficzku wiec jednak co wygrywa :confused:;-)

wiecie co rozumiem ze sobota moze byc imprezowo ciekawe jak ania sz sie bawi i dasaria :confused:..............moze byc leniwie no ale kilka postow na krzyz :confused::sick:

Witajcie moje kochane lipcoweczki.

NADROBILAM!!!!!! Moze w to trudno uwierzyc, ale przelecialam wszystko od czasu kiedy mnie nie bylo!!!!

Kredzi, Elfikowi i Ani.sz goraco dziekuje za pamiec i troske:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: Kredziu czytalam co pisalas na skype:elvis: :elvis:

Zalegle najserdeczniejsze zyczenia dla Iwonki z okazji urodzin, Kredzi z okazji urodzin oraz Kasi.k z okazji imienin. Kochane neich wasze najskrytsze marzenia sie spelnia. nie ch loski was nigdy kochac nei przestana, dzieci przynosza radosc kazdego dnia i niech szczescie puka do was kazdymi drzwiami!

U mnie wszystko dobrze. Nic zlego sie nei stalo, dobrego tyle, ze wyslalam podanie o prace (ale odpowiedzi nei ma juz tydzien i nei licze, ze sie odezwa), Slawek zmienil prace, ale w starej jeszcze przebywa 4 wieczory, Alus mial 3 dniowe delikatniutkie przeziebienie jakies 2 tyg temu.
Aaaa i mam krotkie wlosy :-p

Jutro obiecuje na 100% powklejac wreszcie zdjecia mojego dziecka, bo wstyd. Swoje pewnei tez wkleje w tych nowych wlosach.

Buziaki kochane i do jutra!

hello:-)

no mamy niedzelę,ostatni przedpostny łikend
i chyba wszystkie babulce dogorywają po wczorajszej balandze.................hihihihihihihihihhihhiihi

cisza,jak makiem zasiał...................:-p :-) :-) :-) :-) :-) :-D :-D

nadrobiłam.................ale muszę Wam napisać,
że jest tego cooraz mniej,nie ma do czego się przysiąść:-( :-( :-( :no: :baffled:

a i proponuje zmiksować męża E-mamy i Elfika
z mężem Moim i Klaudi...............i b edziemy miały
4 fajnych facetów do remontów,
bez partactwa i zbytnich wymagań....................hihihhhiihihihihihi

Miks dotyczyłby,tylko tej kwestii,
na inne się nie zgadzam;-) :tak: :happy: :-p

hej babeczki :-):-):-)

hanti miała racje, ja własnie podzwignełam sie z wyrka, razem z moim syneczkiem!!!Parapetowka była suuuper, tylko szkoda troche, ze bez łoska, ktory musiał zostac z Kuba w domu, ale coz..............nie mozna w zyciu miec wszystkiego!!!!!

martusia
super, ze sie pokazałas, mam nadzieje, ze po nadrobieniu nie pozwilisz sobie juz na taaakie zaległosci!!!aa i na foteczki twoje i Alusia czekam z niecierpliwoscia!!!

reklama
Cześć dziewczyny :)

Rzeczywiscie do nadrabiania coraz mniej. Ale jako pracująca mama to czasem mam problemy z przeczytaniem wszystkiego gdy sobie nieraz tu pogadacie ;-)

Mam zaległe życzonka dla Kasi K - przede wszystki zdrowia dla Ciebie i Martynki!!!Niech teraz wszystko leci z górk, kłopotki sie rozproszą i niech kolejne miesiące przynoszą Ci coraz więcej radości :elvis: :elvis: :elvis:

Martusiu - dobrze Cię widzieć! Też sie zastanawialam, co u Ciebie :-D

A ja tez obcięłam wloski :-p

Do góry