reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Kredzia na dolną część zwisu super jest takie ćwiczenie:
leżąc na plecach skrzyżuj nogi i unieś je do góry (tak jakbyś stała na suficie) i mocno napinając mięśnie brzucha staraj się unieś miednicę do góry. Nie machaj za bardzo nogami, tylko unoś pupę napinając mocno mięśnie. Na początek staraj się robić np. 3 serie po 15 razy (między seriami jakieś 30 sekund przerwy), no i stopniowo zwiększaj ilośc powtórzeń. No i pasowałoby to robić regularnie ok. 3 razy w tygodniu. Można to też ćwiczyć z ciężarkami na nogach.

dzieki klaudynko :elvis:.................rajuniu 3 serie po 15 razy :eek:chyba umre ;-) ale sie postaram w koncu ekspert radzi :tak::tak:

klaudus nie wymadrzasz sie :tak:! alez skad dobrze èposluchac madrych rad....................tez o tym slyszalam, ze cwiczac mozna wagowo wzrosnac bo miesnie waza :tak:...........no i np slyszalam ze np zaraz po cwiczeniach mozna wazyc wiecej niz przed bo zmeczenie tez wazy

elficzku wiec jednak co wygrywa :confused:;-)

wiecie co rozumiem ze sobota moze byc imprezowo ciekawe jak ania sz sie bawi i dasaria :confused:..............moze byc leniwie no ale kilka postow na krzyz :confused::sick:

Witajcie moje kochane lipcoweczki.

NADROBILAM!!!!!! Moze w to trudno uwierzyc, ale przelecialam wszystko od czasu kiedy mnie nie bylo!!!!

Kredzi, Elfikowi i Ani.sz goraco dziekuje za pamiec i troske:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: Kredziu czytalam co pisalas na skype:elvis: :elvis:

Zalegle najserdeczniejsze zyczenia dla Iwonki z okazji urodzin, Kredzi z okazji urodzin oraz Kasi.k z okazji imienin. Kochane neich wasze najskrytsze marzenia sie spelnia. nie ch loski was nigdy kochac nei przestana, dzieci przynosza radosc kazdego dnia i niech szczescie puka do was kazdymi drzwiami!

U mnie wszystko dobrze. Nic zlego sie nei stalo, dobrego tyle, ze wyslalam podanie o prace (ale odpowiedzi nei ma juz tydzien i nei licze, ze sie odezwa), Slawek zmienil prace, ale w starej jeszcze przebywa 4 wieczory, Alus mial 3 dniowe delikatniutkie przeziebienie jakies 2 tyg temu.
Aaaa i mam krotkie wlosy :-p

Jutro obiecuje na 100% powklejac wreszcie zdjecia mojego dziecka, bo wstyd. Swoje pewnei tez wkleje w tych nowych wlosach.

Buziaki kochane i do jutra!

hello:-)

no mamy niedzelę,ostatni przedpostny łikend
i chyba wszystkie babulce dogorywają po wczorajszej balandze.................hihihihihihihihihhihhiihi

cisza,jak makiem zasiał...................:-p :-) :-) :-) :-) :-) :-D :-D

nadrobiłam.................ale muszę Wam napisać,
że jest tego cooraz mniej,nie ma do czego się przysiąść:-( :-( :-( :no: :baffled:

a i proponuje zmiksować męża E-mamy i Elfika
z mężem Moim i Klaudi...............i b edziemy miały
4 fajnych facetów do remontów,
bez partactwa i zbytnich wymagań....................hihihhhiihihihihihi

Miks dotyczyłby,tylko tej kwestii,
na inne się nie zgadzam;-) :tak: :happy: :-p

hej babeczki :-):-):-)

hanti miała racje, ja własnie podzwignełam sie z wyrka, razem z moim syneczkiem!!!Parapetowka była suuuper, tylko szkoda troche, ze bez łoska, ktory musiał zostac z Kuba w domu, ale coz..............nie mozna w zyciu miec wszystkiego!!!!!

martusia
super, ze sie pokazałas, mam nadzieje, ze po nadrobieniu nie pozwilisz sobie juz na taaakie zaległosci!!!aa i na foteczki twoje i Alusia czekam z niecierpliwoscia!!!

reklama
Cześć dziewczyny :)

Rzeczywiscie do nadrabiania coraz mniej. Ale jako pracująca mama to czasem mam problemy z przeczytaniem wszystkiego gdy sobie nieraz tu pogadacie ;-)

Mam zaległe życzonka dla Kasi K - przede wszystki zdrowia dla Ciebie i Martynki!!!Niech teraz wszystko leci z górk, kłopotki sie rozproszą i niech kolejne miesiące przynoszą Ci coraz więcej radości :elvis: :elvis: :elvis:

Martusiu - dobrze Cię widzieć! Też sie zastanawialam, co u Ciebie :-D

A ja tez obcięłam wloski :-p

Do góry