reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
immagine001cs4.jpg

a to ja z ania i mama hehehe
no i poprzednie to ta dzidzia to moj tata.....................a to kolorowe co ja jestem ta dziewczynka a ta dzidzia to ania reszta mama babcia dziadek sp i bracia mamy i jakas ciotka z hameryki (ciekawe jak nasza maniulka :confused:)

heloł
druga!!!!
no chyba że nocne przesiadywanki sie nie liczą to jestem pierwsza :laugh2:

Pogoda super wiec zaraz wysyłam GRzesia na spacer z Weronika a jak troszke musze posprzątac bo mam w domu sajgon malutki :-p
Popołudniu wybywamy oglądac mieszkanko mojej kuzynki :tak:

ok ja zmykam do sprzątania ale jeszcze chciałam....
Naszej kochanej Kasi K. chciałam złozyc najserdeczniejsze zyczenia imieninowe:
W dniu Twych imienin życzę ci
wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze,
radosnych i pogodnych dni,
pełnych szczęścia i miłości.
Aby każdy nadchodzący dzień
był tym najwspanialszym dniem w życiu
i zawsze otaczali Cię kochający ludzie.

Wszystkiego najlepszego KASIU!!!
garfieldx04tn3.gif

czesc babeczki kochane :-) :-)

piekna pogoda, a ja musze w pracy siedziec no!!!!!!
cieplutko, słoneczko swieci......mam nadzieje, ze bedzie ładnie jutro, bo mam ochote na spacerek mmmmmmm

edziu kochana widze, ze masz troszeczke dosc remonciku hehe........trzymaj sie!!!!!

dziewczeta ;-)ratunku dawajcie jakie sa dobre cwiczenia na zwis ? chodzi mi o dplna partie brzucha bo jest mega tragiczna gorna tez jest tragiczna ale dolna.........:szok::-:)zawstydzona/y:

Kredzia na dolną część zwisu super jest takie ćwiczenie:
leżąc na plecach skrzyżuj nogi i unieś je do góry (tak jakbyś stała na suficie) i mocno napinając mięśnie brzucha staraj się unieś miednicę do góry. Nie machaj za bardzo nogami, tylko unoś pupę napinając mocno mięśnie. Na początek staraj się robić np. 3 serie po 15 razy (między seriami jakieś 30 sekund przerwy), no i stopniowo zwiększaj ilośc powtórzeń. No i pasowałoby to robić regularnie ok. 3 razy w tygodniu. Można to też ćwiczyć z ciężarkami na nogach.

E-mamo u nas też najzwyklejsze malowanie przeradza się
w KOSZMAR:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
mój łosiek zawsze mnie wykańcza swoim zasadniczym dbaniem
o każdy szczegół....................u niego wszystko musi być tak idealne,
że aż to jest nierealne w budowlanych sprawach,
no a ja zawsze dostaję DELIRKĘ NERWOWĄ................mam ochotę go
udusić:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

O rany Hanti, ty chyba piszesz o moim mężu :-D :-D :-D :-D :-D

A mój mężulek kupił wlasnie piwko, buleczki, pieczareczki i zapowiedział, że robi dzisiaj zapiekanki - mniam, mniam. Dziewczyny robię się nałogowcem - ostatnio codziennie piję piwko. Kto wie, może na następne spotkanie lipcóweczek wezmę dwa piwka, zamiast jednego?? :-D :-D

A Maciek dzisiaj oglądając z tatusiem skoki narciarskie zaczął naśladować Małysza. Mówię wam, jak to komicznie wygląda. Jak się go zapyta jak Małysz skacze, to od razu robi przysiad, a potem od razu prostuje nogi staje na palcach i ręce podnosi jakby leciał.:-)

reklama
I znowu do siebie piszę, ale co tam...

Chciałam jeszcze tylko cosik powiedzieć do dziewczynek, które się odchudzają i ćwiczyć zaczęły. Nie żebym się wymądrzała, ale tak z autopsji coś wam napiszę, bo moje panie często na zajęciach narzekają, że zaczęły ćwiczyć, a waga im wcale nie spada, a czasem nawet wręcz przeciwnie.
No więc pamiętajcie, że jak zaczynacie ćwiczyć i troszkę wam się masa mięśniowa zwiększa to często właśnie przybywa się na wadze. Wynika to z tego, że mięśnie ważą więcej od tłuszczu, w związku z tym, nie należy za często się ważyć, a efekty mierzyć "wzrokowo" (ewentualnie "obwodowo") a nie wagowo :-)
No dobra, to tyle wymądrzania się :-) Już więcej nie będę :-)

Do góry