reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
immagine001cs4.jpg

a to ja z ania i mama hehehe
no i poprzednie to ta dzidzia to moj tata.....................a to kolorowe co ja jestem ta dziewczynka a ta dzidzia to ania reszta mama babcia dziadek sp i bracia mamy i jakas ciotka z hameryki (ciekawe jak nasza maniulka :confused:)

heloł
druga!!!!
no chyba że nocne przesiadywanki sie nie liczą to jestem pierwsza :laugh2:

Pogoda super wiec zaraz wysyłam GRzesia na spacer z Weronika a jak troszke musze posprzątac bo mam w domu sajgon malutki :-p
Popołudniu wybywamy oglądac mieszkanko mojej kuzynki :tak:

ok ja zmykam do sprzątania ale jeszcze chciałam....
Naszej kochanej Kasi K. chciałam złozyc najserdeczniejsze zyczenia imieninowe:
W dniu Twych imienin życzę ci
wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze,
radosnych i pogodnych dni,
pełnych szczęścia i miłości.
Aby każdy nadchodzący dzień
był tym najwspanialszym dniem w życiu
i zawsze otaczali Cię kochający ludzie.

Wszystkiego najlepszego KASIU!!!
garfieldx04tn3.gif

czesc babeczki kochane :-) :-)

piekna pogoda, a ja musze w pracy siedziec no!!!!!!
cieplutko, słoneczko swieci......mam nadzieje, ze bedzie ładnie jutro, bo mam ochote na spacerek mmmmmmm

edziu kochana widze, ze masz troszeczke dosc remonciku hehe........trzymaj sie!!!!!

dziewczeta ;-)ratunku dawajcie jakie sa dobre cwiczenia na zwis ? chodzi mi o dplna partie brzucha bo jest mega tragiczna gorna tez jest tragiczna ale dolna.........:szok::-:)zawstydzona/y:

Kredzia na dolną część zwisu super jest takie ćwiczenie:
leżąc na plecach skrzyżuj nogi i unieś je do góry (tak jakbyś stała na suficie) i mocno napinając mięśnie brzucha staraj się unieś miednicę do góry. Nie machaj za bardzo nogami, tylko unoś pupę napinając mocno mięśnie. Na początek staraj się robić np. 3 serie po 15 razy (między seriami jakieś 30 sekund przerwy), no i stopniowo zwiększaj ilośc powtórzeń. No i pasowałoby to robić regularnie ok. 3 razy w tygodniu. Można to też ćwiczyć z ciężarkami na nogach.

E-mamo u nas też najzwyklejsze malowanie przeradza się
w KOSZMAR:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
mój łosiek zawsze mnie wykańcza swoim zasadniczym dbaniem
o każdy szczegół....................u niego wszystko musi być tak idealne,
że aż to jest nierealne w budowlanych sprawach,
no a ja zawsze dostaję DELIRKĘ NERWOWĄ................mam ochotę go
udusić:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

O rany Hanti, ty chyba piszesz o moim mężu :-D :-D :-D :-D :-D

A mój mężulek kupił wlasnie piwko, buleczki, pieczareczki i zapowiedział, że robi dzisiaj zapiekanki - mniam, mniam. Dziewczyny robię się nałogowcem - ostatnio codziennie piję piwko. Kto wie, może na następne spotkanie lipcóweczek wezmę dwa piwka, zamiast jednego?? :-D :-D

A Maciek dzisiaj oglądając z tatusiem skoki narciarskie zaczął naśladować Małysza. Mówię wam, jak to komicznie wygląda. Jak się go zapyta jak Małysz skacze, to od razu robi przysiad, a potem od razu prostuje nogi staje na palcach i ręce podnosi jakby leciał.:-)

reklama
I znowu do siebie piszę, ale co tam...

Chciałam jeszcze tylko cosik powiedzieć do dziewczynek, które się odchudzają i ćwiczyć zaczęły. Nie żebym się wymądrzała, ale tak z autopsji coś wam napiszę, bo moje panie często na zajęciach narzekają, że zaczęły ćwiczyć, a waga im wcale nie spada, a czasem nawet wręcz przeciwnie.
No więc pamiętajcie, że jak zaczynacie ćwiczyć i troszkę wam się masa mięśniowa zwiększa to często właśnie przybywa się na wadze. Wynika to z tego, że mięśnie ważą więcej od tłuszczu, w związku z tym, nie należy za często się ważyć, a efekty mierzyć "wzrokowo" (ewentualnie "obwodowo") a nie wagowo :-)
No dobra, to tyle wymądrzania się :-) Już więcej nie będę :-)

Do góry